לענתי ובובו היקרות

נירה לב

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifלענתי ובובו היקרות

אני קוראת את הדברים שאתן כותבות ושואלת את עצמי איך ומאיפא כל הכוחות אין לי אלא לחזק ולברך שתהיינה בריאות וחזקות.

zs1957

New member
גם את חזקה כמותן נירה

כלום יש לך ספק? זהבה שחם/עמותת /אלצהימר

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, בובו ואנוכי חוות קשיים, עצומים אומנם, אבל קשיים גופניים. איך אחותי אומרת כל זה יורד עם אקונומיקה ןמים... הקושי האמיתי זה הנפשי. זה לשמוע את אמא ב' שלך מספרת שאת ובעלך הנפלא, מכים אותה כשלמעשה רק הרמתם אותה מהריצפה. או לראות את העיניים העצובות של אמא בשעה שאני מנקה אותה, עיניים של נפש נסערת.... זה הקושי. ואת זה כולנו עוברים באומץ רב.

zs1957

New member
ענתי את בת למופת

כל הכבוד על הטיפול המסור באמאלמרות כל הסבל הרב את עוברת. זהבה שחם

ענתי44

New member
אנחנו מחזקים ומתחזקים בפורום

להשבר ולהרים ידיים זה פרבילגיה שלא קיימת אצלנו " הורים" להורים או בעלים, נשים חולי אלצהיימר.חייבים להמשיך.אני כל כך אוהבת את אמא שלי ומוזר, אבל אני מודה לאלוהים או כל כוח אחר ברמתו על שנתן לי את הזכות הזו.ולמרות זאת כאן בפורום, בבית הרוחני שלי,במקום שאף אחד לא שופט אותי,אני יכולה לפרוט את המעשה הגדול לפרוטות של היום יום, לקטר על זה שאמא עשתה צרכיה עלי, או שאני סגורה בבית או אפילו על הפסדים של הפועל חיפה. ואני מקבלת כוח ובאותה כניסה לפורום גם מחזקת מישהו אחר וכך ממשיכים הלאה. נירה, כשמך כן את, אישה נדיבת לב אני יודעת שיש בך את הכוח להמשיך ואת כל המסירות והאהבה שהיקירים שלנו זקוקים.

bubu3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo140.gifתודה תודה

כל המילים שלכם מחזקות אותי מאוד. היום, בפעם השלישית, נאלצתי לבטל את התור ל ct, כי מעזר מציון ביטלו לי את ההסעה די, כבר אין כוח... אוהבת

ענתי44

New member
אל תבטלי יותר תור

תתקשרי ליד שרה... גם להם יש נכונית להסעת נכים. ואת חייבת לעבור דירה לדירת קרקע.אחרת תתמוטטי.

נירה לב

New member
../images/Emo23.gifלבובו3

בובו האם ניסית לפנות למחלקת הרווחה באזור מגורייך, אולי מהם תקבלי האת העזרה שמגיעה לך בנוגע להסעות? נסי ואולי תצליחי.

למעלה