עיצוב מוצר ועיצוב רהיטים

../images/Emo39.gif../images/Emo53.gifעיצוב מוצר ועיצוב רהיטים

שלום לכם, אני חדשה כאן בפורום. כתבתי את המודעה להלן בפורום תכנון קריירה אך הם לא ממש עזרו לי, לכן אני מפנה אותה לכאן: ברצוני לשאול היכן ניתן ללמוד עיצוב מוצר בתחום הריהוט, או במילים אחרות עיצוב רהיטים? מהם הקורסים שקיימים, ואילו מכללות הכי מומלצות ומה משך תקופת הלימודים? אני מחפשת משהו שיתן לי דחיפה בתחום וילמד אותי רק איך להוציא את הדברים מהכוח אל הפועל, כך שמבחינתי קורס קצר יותר עדיף (כמובן בתנאי שהוא מלמד באופן איכותי). שאלה נוספת שיש לי, האם יש מצב בו אדם לומד עיצוב מוצר או עיצוב ריהוט ויכול להמשיך משם לעיצוב פנים, במידה ונניח יש לו כישרון מולד..? יש לי הרבה רעיונות לעיצוב רהיטים, אני רק לא יודעת כיצד להביאם מהכוח אל הפועל, מהמחשבה אל ביצוע המוצר, לכן אשמח לקבל כל טיפ אפשרי. בהמון תודות.

moran302

New member
לימודי עיצוב תעשייתי

מכוונים אותך לעסוק בעיצוב מוצרים / אובייקטים כך שבסוף הלימודים את יכולה להחליט שאת הולכת לכיוון רהיטים או גופי תאורה או כל דבר העולה על רוחך. לא מוכר לי קורס כזה, רק לימודים במסלול של 4 שנים בשנקר, בצלאל, המכון הטכנולוגי בחולון ,או במכללה בת"א (שלא זכור לי מה שמה כרגע ) אני חושבת שיש גם מסלול אחד באיזן מכללה בצפון . לא מאוחר ללמוד.גם אם זו "מחוייבות" של שנים. בהצלחה.

ע.תעשייתי../images/Emo26.gifע.פנים

באופן עקרוני,אין שום מניעה לעבור מעיצוב תעשייתי לעיצוב פנים,בהנחה שתפסת את הרעיון או אולי נכון יותר לומר - שפת העיצוב.רצוי שתכירי כמה שיותר חומרים כמובן ותתנסי במיבנים וצורות שונות ע"מ להיות מסוגלת לייצר את הרעיונות שלך. לא הבנתי אם את רוצה להיות עצמאית ולייצר ולמכור או רוצה למכור רעיונות לחנויות ריהוט...?! כמובן שהכל אפשרי ,צריך רק להעיז. לגבי האפשרות ללמוד על חומרים,אני מציעה לך להצטרף לקורס,שמתקיים בפפריקה ובמקומות נוספים ונותן מידע רב לגבי חומרים,עיצוב נים,תכנון,כתב כמויות וכו' וכו' - כל הנושאים שקשורים להפקה בפועל. מכינה קדם אקדמאית זה סרט אחר ומיועד לאלה הרוצים להתקבל ללימודים גבוהים של 4 שנים באקדמיה,למיטב הבנתי,לא לשם את שואפת... אז קחי לך קורס כזה שמלמד את הבסיס ובנוסף הוא מאוד מעשי וזה יקנה לך את הכלים להתחיל לעבוד בתחום. בהצלחה רבה!!!! יפעת שגב מנהלת הפורום

../images/Emo45.gif תודה על האינפורמציה

כמה זמן הקורס שאת ממליצה עליו, היכן הוא נעשה? מה לומדים בו בדיוק, ואיך באה לידי ביטוי המעשיות בו? בתודה מראש, ליהי

על הקורס...

זה נעשה בת"א.במשך חצי שנה ,הקרוס עוסק במתן כלים מעשיים בתחום עיצוב הפנים. לפרטים רציניים יותר נסי ליצור קשר עם הדס 03-5612029 בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה