בוקר טוב ידידי היקרים ,

emmy5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifבוקר טוב ידידי היקרים ,

בוקר נפלא לכולם . האם כולכם בסדר? בימבו , איפה את? יעלוש וכל החברים שלי ...??????????????? או שנתתם לי הכבוד לברך אותכם היום ? אממי לך מזל טוב ליום הולדת של בנך הבכור ,שאני רואה אותך ,אתה כל כך דומה לאבא שלך ..בריאות ואושר ו נחת מהילדים החמודים שלך .תודה לך ,שנתתה לי במתנה לפני חמש שש שנים , את האנטרנת....פתחתה לפני שפע של אפשרויות ,הרגעים הכי טובים שלי כאן, על הכיסה הזה...אני רואה את החיוך של חברי ,מרגישה את החיבוק והנשיקה של כל החברים שלי באינטרנת ....חסרים לי כשה הם לא נמצאים איתי כאן .. נתתה לי את הנכדים המקסימים והנינה הכי הכי מותק שבעולם ..
ועוגע חיבוד קל

מנורה

New member
בוקר טוב יקירי ולך אמי המון המון

מכל ה
ריגשת אותי על הבוקר, הילדים הנכדים והנינים הם האוצר שלנו הם המשכיות המשפחה הם האושר של החיים. תהני כמה שיותר בשמה אושר והמון אהבה

emmy5

New member
מנורה , בוקר טוב ותודהההההה../images/Emo24.gif

תודה לך מנורה , גם לך מזל טוב עברה לבית חדש, שיהיו לכם רק שמחות

מנורה

New member
בוקר טוב יקירי ולך אמי המון המון

מכל ה
ריגשת אותי על הבוקר, הילדים הנכדים והנינים הם האוצר שלנו הם המשכיות המשפחה הם האושר של החיים. תהני כמה שיותר בשמה אושר והמון אהבה

נֵנָה

New member
בקר אור ויום נפלא לכוווולם ../images/Emo24.gif

אממי'לה המקסימה, מברכת אותך המון
ים מהילדים, הנכדים והנינים. שתזכי מהם להרבה נחת, בבריאות ובאושר. זה המזל הטוב שלנו שיש לנו אותך אתנו כאן, את מביאה אלינו משב רוח מרענן, עושה לנו טוב על הלב וחיוך על הפנים
למנורה היקרה,
ובשעה טוב, למעבר את ביתך החדש. שתראי בו רק אושר, בריאות, נחת והרבה מזל וברכה
שיהיה לכולכם יום נעים ומהנה. שלכם ואתכם תמיד
אוהבת את כולכם
לייצ'יק

emmy5

New member
ננה מנורה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

emmy5

New member
חסרה לי מנגינה FASCINATION

He gave her a rose And took her glove He kissed her nose They fell in love They danced all night Their souls were one They knew it was right Their song was Fascination

emmy5

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

מצאתי מנגינה

misu007

New member
בוקר טוב הפעם השלישי לא יודע ../images/Emo35.gif

הבוקר היתי שמח כי ראיתי שאני ראשון ובמהירות שלחתי ברכות לאופה ולאממי מזל טוב אבל ? אף אחד לא התפרסמה אני תקווה שבפעם הצלחתי

misu007

New member
אני הפעם הצלחתי../images/Emo24.gif

שוב מזל טוב לאופה ליום הולדת ולבנך אממי כנל

נֵנָה

New member
אממילי ../images/Emo24.gif איזה שיר רומנטי ../images/Emo6.gif

פרנק סינטרה בעל קול הקטיפה ... Strangers in the night

redredole

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזל טוב אממי ../images/Emo168.gif

שפע ברכות ליום ההולדת של בכורך, הזמנתי את נט קינג קול שישיר עבורכם את It Was Fascination.

maxima

New member
צהריים טובים.......מזל טוב לאמי

ליום ההולדת של בנך הרבה אושר בריאות והצלחה

maxima

New member
כולם שומעים..........

מה שאתה אומר חברים מקשיבים למה שאתה אומר חברים הכי טובים מקשיבים למה שאתה לא אומר. חבר הוא מישהו שיודע את השיר בליבך ויכול להמשיך לך אותו כשתשכח את המילים.

yaely2

New member
מנהל
אמי ליום הולדת הפיצפון../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שלום כולם
קודם כל אני לא כותבת מהבית אלא מהספריה באוניברסיטה לא יכולתי להיכנס הבוקר מחוסר זמן. חזר לי צ'יק ורציתי לרוץ לבנק לפני הלימודים ולהספיק לברר. היום אני לומדת עד 19:30 ומיד מפה נוסעת לחוג החביב עלי "חוג דרמה" מקווה שמישהו יארח לי לחברה בעשר וחצי - אחת עשרה בלילה כשאחזור הביתה. כל כך נעים לי לראותכם, אפילו פה רחוק מהמחשב שלי לחוות את שמחתכם, לראוכם מתפקדים, ולהתרגש עם מחשבותיכם אפילו שלא תמיד אני מביאה את זה לביטוי בכתב

ora11

New member
צהריים טובים לכם חברים../images/Emo24.gif

ואני חשבתי שמשהו לא בסדר עם המחשב שלי. נכנסתי בבוקר ב8:30 ואף אחד לא היה. אז היום אני הראשונה זה נחשב נכון? מזל טוב לאממי ולבן מזל טוב לננה לדירה החדשה נחמד לקרוא את הברכות שלכם תודה תודה מכל ה

emmy5

New member
מזל טוב אורהולבן אורן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|פרח

כנראה כולנו שצחנו להיות ראשונים ,אז נפל בזכותי לברך את עצמי . עכשיו אורה מותק ,אני מאחלת לך מזל טוב לללללללללללללללליום הולדת של אורן . הרבה נחת ממנו

למעלה