לפו ליום הולדתה כל טוב מכל הטוב
י יעל י New member 19/7/04 #1 ../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif לפו ליום הולדתה כל טוב מכל הטוב
S shuly1 New member 19/7/04 #3 ../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif מזל טוב ענקי הרבה אושר
ק קובולט New member 19/7/04 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
D daldan New member 19/7/04 #6 ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo20.gif מזל טוב המון המון מזל טוב מתוקה שיהיו לך בהמשך שנים קסומות כמו השנה עם הרבה מתנות נפלאות כפי שזכית לקבל בשנה האחרונה.
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo20.gif מזל טוב המון המון מזל טוב מתוקה שיהיו לך בהמשך שנים קסומות כמו השנה עם הרבה מתנות נפלאות כפי שזכית לקבל בשנה האחרונה.
א אדר שלי New member 19/7/04 #7 מזל טוב ליום ההולדת!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif
ה הדר לצ New member 19/7/04 #8 ../images/Emo65.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif
א אפרת12 New member 19/7/04 #10 ../images/Emo49.gif פו../images/Emo70.gif המון כייף, שמחה והגשמה עצמית
ד דפנה מי New member 19/7/04 #11 ../images/Emo49.gifיומולדת שמח לאשת השבוע../images/Emo24.gif והנה גם מהורים ותינוקות
ק קרניר New member 20/7/04 #16 פו יקרה- המון המון מזל טוב ליום ההולדת (פה עוד לא בירכתי). שכל משאלות ליבך יתגשמו. ושתהיי מאושרת עם האביר ועם גיא... המשיכי להיות כזו מקסימה (זו כבר ברכה בשבילי....) מקווה שנהנת היום וסליחה שלא הגענו. נשיקות קרן
פו יקרה- המון המון מזל טוב ליום ההולדת (פה עוד לא בירכתי). שכל משאלות ליבך יתגשמו. ושתהיי מאושרת עם האביר ועם גיא... המשיכי להיות כזו מקסימה (זו כבר ברכה בשבילי....) מקווה שנהנת היום וסליחה שלא הגענו. נשיקות קרן
J Joy107 New member 20/7/04 #17 מזל טוב באיחור.... ובכל זאת, המון אושר ובריאות. עוד לא הספקתי לקרוא את שרשור "אשת השבוע" אבל מבטיחה לעשות זאת בהזדמנות הראשונה - בא לי להכיר גם אותך טוב יותר..
מזל טוב באיחור.... ובכל זאת, המון אושר ובריאות. עוד לא הספקתי לקרוא את שרשור "אשת השבוע" אבל מבטיחה לעשות זאת בהזדמנות הראשונה - בא לי להכיר גם אותך טוב יותר..
ג גורבי New member 20/7/04 #19 גם אני במאחרות לברך מאחלת לך הרבה ימים מאושרים עם האביר, גיא וגם הבאים! את אחת האמהות הכי מעוררות השראה שאני מכירה
גם אני במאחרות לברך מאחלת לך הרבה ימים מאושרים עם האביר, גיא וגם הבאים! את אחת האמהות הכי מעוררות השראה שאני מכירה