תחרות

../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gifתחרות../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

התחרות היום
* פתחתי על זה שרשור כי הקודם לא קופץ כבר..

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאיחול שלי למתחרים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה לכולם
דרורי אני בטוחה שאת קורעת שם אנשים
בהצלחה לך נשמתי
שתצליחי.. ואני דורשת ממי שבא, לכתוב סיקור, מה היה איך היה, ואם יש כמובן לשים תמונות מהתחרות.

../images/Emo41.gifב-ה-צ-ל-ח-ה לכולללםםםם../images/Emo41.gif

אני ממש ממש רציתי לבוא שבוע הבא לנצר אלב אין לי בסוף איך להגיע ואני גם אחגוג יומולדת באותו תאריך כנראה אז.... בכל מקרה אניח אנסה להגיע!!

חזרתי..! ../images/Emo110.gif

הייתי בתחרות בנצר,פגשתי את דרור ואת שי טלמור ואת אפולו הכוסון (איזה סוס יפיוף) וראיתי את זוהר ונרט וגם את אליעד וזאוס אוקיי לדרור הלך דווקא דיי טוב,אפולו הפיל ב2 מכשולים ולכן היא לא עלתה לג'אמפ אוף,אבל דרורי היה לך טוב חוץ מזה..! ולאולגה שגם התחרתה על אפולו אבל ב90 הלך טוב,היא עשתה מסלול נקי ועלתה לג'אמפ אוף וןלקחה מקום 3 אני חושבת,דרור אני צודקת? לזוהר הלך גם טוב עם נרט רק היא הפילה מכשול אחד אני חושבת..! ואליעד התחרה על זאוס כמובן ואליעד נפל והפיל 2 מכשולים...! אבל זה"כ היה ממש טוב וכיף ודרור ושי ממש מתוקות..! :)) תמונות אין לי כי לא הבאתי את המצלמה אבל אולי מישהו צילם..!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

דרור
זה ממש לא נורא! אני מאמינה שהלך לך טוב, כי יש לך אחלה סוס ואת רוכבת מצויין!
חוץ מזה שלתחרות ראשונה- 2 הפלות, זה ממש לא נוראי. זה נחמט^^. דרורי יש עוד תחרויות. דרורי את תגיעי רחוק- את והסוס שלך...... ושאת חוזרת- דברי איתי באייסי, את חייבת!
אולגה
שותקת לגביה
זוהר
נחמט^^ לך
להפיל מכשול 1 בתחרות ראשונה זה מאוט נחמט^^ לדעתי לפחות.. חחחחחחחחחח!
אליעד
זה לא זה לא זה לא נורא! זה לא זה לא זה לא נורא! יהיו עוד תחרויות- וזאוסון יפגין כשרונותיו
לכל המתחרים- אל תתאכזבו, יש עוד תחרויות. זה באמת לונרא. זו הייתה תחרות ראשונה הסוסים קצת יותר מתרגשים, אחרי פגרה שלא התחרו.. אתם רוכבים מעולים, שיש להם עתיד מזהיר וגדול! ובהצלחה לכולכם! ברכיבות בבית, בתחרויות חוץ ובשאר.

narretrulz

New member
למה לא אמרת שלום?

המסלול הראשון שלי היה נקי בג'אמפ אוף הייתה הפלה אחת. לא ידעתי מי את אז לא אמרתי שלום...לא נורא עוד בועיים אני בא אליכם למחזור ראשון של הליגה.

Juli kleo rullz

New member
אני... ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אוקיי אז אני הייתי בתחרות באודים... אממממ אני עשיתי את ה-60 (כי לא קפצתי מלא מלא מלא מלא זמן!) ואז הלך לי ממש טוב... (חחח כאילו עשיתי את זה גרוע כל המקצה בקנטר הפוך
ובאתי נורא עקום למכשולים...) לא הפלתי... לא קיבלתי סירובים... היה ממש טוב! ולקחתי מקום שני!
ואז עשיתי את ה-70... ונפסלתי
ואז עשיתי ישר אחרי זה מחוץ לתחרות כדי שתלמד שזה שהיא מסרבת זה לא אומר שזהו... ואז הלך ממש טוב! (כלבה
) חחחח אבל לא נורא...
אני שמחה!
ואצלנו היו חלק מיגור וחלק מהפארק...

../images/Emo65.gif../images/Emo47.gifמזל טוב../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לך! שמחה בשבילך! מזל טוב- מקום שני! סחטיין! לא נורא, בקשר ל-70 יהיו עוד פעמים.. העיקר- שנהנית!!!!

the kingzeos

New member
אני חזרתי מאודים

לקחתי ראשון עם הסוס שלי שעבר קוליק "זאוס" במטר

אז ככה../images/Emo80.gif

הייתי בתחרות בנצר היה סוף הדרך אבל היו שם שני כוכבים אחד בז המלך שרכבו עליו שתי בנות מהחווה כל מי שראה אמר שהוא סוס מתוק והוא נותן מלא מעצמו והשני היה שאול על איבנטוס שלקח במטר מקום ראשון דרור רציתי להגיד לך שאפולו הרבה יותר גדול ממה שהוא נראה בתמונות והוא גם ממש חמוד. קרן שרכבה על הפוני שדאו ויתרה על הג'אמפאוף ב-80 לטובת ה-90 ושם היא נפסלה כי היו לה שלושה סירובים בסרוב הראשון היא נפלה אבל קמה כמו גדולה. אחר כך נשאנו בחווה אני ועוד כמה בנות ריכלנו קצת ואכלנו את הסוסים הכנסנו אותם למרעה והפכנו תתאים. בקיצור היה כיף. מקווה לראות עוד אנשים מהפורום בתחרות בשבוע הבא(דרסז') ובעוד שבועיים(קפיצות). אם אני יזכר בעוד משהוא אני יוסיף. ביייי יש אצלנו אורחים אני חייבת לעוף.

פפפפפפפ כנסווווו!!! ../images/Emo13.gif

טוףףף אז הגענו לנצר בשעה 9 בדיוק... עכשיו עד שהתחרתי היה 2... ומה זה כאבו לי הרגליים מללכת הלוך חזר לדברים.. אוקיי אז אליעד התחרה ב-70 ולקח מקום 1.. הוא עשה 2 סיבובים נקיים.. ובמטר כמו שאמרו הוא הגיע לקומבינציה של מכשול 7 (A ו-B) ואז אחרי A הסוס עשה צעד די גדול ואליד רצה שהוא יקפוץ מרחוק אחרי הצעד האחד כי לשני כמעט ולא היה מקום ואז זאוס הכניס צעד פיצי ואליעד כבר היה מוכן לקפיצה ואז שזאוס קפץ הוא עף על הצוואר שלו ונפל.. אחר כך הוא עלה וסיים תמסלול..ממש באסה כי לדעתי הוא היה עולה לג'אמפ אוף.. אמממ לא היו כל כך מתחרים.. ב90 היו כולה 5 מתחרים ונתנו פרסים ל-4 מקומות ראשונים ואולגה עלתה לג'אפ אוף ואפולו הציל אותה כמה פעמים... והוא גם נגע איזה 3-4 פעמים בקורה והיא לא נפלה.. אז היא לקחה 3 ועלו 3 לג'אמפ אוף.. אמממ אני... מה שהיה חשוב לי זה לסיים תמסלול ולעשות אותו יפה כי זה פעם ראשונה במטר... אצלנו בפנימית שעשיתי זה היה 90-מטר.. אז היו לי 2 הפלות ממש מפגרות בגללי כי במכשול 2 שיחררתי אותו לפני במקום להחזיק.. ובמכשול האחרון(מפילי מכשול אחרון
).. אז היה לפניו את 8 ואז כמו מפגרת דירבנתי אותו באמצע והצעד שלו נפתח פי 1 וחצי ואז בצעד ה-3 הוא נכנס קצת מקרוב והפיל..
.. פפפ אבל לא נורא יש לי תמונות די יפות ששי צילמה!!
ואממ אני מאוד מרוצה כי ראיתי כמה השתפרתי.. והמווווווון בתחרות בצח היה איזה 4-5 מכשולים שפספסתי תסוס ב-90 והיום לא פספסתי אותו פעם אחת והקצב היה אקטיבי והישיבה השתפרה בהרבה מאוד! אז אני מאוד מרוצה.. והנה תמונה מהיום

למעלה