../images/Emo4.gif אולפנא לבנות דתיות../images/Emo35.gif
בעעע... כפי שאתם יודעים אני בפנימיה דתית לבנות... ובפנימיה שלנו המנהלת מאמינה בכל מיני דברים... אחד הדברים הוא שלא הצוות צריך לשפוט בנות על מעשיהם אלא הבנות... אז זה הולך ככה: כל כיתה בוחרת נציגות לועדה מיוחדת שמי שרוצה לתבוע מישהי יכולה להעלות אותה לועדה הזאת... מכיוון שאני בועדה הזאת אני מכירה קצת יותר את "מאחורי הקלעים" על מעלליהם של בנות הפנימיה (המידע "חסוי" ככה שלא כולם יודעים...) ושתבינו לא שבנות הועדה צדיקות תמימות... (גם אני זומנתי עליה כמה פעמים) אבל מה שקורה שם
אלוקים
אנשות
אתם דתיות
שתבינו מה הולך... סמים אלכוהול זנות חילול שבת וכמובן שעוד כמה דברים... אבל אלוקים!!! אני באה מבית דתי (ב"ה) ואצלי זה ככה- סמים/סיגריות-מדע בדיוני אלכוהול-פורים??? אולי... זנות???? חילול שבת אז אני הייתי קצת בהלם... ושטחתי (איזה ביטוי יפה) את ה"בעיה" שלי בפני אחת מבנות הועדה... והיא צחקה עליה... וטענה שזה עוד כלום לעומת מה שהולך... ולעומת פנימיות אחרות אנחנו במצב טוב.... אז שאלה לי אליכם...האומנם???? ואתמול היה לי ולללה שיחה על בחורי הישיבות והתברר שמצבם לא טוב משלנו ואני יודעת על כמה בנים שגם מעורבים בעסקי הסמים וכאלו...
בעעע... כפי שאתם יודעים אני בפנימיה דתית לבנות... ובפנימיה שלנו המנהלת מאמינה בכל מיני דברים... אחד הדברים הוא שלא הצוות צריך לשפוט בנות על מעשיהם אלא הבנות... אז זה הולך ככה: כל כיתה בוחרת נציגות לועדה מיוחדת שמי שרוצה לתבוע מישהי יכולה להעלות אותה לועדה הזאת... מכיוון שאני בועדה הזאת אני מכירה קצת יותר את "מאחורי הקלעים" על מעלליהם של בנות הפנימיה (המידע "חסוי" ככה שלא כולם יודעים...) ושתבינו לא שבנות הועדה צדיקות תמימות... (גם אני זומנתי עליה כמה פעמים) אבל מה שקורה שם