אוף איפה אתן בנות? איזה שעמום!

eilati27

New member
../images/Emo4.gif אוף איפה אתן בנות? איזה שעמום!

מה זה? מהבוקר לא הייתה פה אף אחת? או שפשוט אין חדש אז אין מה לכתוב... ככה או ככה סיימתי את העבודה שלי וכרגע אני מסדרת את המשרד מחדש ומחפשת תעסוקה... מה יהיה??? איזה תמונה מדהימה... ג'קו תעשה לי קיקבוקסינג!!!! חחח...

thr7

New member
בעבודה אולי??????????..

אל תשכחי שאנחנו זקנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

eilati27

New member
חחח... הרת אותי...

גם אני בעבודה אני לא "זקנה" אני בת 24 אבל גם אני עובדת... ומשעמםםםםם לי כרגע!!!!!!!!!!!!!!

קניה 1

New member
../images/Emo221.gifהבהרה!!../images/Emo221.gif

טוב, אז מאז ההופעה היו כאן כל מיני ספקולציות על השיר המקורי ש"ג'קו בחר לא לשיר" בהופעה בחיפה, וראיתי שגם אתמול דיברו על זה כאן בפורום. אז ככה, שיעור בהבנת הנקרא!! מה שנכתב הוא (ציטוט):" במהלך ההופעה ביצע הכוכב ארבעה שירים, בהם השיר המקורי שלו "נרדם על החולות‭,"‬ והשיר איתו ניצח בגמר הגדול, "אני מאבד אותך", שיר מקורי אחר פרי עטו, ואז בחר ג'קו שלא לשיר עוד." מה שאומר, שהם פשוט חשבו שג'קו שר עוד שיר מקורי מלבד "נרדם", ואחרי זה "בחר" שלא לשיר עוד. עכשיו, זה הכל שטויות, כי ג'קו שר עם פלייבק, ואני ראיתי את הדיסק של הפלייבק לפני שהוא עלה, והוא לא "בחר" לא לשיר עוד, אלא שמראש היתה התכנית לשיר ארבעה שירים בלבד. בעניין השיר המקורי, כנראה שהמקור של העיתונאי הזה חושב ש"גשם" זה שיר של ג'קו או משהו כזה... ובקיצור, מי כמונו יודע כמה שטויות עיתונאים כותבים, אז בבקשה לא לקחת ברצינות כל מילה שלהם!!!!!

moon line

New member
ועל כך השיר "אז איך אתה ישן בלילה

עיתונאי קטן שלי" - שירו של אריק איינשטין

kapit5

New member
נכון-כרגע הוא שר רק 4 שירים

וככה זה מתוכנן.אולי בת'א הוא יפתיע?

thr7

New member
חחחחחחח גם אני ראיתי במו עייני

ואפילו שאלתי את האחראי למה רק 4 שירים. זה כל הפלייבקים שיש לו. הוא לא יכול לשיר יותר.

מגושקה

New member
ואני חשבתי שהם רומזים

ל"מדינה זונה מדינה מוצצת". בכל אופן מקווה שלא התכוונו לנשארתי נורמלי.

באמת מה קורה?איפה כולן?יצאתי לכמה ש

שעות..חזרתי, וחשבתי שיהיה לי פער הודעות להשלים אבל לא..,טוב..נחכה לשעות הקטנות של הלילה אז האקשן מתחיל ..בייוושש בינתיים

דורית41

New member
אני אישית נבצרתי בגלל טיול

לים המלח מהבוקר ,וכמובן שבאופן הכי טבעי ונורמאלי בעולם,מה שמצאתי לנכון לעשות מיד עם החזרה הוא לבדוק בפורום אם יש חידושים לגבי ההופעה....

דורית41

New member
../images/Emo19.gifבאמת נורא שקט היום../images/Emo121.gif

או שכולן עסוקות בהתרגשות טוטאלית לקראת ההופעה? יאללה בלאגן! טליטל-מה דעתך שנתכנס כולנו לפני הכניסה ונכנס יחד?נראה לך שאפשר להתגבר על הכוונים השונים שכל אחת מגיעה ולהיות מתוזמנות ? נראה לי שכן-בחיפה-לקח לי זמן להבין מי זו מי,כי בהתחלה כל אחת הלכה לאיזור אחר של המועדון.

talytal

New member
האמת שחשבתי שזה מה שנעשה בחיפה

אבל לא לקחתי בחשבון כמה קר היה בחוץ...
ככה קרה שכולם נכנסו למועדון, ובהתחלה איבדנו אחת את השנייה. אבל בסוף כל האבדות נמצאו, לא?
מחר, אחרי שניסגר על מי מגיע מהפורום, אני אעביר טלפונים כדי שנוכל להיות בקשר ולמצוא אחת את השנייה ביום ההופעה. וברגע שנדע באמת כמה אנחנו, ומי מגיע עם מי, יהיה יותר קל לתאם זמן ונקודת מפגש.

קניה 1

New member
נצל"ש : לעדידס!!!!../images/Emo152.gif

לודעת אם ראית את ההודעה שלי בתוך כל השירשור ממולדת הענק שלך.... לא הייתי פה אתמול, ורציתי לאחל לך:
מזל טוב, וממולדת שמח!!!
לאב יו בובה!!

a d i d a s 2 1

New member
תודה כפרהלה שלי!!

אוהבת אותך גם... האמת היא שאני כל כך עייפה וכל כך מותשת... אז אני לא עושה לך שום אייקונים... אוהבתותך לילה טוב יפיופה.. וזה לא בסדר שאת לא באה יום חמישי!

למעלה