איך אני נכנסת לתיקיות??

חן8591

New member
../images/Emo4.gif איך אני נכנסת לתיקיות??

פליז עזרו לי... פעם שאלתי איך להכניס יותר שירים ב-MP3 512 ואמרו לי לסדר בתיקיות, ושכמה שיותר תיקיות ככה ייכנסו יותר שירים..אז עשיתי ככה וסידרתי בהרבה תיקיות ובאמת נכנסו לי 119 שירים במקום 99 קודם... אבל עכשיו אני רואה רק 6 שירים שהיו בלי תיקיה, וכל שאר השירים, שהיו מסודרים בתיקיות פשוט לא מופיעים לי.. ניסיתי להיכנס ל-LOCAL FOLDER ואז זה כותב לי תיקייה שקוראים לה ROOT וכשאני נכנסת לתיקיה הזאת זה פשוט חוזר לי ל-6 שירים הראשונים בלי התיקיה.. אז איך אני נכנסת לתיקיות? ואולי גם יש דרך שהשירים יהיו מסודרים בתיקיות אבל יוצגו כקובץ אחד? תודה מראש!!! מחן

חן8591

New member
של SMART BUY...

ורק אל תתחילו לבאס אותי ולהגיד לי שזאת סתם חברה דפוקה ומעפנה.. אני לא מבינה כלום בחברות..חחח

יאיר B

New member
ככה:

1. נגנים ג'נריים מוגבלים בכמות השירים לתיקיה: מקסימום 99 שירים. 2. כדי לעבור בין תיקיות בנגן: א. כשהנגן עובד אבל לא מנגן, לחצי על הגויסטיק קצר. ב. יופיע תפריט ואת בוחרת את הראשון (Local Folder). ג. לוחצת שוב קצר ומגיעה לרשימת הספריות בנגן. בוחרת ספריה (עם הג'ויסטיק:ימין-שמאל)ולוחצת קצר על הג'ויסטיק. ד. לחצי PLAY כדי לשמוע את השיר הראשון בספריה. * בנוגע למכשיר: האו באמת לא מומלץ, אבל אנחנו מנסים לעזור לכולם בלי קשר לאיזה מכשיר יש להם.

חן8591

New member
אהה..

אוקיי תודה רבה, אבל אם תקרא שוב את ההודעה הראשונה תראה שכבר נכנסתי ל-LOCAL FOLDER והיתה לי שם רק תיקייה אחת- "ROOT", וכשאני נכנסת אליה היא חוזרת לי לשירים שהיו בהתחלה..כאילו אין לי שם את כל שאר התיקיות..אבל כשאני מחברת אותו למחשב השירים והתיקיות כן מופיעים לי.. ובלי קשר- למה הוא לא מומלץ? מה זה משנה בתכלס איזה מכשיר יש לך?.. הוא עובד מצויין, ואני לא חושבת ששווה לי להשקיע כ"כ הרבה כסף בשביל איכות טיפה יותר טובה.. סתם מתוך התעניינות..אני לא מתמצאת בזה..

יאיר B

New member
ROOT זאת תיקיית הבסיס, זאת

שנפתחת כאשר מחברים את הנגן למחשב. בתיקיה זו צריך לפתוח את התיקיות משנה שאליהם מעתיקים שירים. הנגן לא קורא תיקיה שנמצאת בתוך תיקיה. מותר רק דרגה אחת של תיקיות - בתוך ה-ROOT. אני לא יודע למה זה לא עובד אם כל התיקיות אכן נמצאות בשורש. הייתה אמורה להיות עוד תיקיה אחת לפחות. זה קצת מוזר
אפשרות נוספת: תשני את שמות התיקיות לאנגלית - אולי יש לו בעיה עם תיקיות בעברית. אצלי זה עובד כך. בנוגע ללמה הוא לא מומלץ - יש הרבה סיפורים על הנגנים הללו, ארבה אנשים שיש להם בעיות איתם. הנגנים הללו נבנים בכמויות גדולות ובקרת האיכות עליהם היא לא יעילה במיוחד. זה לא אומר שהוא לא יעבוד הרבה זמן, זה אומר שצריך מזל כדי שלא תהיה בו שום תקלה לאורך זמן (גם החומרים שמהם הוא עשוי הם לא מהשורה הראשונה).

חן8591

New member
אחלה תודה, רק עוד דבר אחרון-

ממש תודה, הבעיה היתה שעשיתי תיקיה בתוך תיקיה, עכשיו זה בסדר והתיקיות מופיעות לי.. רק שאני צריכה כל שנייה להיכנס לתיקייה אחרת..אז יש איזשהי דרך לעשות ככה שזה יופיע לי ברצף בלי שאני אצטרך להיכנס לתיקיות?.. ושוב תודה רבה!! חן

יאיר B

New member
לא. אי אפשר לעשות שכל השירים

יושמעו ביחד ושהם יהיו בתיקיות שונות. את צריכה לסדר את השירים בתיקיות בצורה יותר טובה: נניח לפי שם האמן או לפי תקליט, אפשר גם לפי ג'אנר. אז יהיה לך דימיון בין השירים שבתוך כל תיקייה. בכל תיקיה את יכולה להכניס עד 99 שירים (מניסיון עדיף 90 שלא ישתגע). אני חשוב שזה די הרבה... (וממה שאני זוכר, יש גם הגבלה של 20 או 30 תיקיות).

למעלה