ביקור עידוד

likush

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif ביקור עידוד

הי בנות ובנים ! האמת היא שלא חשבתי שאני אכנס עוד פעם לפורום הזה. אפילו קצת פחדתי למען האמת. חשבתי שזה יביא לי מזל רע ושזה סתם לא בריא לי. ליפני חצי שנה בערך הייתי אורחת די קבועה כאן. גם בעוברית שלי (כמו אצלך ליבנת)גילו תיסמונת טרנר רק שאצלי גילו זאת יחסית מוקדם (שבוע 14) ואני עברתי הפסקת הריון בשבוע 17+. גם אצלי זה הייה הריון ראשון אבל הייה לנו ברור שאנחנו לא הולכים להביא לעולם ילדה שתסבול כל חייה. היום חזרתי לכאן כדי לעודד אותכן לחשוב חיובי ולחשוב הלאה קדימה. חודשיים אחרי ההפלה ניכנסתי שוב להריון. היום אני בשבוע 15 ובנתיים "טפו טפו" הכל בסדר. בנתיים אנחנו לא מספרים לאף אחד עד שכבר אי אפשר יהיה להסתיר. הכל נובע מפחדים שנשארו לנו מההריון הקודם. בעלי אפילו פחד לבוא איתי לאולטראסאונד. רק שתבינו כמה טראומטי זה היה בשבילו. אני מקווה בשביל כולכן שגם אתם וגם אני נגיע כבר ליום המיוחל הזה שנחזיק את האוצר הקטן בידים ונשאיר את כל הכאבים והזכרונות המרים מאחורינו. והכי חשוב - לחשוב חיובי. חיזקו ואימצו כולכן, אני בלב איתכן.
 

anatgri

New member
ליקוש! איזה כיף!

איזה כיף לראות את שמך ולקרוא את שכתבת! זוכרת? מהמכון הגנטי? גם אני כבר לא מבקרת כאן הרבה. היום אני פעילה בפורום אימוץ. שינינו כיוון ואנו מאמינים שתוך כחצי שנה נקבל את בננו/ביתנו. ממש שמחתי לשמוע את הבשורה הנפלאה! חיבקים ונשיקות ואשמח לקבל עידכון על הסוף הטוב!!
 

קטיה 007

New member
אחלה עידוד

שמחתי לשמוע בשורות טובות שיהיה לך המשך הריון קל ומוצלח. גם אני בהריון אחרי שאיבדתי את..... והחששות מוצדקים אך צריך להאמין לקוות ולהמשיך כל שבוע ושבוע בן זוגי למשל לחוץ מאוד ואם היה יכול היה קושר אותי למיטה למשך כל ההריון. שוב בהצלחה קטיה שמחכה לעוד בשורות נפלאות
 
../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

תודה על הביקור ואני מקווה שתבואי לבקר עוד הרבה עם בשורות שמחות ובכלל. באמת משמח לשמוע. בהצלחה בהמשך - יעל
 
../images/Emo24.gifלליקוש...../images/Emo140.gif

תודה על הביקור, אכן מעודד מאד! את נותנת לכולנו כוחות ואנו מאד מעריכים זאת. מאחל לך המשך הריון תקין ומוצלח מכל הבחינות, ובסיומו תינוק/ת בריא/ה. המשיכי לבקר אותנו, ולשלוח מסרי עידוד...אכן מאד מעודד! ממני, תמיד איתנו
 

מירבא

New member
אושר גדול

לשמוע דברים שמחים במקום הכל כך עצוב והחשוב הזה שנותן לכולנו תמיכה וחיזוק להמשיך הלאה עם הכאב העצום אבל להמשיך!
 
למעלה