LAUNDRY SERVICE

../images/Emo39.gifLAUNDRY SERVICE../images/Emo39.gif

וזהו
יש לי עוד המון שלה בכל פוזה אפשרית אבל זה לוקח זמן [
] להכניס לפה, אז אולי פעם אחרת...
איך אלו
אהבתם

brunu

New member
תודה../images/Emo70.gif יפה מאוד../images/Emo45.gif

אבל...מה הקשר לLS?

אכן כן...../images/Emo9.gif

מהדורה מיוחדת שיצאה מכילה את הדיסק הראשון באריזה מהודרת ובצירוף ה-DVD
מכיון שאני אספנית דיסקים אז יש לי את זה... אבל אני לא ממש מעריצה של שאקירה... בכל זאת אני נורא אוהבת את השירים שלה...והיא גם חמודה...

perrinat

New member
יא, כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ותמונות יפות
תודה

brunu

New member
וכמובן ש......./images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום! ונשמח לעוד תמונות...

אוו...תודה רבה...

למען האמת לא ידעתי שיש פורום לשאקירה... הגעתי אליו ממש במקרה.... אני מבטיחה לצלם עוד תמונות ולשים פה... ואם תרצו (למרות שזה לא הפורום המתאים...) יש לי גם תמונות של ג'ניפר לופז, בריטני, כריסטינה, ו... ממממ...כל סרט שיש לי בדי וי די...חח... אולי ר'יצארד גיר או וינונה ריידר
או הלן האנט ו....מלא סירטי דיסני...

brunu

New member
../images/Emo13.gif

את מפורום טלנובלות לא? ולא תודה חמודה רק שאקירה מעניינת אותנו ותמיד נשמח לעוד תמונות שוב תודה

לא ממש מפורום טלנובלות....../images/Emo24.gif

ביקרתי שם כמה פעמים והכינוי שלי הוא אכן על שם שחקנית ארגנטינאית אבל אני בעיקר מפורום ימי חיינו (877)...

brunu

New member
לא בגלל הכינוי שאלתי...

הייתה לי תחושה שאני רואה אותך מלא שם...מכיר את ננסי היא חמודה

ויקי11

New member
עם כבר מדברים על בריטני וכריסטינה

אז יש לי מלאאאאאא תמונות שלהם אז אם תרצו אני כאן בישבילכם ואני יכולה להכניס לפה שירשורים ענקיים שלהם...למרות שזה לא קשור לפורום..

michalas

New member
../images/Emo4.gif

אני ממש מאוכזבת מזה שאנשים מדברים על כריסטינה, בריטני ושאקירה באותה נשימה... עם כל הכבוד לבריטני וכריסטינה ("ויש כבוד" חח..), שבאמת יש לי כבוד אליהן- לכריסטינה יש קול ענק ולבריטני יש גם שירים נחמדים. אבל אני ממש לא חושבת שאפשר להשוות אותן לשאקירה שהיא לא רק זמרת שמצטלמת טוב, אלא יש לה גם את אחד הקולות הכי טובים שאפשר לשמוע בעשור האחרון, ובנוסף- היא כותבת ומלחינה את רוב המוזיקה שלה. מה שהופך אותה מסתם זמרת פופ לאמנית (שלדעתי היא שרה בכלל רוק...אבל וואטאבר...ואם להתייחס לשרשור שהיה פה לא מזמן {אני לא מספיקה להשלים פערים...חח...אז הכל בהודעה אחת}- אני מעדיפה שיהיה יותר רוק מאשר סגנון לטיני באלבום החדש) עדיין פה<לפעמים> ועדיין אוהבת את שאקירה שלכם- מיכל. נ.ב- לחדשות: ברוכות הבאות! אני מיכל ואני מוותיקי הפורום... תהנו
אני מבטיחה שבקרוב מאד תרגישו פה כמו בבית, יש פה אנשים מדהימים! רינתי ברונו לאה דן וגם כל אלה שעזבו אותנו :( מתגעגעת לימים ההם...

למעלה