אני רק שאלה... שרשור שאלות קטנות

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

צחי נטר פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל הרך מתארח הערב בשעה 17:30 בפורום הורים לתינוקות אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בשרשור שכבר נפתח
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: התפתחות מינית ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו
תחרות התמונה של הקיץ 2005בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך, אתם מוזמנים להעלות את התמונה המקורית שלכם
בואו לקחת חלק במסע האופניים ומסיבת סוף שנה של ילדי מעון מעלות בירושלים שמארגן פורום למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56692455

עדידי15

New member
יש לי ויכוח עם חברה שלי../images/Emo70.gif

קלי קלארקסון היא זוכת העונה השלישית או הרביעית של אמריקן איידול? ואם אפשר שימו תמונה שלה מהקליפ החדש... אם היא זוכת העונה השלישית מי הזוכה של העונה הרביעית? או להפך..

גלית172

New member
תענו לי בבקשה

האם אני יכולה לרכוש בדיוידי את העונה ה1,2,3, של אמריקן איידול? האם זה נמצא בספריות וידאו ?או דיוידי? תודה

ani88

New member
למה מריו פרש?

מישהו יודע? (אני צופה בתוכנית בערוץ 1 אז אל תוסיפו יותר מדי ספוילרים, בבקשה)

MoGanC

New member
שתיכן חייבות לי 100 שקל

היא זוכת העונה הראשונה בכלל. =] עונה שלישית זכתה פנטזיה בארינו עונה רביעית זכתה קרי אנדרווד.

Juliann

New member
אין DVD מלא של תוכניות איידול =>

יש הופעות נבחרות של העונה ה-1 אבל ה DVD כבר לא נמכר... ועשו DVD של כמה הופעות נבחרות מעונות 1-3 אבל זה היה משהו כמו 10-15 הופעות וזה גם כבר לא נמכר....

Deanb

New member
ניתן לקנות...

את ה-DVD של העונה הראשונה של איידול ב-AMAZON ו-EBAY בקלות...
ישנן כמה גירסאות ל-DVD הזה...

L u L i1

New member
נצל"ש-שאלה../images/Emo26.gif

אוקיי, בעצם 2 שאלות
: 1.האם יש שידורים חוזרים??אם כן איפה ומתי?? 2.איזה עונה שודרה לאחרונה בערוץ 1?? תודה לעונים!

14מתן

New member
עונה רביעית, אני בטוח שהיא עדיין

משודרת ולא תיגמר בקרוב

היום!

ימי רביעי היום זה בערוץ 11 בשעה 21:45 התכנית היום היא התכנית הראשונה של הטופ 12 ותכנית התוצאות שהיא חצי שעה שבוע אחרי היא בשעה 21:30 בדרך כלל

Fairywitch

New member
../images/Emo4.gifאני רק שאלה... שרשור שאלות קטנות

שאספתי וקיבצתי

למעלה