|הפינה השבועית

DevilishAngel

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif|הפינה השבועית../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ערב טוב לכולם. אחרי רוב קולות בהודעה של השבוע הקודם (3 קולות
) והצפה טוטאלית של תיבת האימייל שלי (0 מיילים
), החלטתי לפתוח השבוע את הפינה רשמית.
קוויז השבוע הוא: "איזה שיר משנות ה-80 מתאים לך?". כדאי לכם לעשות אותו, הוא ממש נחמד. (התוצאות מלוות בתמונה נחמדה) הקישור לקוויז:http://www.quizilla.com/users/violetone/quizzes/Which%2080%27s%20Song%20Fits%20You%3F (~נלקח מקוויזילה~) אם תרצו להכין אחד כזה, זה ממש לא קשה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להיכנס לכאן- www.quizilla.com להירשם לאתר (לא מצריך תשלום) ואז אתם יכולים להתחיל להכין מה שאתם רוצים, בכל נושא בעולם. שוב, אשמח אם תשלחו אליי את הקוויזים שאתם מכינים- [email protected] |בלונדה|שאלון השבוע יפורסם בהודעה הבאה. |בלונדה|FW השבוע: אותי אישית הוא מאוד הצחיק
(נלקח מוואלה) הנה הוא
אני אחזור על מה שאמרתי בשבוע שעבר- אם יש שאלון/קוויז/ FW שתרצו לשלוח אליי, האימייל שלי הוא:[email protected] אם יהיה מספר רב של שולחים, הטוב מביניהם יהיה כאן, ואחריו יבואו כל האחרים ששלחו (לא באותו יום, כל שבוע יפורסם אחד מאלה שנשלחו). אתם לא רוצים להשתתף/זה לא מעניין אתכם, אל תשתתפו, אבל הייתי שמחה אם הייתם משתתפים. תודה רבה לכל מי שיגיב.

DevilishAngel

New member
תיקונים והוספות

תלחצו כאן כדי להגיע לקוויז. הנה ה-FW
הנה השאלון:
תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה?
בלי להסתכל נחש מה השעה?
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
לא כולל המחשב מה אתה שומע?
מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? במה הסתכלת לפני השאלון הזה?
מה אתה לובש?
על מה חלמת בלילה שעבר?
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת?
ראית משהו מוזר לאחרונה?
מה הסרט האחרון שראית?
אם היית הופך למולטי מליונר בן לילה, מה היית קונה?

וואו!!

כל הכבוד לך על ההשקעה!!
אהבתי את הקויז (אין לי ממש זמן לענות עליו עכשיו אבל אני אבדוק מחר איזה שיר מתאים לי)

אהבתי את הפינה,אבל

הקוויז באנגלית אז אני יוותר
אולי אחר כך אני יענה על העברית(או שזה אותו אחד
) כל הכבוד

קורצה

New member
זה מה שיצא לי...

בקוויז: "Sweet Dreams" (by Eurythmics) Sweet dreams are made of this Who am I to disagree? Travel the world and the seven seas Everybody's looking for something Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused

קורצה

New member
רשמת את זה לי? כי הבנתי את זה...

אין לי כוח לרשום תתשובות לשאלון

DaSi ON LsD

New member
ח"ח!

אין לי כוח לקוויז, זה הרבה אנגלית
תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? אין פה ספר, ואין לי כוח לחפש אחד
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? טלוויזיה מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? ממ, החטא ועונשו בלי להסתכל נחש מה השעה? 7 וחצי? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 7:34
לא כולל המחשב מה אתה שומע? שייגעצ, היהודים, משינה על המחשב יש דברים יותר טובים מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? לפני חצי שעה במה הסתכלת לפני השאלון הזה? מאיפה לי מה אתה לובש? ג'ינס, גופייה שחורה, כפכפים על מה חלמת בלילה שעבר? אני זוכרת שחלמתי, אבל לא על מה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? היום מתישו מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? יום חמישי ראית משהו מוזר לאחרונה? לא שאני זוכרת מה הסרט האחרון שראית? סיוט בחדר המורים אם היית הופך למולטי מליונר בן לילה, מה היית קונה? ממ, חדר חדש, מכוניות חדשות, בגדים חדשים, מצלמה נורמלית כל מיני שטויות כאלה

למעלה