ה ו נ ג ר י ה |

מאורית

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif ה ו נ ג ר י ה |

שלום לכולם.קפצתי רגע לפורום שלכם כיוון שאנחנו נוסעים באפריל להונגריה, ואשמח לקבל המלצות על כל דבר שאפשר לעשות שם (יש לנו ולתינוקת שלושה שבועות להעביר בבודפשט [קר שם באפריל?])החל מחנויות וכלה במסעדות. כמו כן אשמח לקבל גם המלצות איפה אפשר לרכוש בגדי תינוקות יפים (לשניקוש החמודה בת 4 חודשים) תודה

ישRאל

New member
שלום לך מאורית,,

קודם כל ברוכה הבאה לפורום,, לך יש שניקוש ולי יש שני הילדה השלישית שלי מתוך ארבע בנות וקראנו לה שני כי שוב נולדה ילדה עכשיו לגבי הנסיעה ,,שלושה שבועות בבודפסט זה המון זמן ואפשר להספיק הרבה אם תדפדפי אחורה וצריך סבלנות לזה תוכלי למצוא המון המלצות ואפילו עם תמונות שממחישות ,,אבל אתן לך בקווים כללליים מה לא להחמיץ בבודפשט וכדאי לרשום 1 בית הכנסת היהודי ברחוב דוהני כולל המוזיאון לשואה שצמוד אליו 2 הטיילת ברחוב וואצי,,, 3 האי מרגרט 4 כנסיית מטיאש ופסל הציטדלה 5 ככר הגבורים ובקור בבית המרחץ סצ´ני 6 הפרלמנט 7 השוק המקורה 8 בניין האופרה 9 כנסיית הבזיליקה לגבי קניית בגדים לדעתי לא מומלץ הסחורה לא מי יודע מה,,תיתמקדו בטיולים,מסעדות,קניות רק דברים אוטנטים של ההונגרים,,בהצלחה ונסיעה טובה ואני בטוח שטומי(מנהל הפורום) ועוד כמה הונגרים טובים ומנוסים יתנו לך עוד עצות

orlu

New member
מאורית, לגבי סיורים ואוכל תמצאי

בדפי הפורום הרבה מאוד חומר אני מניחה שבמידה ותהייה לך שאלה יש פה אל מי לפנות. אני אנסה לעזור לך בתחום הילדים,ואציין כי אני לא ממחפשי החנויות בדרך כלל בחו"ל ,פשוט פועלת על פי השיטה של משאני צריכה או במיקרה ניתקלת בו אני קונה. אבל בבודפש יקירתי זה ספור אחר,ההונגרים לטעמי מצויינים בצעצועים למינהם,משחקי הרכבה צבעוניים וחכמים ,קישוט לחדרים כמו תמונות לבד שטיחונים,מנורות קופקטיות וביכלל........אבל הפואינטה הן שתי חנויות בסביבית רחוב ואצי המידרחוב של בודפשט . ישנן שתי חנויות לבובות ,בובות תיאטרון ,בובות אצבע מבדים איכותיים צבעים והתאמת צבעים מדהימה והעיקר מחירים זולים.שווה כל אגורה גם למתנות.(אם זה מעניין אותך אנסה לבדוק כתובת מדוייקת אם כי בעל פה אני יכולה להסביר לך בדיוק איך מגיעים) בילוי נעים

מאורית

New member
../images/Emo24.gifהמון תודה על תגובתכם המהירה

orlu , אשמח אם תוכלי לתת לי הוראות מדוייקות להגעה לחנויות המדוברות. בקשר לחיפוש במנוע- איזה מילים מומלץ להקליד כדי להגיע לחומר רלוונטי? (אני מתארת לעצמי שוותיקי הפורום נשאלים שוב ושוב שאלות טורדניות של עוברי אורח בבודפשט,מתנצלת מראש

orlu

New member
השאירי לי במסר מספר טלפון

ואצור איתך קשר אני לא כל כך מבינה בחיפושים אם כי פשוט צריך לדףדף לאחור או לשאול מקצועניים כיצד לעשות זאת.

למעלה