איזה יאוש.... :-{

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

OBY

New member
../images/Emo4.gif איזה יאוש.... :-{

הגעתי לטרום ניתוח - הכל עבר בסדר גמור. אני כשיר למעבר למחלקת הקצבים - אבל.... כשקבעו לי את התור ל"טרום" אמרו לי שהתור לניתוח יהיה עד עשרה ימים אחר-כך. הגעתי בסוף הסבב לשאול מתי תורי הודיעה לי המזכירה המתאמת שיש רק יום אחד לניתוחים אלקטיביים מהסוג הזה ושעושים רק ניתוח אחד כזה בשבוע, ופעמים אחד בשבועיים. הבשורה היותר טובה היא שיש עוד 5 ממתינים לתור לפני. ככה שאני אעבור את היתוח בעוד חודשיים-שלושה במקרה הטוב. נוסף על זה, הם לא יכולים להגיד לי עכשיו את התאריך ! למה למה למה קופ"ח הכללית כאלה חא_ות. מה הקעט הזה שהלפ שלא מבין שזה ח_א של שירות !!!! נמאס לי ! חשבתי שתוך 10 ימים אני מנותח, הכנתי ת´ראש, ניקיתי את המזווה, שמתי לי פודרה... צבעתי ריסים...ביקשתי חופש מהעבודה, הודעתי לסבא ולסבתא שיתכוננו לעשות לילד קייטנה, הודעתי לשתי חברות מהלימודים שהבעוד שבוע הן מסכמות גם בשבילי... מרוב עצבים ירדתי על חצי חבילה בן אנד ג´ריס - ושימותו הקנאים ! בבברררררררררר OBY

OBY

New member
הי רוייקו, שמחתי לשמוע שהלך לך טוב.

מקווה שיעבור בקלות ביום ראשון. תרגיש טוב, OBY

שרה16

New member
אובי !על תתיאש!../images/Emo140.gif

חודשיים הם מעט מאד זמן!!! ראה מקרה צפרדעית!(הי לך!אם את בסביבה...) אפשר תמיד לקצר תורים!ומי כמוני יודעת!!!!! נותחתי אחרי שבועיים מהפגישה הראשונה אחרי הבדיקות,ושילמתי סכום נכבד כי רציתי גם מהר וגם את סובחי... אז אנחנו כאן לעודד את רוחך ולהנעים את זמנך לבינתיים..

OBY

New member
חדשיים זה לא הרבה, אבל 5 חודשים ../images/Emo35.gif

מפברואר אני מחכה לטרום ניתוח, כשאמרו לי שעד 10 ימים אחריו אני מנותח. ועכשיו לחכות עוד חודשיים עושה את זה כבר חמישה חודשים... שזה הרבה. די ליאוש ! OBY

צפרדעית

New member
בדיוק כמו ששרה אמרה

גם אני המתנתי 3 חודשים לניתוח בהתחלה היה נדמה לי שהנצח קצת יותר קצר מזמן ההמתנה שלי אבל גיליתי כמה דברים חשובים: * הזמן פשוט רץ <תיראה כמה מהר אני כבר חודשיים אחרי> * ההכנה הנפשית הרבה יותר טובה כשממתינים * יש זמן "להיפרד" מהאוכל בצורה הרבה יותר אינטנסיבית
* ההמתנה מקטינה את העלויות <אני למשל לא שילמתי כלום> אז קח את הכל בקלות, ותמתין בסבלנות חוץ מזה, חיכית כ"כ הרבה זמן <30 ומשהו שנה לא?> אז תחכה עוד קצת שיהיה בהצלחה צפרדעית

amnon_p

New member
בוקר טוב אובי,

ניתן בהחלט להבין את הרגשתך ואת מפח הנפש שלך, אבל, לאחר שעיכלת (לא רק את הגלידה) אזור את כל הכוח והשאר סבלני עוד מעט. תמיד ישנה הדרך ששרה מתארת, אם אתה לא מסוגל להמתין יותר. בכל מקרה, מחזיקים לך אצבעות ושיהיה בהצלחה בכל דרך פעולה בה תבחר. סוף שבוע נחמד. אמנון

ronnymp

New member
אובי - זה יעבור מהר |שעון|

תשמע - יש פה אנשים שקיבלו תור כמעט לשנה קדימה תלוי כמובן באיזה ב"ח ומיהו המנתח אגב - אתה חבר של גלידונית שלנו
(חשבתי אולי בגלל ה-"בן אנד ג´ריס") אמנם זה דפק קצת תוכניות , ואולי ההכנה הנפשית קצת מתפקששת לה אבל גם זה יעבור די מהר - תאמין לי אז יללה - תשתדל לשקיע בינתיים את המחשבות בעניינים אחרים ורצוי שלא ב- "בן אנד ג´ריס" או ב-
או
איזה בעסה ...
- פעם היה פה אייקון של גלידה .... אני חושד בגלידונית ...
היא בטח אכלה לנו את האייקון ההוא אז שיהיה לך בתאבון רוני -

ronnymp

New member
אגב - בעניין ה"טרום ניתוח" ../images/Emo101.gif

אני לתומי חשבתי שהמעמד המכובד הזה ינוהל ע"י המנתח עצמו ובו הוא פשוט יבדוק כמה עניינים טכניים בלבד - לקראת הניתוח
כמו למשל :
איזו סכין בדיוק הוא צריך להכין
כמה להשחיז אותה בדיוק
באיזו זוית בדיוק להשחיז את הסכין - והאם משני צידיה וחשבתי ככה שזה נערך על
+
(יעני עוגה ...) וששניכם יושבים שם ו-
+
+
ובינתיים גם משחקים ב-
אתה מביא לו -
הוא מחזיר לך ב-
אולי מראה לך הצלחות של מנותחים קודמים ....
שמע ... חשבתי שזה חתיכת בילוי בעצם והתפלאתי למה אצלי הוא לא היה - איפה שאני נותחתי אז בעצם , מה שרציתי לבקש ממך .... זה שאם מותר להביא חברים ל"טרום" הזה ..... אז תחשוב גם עלינו - תביא גם אותנו בחשבון הרי - בשביל מה יש חברים
יללה - תבלו לכם רוני

רוייקו

New member
אפרופו אירוויזיון.. מה דעתכם ??

מי יזכה ? בשנה הבא, כך ניראה לי, אנחנו לא... הממ.. שם. אה ?

gal33

New member
נשמע כמו סעיף מצליח...

רק שהפעם לא הלך להם. אובי, המשפט הכי מרגיז אך הכי נכון, כל עכבה לטובה. הלוואי והזמן אחרי הניתוח היה עובר לאט כמו הזמן לפני. תנצל את הזמן להרבה דברים חשובים לתהליך. גל

למעלה