היום יום הולדת!

wranger

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif היום יום הולדת! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

רגע לפני שפגעסוס מחזיר את שרביט הניהול לנץ שחוזר מטורקיה (או מתורכיה, לך תדע איפה הוא), בואו לאחל יום הולדת 28 שמח למנהל הזמני של הפורום, הכותב המסתורי, האיש שניהל את הבלוגיה שנתיים תמימות ומאז נעלם לאנשהו וזה ממש בעסה - אורי צציק! יום הולדת שמח! עד מאה ועשרים, בלה בלה בלה <הכנס פה עוד איחולי יום הולדת סטנדרטיים> בלה בלה בלה! שיהיו לך המון מנויים, ושתהיה במומלצים, ו... אה, הרבה כניסות מ-IP בארץ!! מזל טוב מזל טוב מזל טוב!

ע ל ו מ ה

New member
הוא מכין את הקרקע ליום שלו, מחר ../images/Emo8.gif

(מי מתנדב להיות פה בחצות?)

כלכלונת

New member
אני מתנדבת. מה יש מחר? הרי בכל מקרה, למגינת ליבם של ההורים, אני תמיד ערה בשעה בזאת. אז למה לא?

פגעסוס

Well-known member
אני כבר רואה איך בחצות

ייפתחו כאן 4 שרשורי יומולדת לטל, ועוד אחד שייפתח בחצות ודקה כי מישהו יפספס

ע ל ו מ ה

New member
מילא ארבעה, אבל אף אחד?!

לי יש תירוץ... דווקא הייתי ערה ב-2:00, אבל עשיתי אמבטיה לילד קודח והדבר האחרון שעלה בדעתי זה לסנוור לעצמי את כל המלטונין מהעיניים בישיבה מול המסך...

wranger

New member
אם את רומזת שישבתי מול המחשב משעה 22:00

ורק חיכיתי לחצות כדי להקליק "שלח", בתקווה שככה מישהו ישים לב שלי יש יום הולדת יום אחד אחרי, אז אני... אממ... אה...

noyy

New member
../images/Emo28.gifמזל טוב קשיש! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

דם דם

New member
אורי תעשה לי תמלוגים ../images/Emo3.gif

מזל טוב אישי הטוב רק 28 ואללה לא נראה....לא נגיד כמה כן
המון המון מזל טוב בריאות אושר ועושר עד 120 כניסות לבלוג שלך כול דקה ושכולם יהיו מחו"ל חחח הרבה הצלחה בתפוז...קלמנטינה...אשכולית....פומלה...אשכולית אדומה ועוד שאר פירות הדר

Tali1912

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

מצטרפת למילים ולברכות שברכו אותך wranger ודם דם.

ע ל ו מ ה

New member
אורי, מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח בהמון הערכה
ע ל ו מ ה

המון הערכה ../images/Emo106.gif?

טוב שלא כתבת, "אני מעניקה את תעודה זאת לאורי...." דרך אגב מזל טוב.

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo12.gif

הערכה, זה מה שאני מרגישה, גם כלפי אורי, גם כלפי הנץ. אין הרבה אנשים שאני יכולה להגיד את זה עליהם. ואני לא אגיד את זה סתם כך. אז יום הולדת זו הזדמנות. מבחינתי לתת מחמאה זה לשמח. ויום הולדת הוא זמן טוב לשמח. להעיר הערה כמו שהערת, זה סתם לקלקל.

למעלה