אולפנא לבנות דתיות

../images/Emo4.gif אולפנא לבנות דתיות../images/Emo35.gif

בעעע... כפי שאתם יודעים אני בפנימיה דתית לבנות... ובפנימיה שלנו המנהלת מאמינה בכל מיני דברים... אחד הדברים הוא שלא הצוות צריך לשפוט בנות על מעשיהם אלא הבנות... אז זה הולך ככה: כל כיתה בוחרת נציגות לועדה מיוחדת שמי שרוצה לתבוע מישהי יכולה להעלות אותה לועדה הזאת... מכיוון שאני בועדה הזאת אני מכירה קצת יותר את "מאחורי הקלעים" על מעלליהם של בנות הפנימיה (המידע "חסוי" ככה שלא כולם יודעים...) ושתבינו לא שבנות הועדה צדיקות תמימות... (גם אני זומנתי עליה כמה פעמים) אבל מה שקורה שם
אלוקים
אנשות
אתם דתיות
שתבינו מה הולך... סמים אלכוהול זנות חילול שבת וכמובן שעוד כמה דברים... אבל אלוקים!!! אני באה מבית דתי (ב"ה) ואצלי זה ככה- סמים/סיגריות-מדע בדיוני אלכוהול-פורים??? אולי... זנות???? חילול שבת אז אני הייתי קצת בהלם... ושטחתי (איזה ביטוי יפה) את ה"בעיה" שלי בפני אחת מבנות הועדה... והיא צחקה עליה... וטענה שזה עוד כלום לעומת מה שהולך... ולעומת פנימיות אחרות אנחנו במצב טוב.... אז שאלה לי אליכם...האומנם???? ואתמול היה לי ולללה שיחה על בחורי הישיבות והתברר שמצבם לא טוב משלנו ואני יודעת על כמה בנים שגם מעורבים בעסקי הסמים וכאלו...

lala897

New member
זוועה.

אצלינו בביצפר לא היה דברים כאלה..
לא באמת שעכשיו אני מעריכה את הביצפר ואת הבנות שלמדתי שם למרות החסרונות..

lala897

New member
זוועה.

אצלינו בביצפר לא היה דברים כאלה..
לא באמת שעכשיו אני מעריכה את הביצפר ואת הבנות שלמדתי שם למרות החסרונות..

אלהההה יסתוררררר../images/Emo122.gif

את רצינית??? את בטוחה שאת נמצא באולפנא??? וואייי בושה וחרפה לבי"ס, שכאלה בנות נמצאות בתוכו, ועוד יותר גרוע שהבי"ס לא יודע לעשות את הסלקציה הנכונה ולבחון מי מתאימה למסגרת הדתית ומי לא. גועל נפש, ממש חילול שם שמיים

yoyo10

New member
לצערי הרב סמים זה נגע שלא פוסח

על אף חברה הסמים נמצאים בכל מקום ואם יבוא מנהל בית ספר ויספר לי שאין שם סמים אני יהיה מאוד סקפטית לגבי המידע הזה

לא כל כך מובן

אם בחורה עוסקת בזנות, מה היא מחפשת באולפנא? מה המוטיבציה שלה ללכת לשם? הערה: זנות=יחסי מין עם גברים תמורת כסף. אם את מדברת על בנות ששוכבות עם חבר שלהם (או אפילו עוסקות בסטוצים להנאתן), זה אולי לא תואם את הערכים של האולפנא, אבל זו אינה זנות.

tamarhp

New member
לא משנה אם זנות או לא

בת שלא שומרת על דברים כ"כ בסיסיים כמו שמירת שבת - מה היא עושה באולפנא????

משובת נעורים?

לא שאלתי על סמים אלכוהול חילול שבת כי אילו דברים שיכולים להיות מובנים כמשובת נעורים או מרד גיל ההתבגרות, גם אם הם חמורים בעיני המערכת. (יש גם הבדל אם עושים אותם בפרהסיה או בהיחבא, והאם זה חד פעמי או נוהג קבוע). ניראה לי שבכל מסגרת שהיא נערים/ות בגיל הזה מחפשים איך לשבור את המסגרת. אני מניח שהרבה מהדתיים הבוגרים (גם חילונים) עשו שטויות כאילו ואחרות בצעירותם.

sipirit

New member
ההגדרה לזנות

בס"ד זנות בהגדרה זה סטיה מן הישר. ולכן כשאמרת ש-----> זנות=יחסי מין עם גברים תמורת כסף זה לא בהכרח נכון, כי גם בנות/בנים ששוכבות/שוכבים עם חבר/ה שלהם (או אפילו עוסקות בסטוצים להנאתן), הוא זנות , רק תלוי מי מסתכל עליהם. רק שמה אשמה זאת שעוסקת בכל לשם משכורת לצורך ילדיה, מזון או לימודים?

זנות

קודם כל, אין לי טענות לאישה העוסקת בזנות כדי לקיים את עצמה או את ילדיה. בדרך כלל מדובר במקרים של נסיבות חיים אומללות או חוסר ברירה. יש לי טענות לאילו שמנצלים אותה כדי למלא את כיסיהם בכסף. בחיפוש זריז באינטרנט תגלי שהמילה 'זנות' תמיד מתייחסת לנשים הנותנות סקס תמורת כסף (אם כי ייתכן שאצל חז"ל גם הפירוש שאת מציעה הוא אפשרי). עבור מרבית הנשים בארץ ובעולם ההבדל בין סקס עם החבר לבין זנות הוא הבדל של שמיים וארץ. אם בשבילך זה היינו הך - יבושם לך. לאחר תשובתך אני כבר באמת לא יודע למה התכוונה המשועממת כשרשמה את ההודעה...

פלסטיק

New member
אוי התמימות התמימות הברוכה

קחי בחשבון שגם את בועדה רחוקה מלהכיר רק את קצהו של הקרחון. הרי את שומעת רק על מישהי שהוגשה נגדה תלונה, יש הרבה עוד מתחת לפני השטח. קחי בחשבון שאת עוד תופתעי מעוד כל מיני גילויים חדשים בכל חברה יש אנשים חלשים יותר שפונים לכוונים לא רצויים. להתעלם מהתופעה או לזרוק אותם (כשהם לא מזיקים לסביבה) לא מראה על בריאות של חברה אלא להיפך, חולי שלה.

tiptip4u

New member
../images/Emo5.gif

אבל אנילא חושבת שסמים, אלכוהול, זנות וחילול שבת צריכים להמצא באותה הכוונה. סמים וזנות (ואלכוהול הרבה פחות) זה נורא בכלמקרה,גם כשאתה לא יהודי או חילוני או חסר דת או ווטאבר... וזה קצת הפריע לי... כי אני מחללת את השבת כבר 14 וחצי שנים, ואני חושבת שאנידיי בסדר

tiptip4u

New member
ובכלזאת, יש הבדל...

כי סמים וזנות הם דברים שחבל להתדרדר אליהם, אם את דתיה או לא... ושמירת שבת זה משהו אחר- זה רק לדתיים... ולכן אין מקומם באותו המקום...

מה שאני התכוונתי זה...

שבות הולכות לחופים (לדוגמא דוגית... מי שמכיר את מה שיש שם...) ומקיימות יחסים עם סתם בנים אחרי שהם מתמסטלות...

tiptip4u

New member
אוה,

אז זה באמת נורא, אצל דתיים (למרות שאני חשבתי דבר ראשון "אוה... לא משהו רציני" כי אצל חילוניים זה עניין של מה בכך) אבל תשדלי לא להגיד שהן זונות, כי ההבדל עצום...

בבקשה לא להכליל

"אצל חילוניים זה עניין של מה בכך" אני מניח שאין הרבה הורים חילוניים שיגידו לבת שלהם: סעי לך לחוף דוגית, תתמסטלי בכיף ותמצאי לך שם זיונים. אני מניח שיש חילוניים/ות שעושים את זה (אבל גם דתיים/ות), ויש חילוניים/ות שלא. בכל אופן, זה עדיין לא זנות.

למעלה