אפרת27

New member
../images/Emo39.gif

היי לכולם, לפני כמה ימים נכנסתי לפורום, הצגתי את עצמי כחדשה, איחלתי לכולם בהצלחה ומשום מה, כולכם בחרתם להתעלם מההודעה. כולכם כאן מדברים על שינוי חברתי, על צדק ושיוויון כשבעצם לא מצאתם שנייה קטנה להתייחס להודעה ולקבל אותי בברכה לפורום שלכם.... מוזר איך שדברים קטנים תמיד מייצגים את הדבר הגדול יותר- את המציאות הקיימת, וזה בסה"כ מראה כמה אנשים כאן עסוקים בעצמם ובמה שמעניין אותם ספציפית באותו רגע.... השנה סיימתי את לימודי התואר בעבודה סוציאלית, דבר שציינתי כבר בהודעה הראשונה ובאמת שציפיתי לסוג של קבלת פנים, אך אף אחד מכם לא בחר להתייחס וחבל כי ציפיתי למשהו אחר במיוחד מעו"סים לעתיד... בקיצור תסתכלו קצת על עצמכם ואחר כך תבקרו את הסביבה.... בהצלחה לכולם בכל אופן....

אפרת , אני מאחלת לך המון המון ../images/Emo20.gif

בהצלחה.מזל טוב לרגל קבלת התואר, עלי והצליחי. אני מתנצלת בשם חברי הפורום אך אני בטוחה כי הדבר לא נעשה בכוונה. אני מקווה שבקרוב תמצאי עבודה, ואני מקווה שתספרי לנו על כך. לצערי לא אוכל ליעץ לך כי אני לא כל כך מהתחום, אבל בכל זאת אשמח לעזור ככל יכולתי. רונית

עוסית1

New member
אפרת, ברוכה הבאה...

אני מבינה שאת כועסת על ההתעלמות ממך יחד עם זאת אני לא מבינה מה רע בכך שכפי שאת אומרת "אנשים כאן עסוקים בעצמם"... מותר לנו להתעסק גם בעצמנו לפעמים... ממש כפי שבהודעה זו את מתעסקת בעצמך ובאכזבה שלך... וזה בסדר

SuperGirl 25

New member
וואו ../images/Emo122.gif

א'-אני זוכרת את הודעתך הקודמת, כך שקשה לומר שהתעלמתי. אם לא הגבתי, זה לא אומר שעכשיו אני עסוקה בעצמי, אגואיסטית וחסרת תרבות. צר לי שזה מה שאת מרגישה ואני חושבת (בעצם בטוחה) שגם אני היתי נעלבת (אפילו מאוד), אך נראה לי שהפירוש שנתת לנו, לכולנו, היה גורף מדי ובלתי מותאם למציאות ממש. עובדה שהרוב התקבלו בסבר פנים יפות. צודקת, מגיעה לנו נזיפה, אבל אני לא חושבת שהפורום הוא מקום בו כל אחד דואג לעצמו. חבל שזה מה שאת חושבת על סמך תקרית בלתי נעימה אחת. ו...תקני אותי אם אני טועה. וכמובן-ברוכה הבאה באמת!! מקווה שתרגישי כאן נוח!

אפרת שיהיה בהצלחה בקרירה החדשה

כעובדת סוציאלית, וזאת מאיש הייטק. שיהיה בהצלחה!!!

SuperGirl 25

New member
ראיתי שהגיבו לך בהודעה הקודמת!!!!!

איחלו לך בהצלחה ואפילו המנהל רשם שמחים לבואך!! (דיבר בשם הפורום). אני ממש לא מבינה אותך!! את רושמת "כולכם בחרתם להתעלם....לא מצאתם שניה קטנה להתייחס להודעה ולקבל אותי בברכה" יאללה, אני ממש לא מבינה אותך, אולי תוכלי להסביר??? רשמת שציפית למשהו אחר, למה ציפית? היתי בטוחה שאף אחד לא התייחס אלייך!!!

למעלה