אני כל כך טובה בלתת עצות...

../images/Emo4.gif אני כל כך טובה בלתת עצות...

אבל, כשהדברים מונחים על דלתי - אני סנדלר יחף, רופא חולה, פסיכולוג שוטה... ולא מצליח לי... אני חייבת - אבל חייבת להוריד את כמות הסגריות או ש... ולא... לא מצליח לי... למה?

סלינוש

New member
../images/Emo24.gif

אם רק היו לי המילים הטובות שלך אם רק הייתה לי התבונה שלך ויכולתי לתת עיצות... אבל בשעה שאני אוכלת ומעשנת כמו קטר, אני יכולה רק לשלוח לך חיבוק כל כך כל כך גדול ולהגיד שאני אוהבת אותך המון.

יעל :-)

New member
קודם כל, תתקרבי רגע...

קבלי
! אל תרגישי רע כל כך. כולנו טובים בלתת עצות אבל כשצריך ליישם, זה לא כל כך קל. אבל זה אפשרי. רובנו בעצם יודעים על דברים שמזיקים לנו, ובכל זאת מתקשים לעמוד בפיתוי, או אפילו לא רוצים להפסיק. בהסתכלות אחורה לתגובות שלך לאנשים (אפילו בעמוד הנוכחי), את אכן יודעת הרבה. את יודעת מה טוב, מה לא, אילו גורמים יכולים לעזור, טיפים ועוד. לא תמיד זה עוזר לנו... אבל להיות מודעים זה חלק ראשון וחשוב בצעידה לעבר המטרה. הרשי לי לצטט משפט חשוב שאמרת פה למישהי: "הכל מתחיל מהרצון והצורך הפנימיים." אז.. האם את חייבת (כפי שציינת)? או שאת רוצה? יקירה, לא רציתי להעלות יותר מדי שאלות... יודעת שקשה. רק לא להתייאש. אנחנו פה תמיד.. מקשיבים, מבינים, תומכים והכי חשוב.. אוהבים.

לא רוצה, בכלל לא רוצה...

למה? ככה. חייבת. ממש חייבת. הוראה מגבוה. לא קשה לי לענות לשאלות, קשה לי להפחית (הנה אפילו לא אמרתי "להגמל") להפחית מכמות הסגריות... ואני ח י י ב ת.

seaגל

New member
אם

תרצי אין זו אגדה...... השאלה מה יגרום לך לרצות מספיק לשמור על עצמך?

מה באמת?

מעולם לא שאלתי את השאלה ? אם ארצה אוכל. זאת אני יודעת. אין דבר שרציתי - ולא יכולתי לו. אולם בדיוק באותה מידה, כשלא רציתי - כלום לא יכל לי.

seaגל

New member
ולמה

את לא רוצה לשמור על עצמך? למה את באמת לא רוצה להפחית?

למעלה