TheCoppier
(
..)

RinRan

New member
../images/Emo39.gifTheCoppier../images/Emo39.gif(../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif..)

TheCoppier!
המעתיק!
TheCoppier היא תחרות חדשדשה שאני בעצמי ובכבודי חשבתי עליה בזמן ש... הייתי במקלחת
(לא, באמת!
)
מזה TheCoppier? בתרגום לעברית זה- 'המעתיק'. זוהי תחרות העתקת תמונות של התאומות. כל אחד מהמשתתפים יבחר תמונה של התאומות (ביחד, לחוד- לא משנה! העיקר שמופיעה שם לפחות תאומה אחת...) וינסה להעתיק אותה. מז"א להעתיק? לצלם תמונה דומה!- דומה בבגדים, בשיער, באיפור, ברקע, בפוזה, וכו'... כמובן שאתם לא חייבים להצטלם (כלומר להיות מרי קייט או אשלי)! אתם יכולים לקחת מישו (חברים, משפחה) שיסכים להיות ה'דוגמן' שלכם. נו, אז מה דעתכם?
רוצים להשתתף? אם ברצונכם להשתתף, כל מה שצריך לעשות זה לבחור תמונה, לקחת את המצלמה/הדיגיטלית/וואטאבר ולצלם תמונה דומה! נשמע מדליק? (אכן...
) שרשרו להודעת 'משתתפים' לפי מה שכתוב בהודעה. וגם שרשרו תאריכים להודעת 'תאריכים' לפי מה שכתוב בהודעה. לא רוצים להשתתף? גם זה אפשרי! אתם יכולים להיות שופטים! שרשרו להודעת 'שופטים' לפי מה שכתוב בהודעה. בקשר להשתתפות שלי- אני משתתפת בתחרות, ואם לא אז אני אשפוט.
ת-ח-ר-ו-ת אז מה הפרס? הפרס הכי גדול והכי שא!!ה הוא כמובן-
כבוד
(
)
יש שאלות? שרשרו להודעת 'שאלות' ואני אענה
!!!

RinRan

New member
../images/Emo39.gifמשתתפים../images/Emo39.gif (../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif...)

מעוניינים להתחרות? שרשרו לכאן את השתתפותכם עם האייקון
(| כלנית |). בנוסף- כתבו בתוכן ההודעה, ולא בנושא!, את האימייל שלכם (שממנו תשלחו את התמונה). לאחר מכן- שרשרו להודעת 'תאריכים' לפי מה שכתוב בה.

Alexis14

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo113.gif

האימייל שלי- [email protected] אבל הוא דפוק ואני לא יכולה לשלוח ממנו קבצים גדולים, אז אולי אפשר לשלוח מהאייסי?

RinRan

New member
../images/Emo39.gifשופטים../images/Emo39.gif (../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif...)

מעוניינים לשפוט? שרשרו לכאן את השתתפותכם עם האייקון
(| סביון |). אני אבחר 3 עד 5 שופטים ואשלח להם במסרים את קטגוריות השיפוט.

Mary Kate14

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gifגם אני...../images/Emo142.gif

רוצה להיות שופטת

RinRan

New member
../images/Emo39.gifתאריכים../images/Emo39.gif (../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif...)

תאריכים משתתפים- שרשרו לכאן תאריכים להגשת התמונה. רצוי שזה יהיה תאריך בטווח רחוק כדי שגם המשתתפים עם המצלמה הרגילה יוכלו להגיש את התמונה.

למעלה