אנשים
ד ח ו ף

frikin shin

New member
../images/Emo4.gif אנשים ../images/Emo70.gif ד ח ו ף ../images/Emo79.gif ../images/Emo18.gif

אנשים , מכיוון שלפי מה ששמעתי "ביפ" לא קנה את זכויותיהם על העונה השישית של "זינה: הנסיכה הלוחמת" אולי כדי שנארגן עצומה ענקית מטעם פורום "זינה" של האתר
ת פ ו ז
לערוצים ערוץ 3 בכבלים ול- Star World כדי שיחזירו לעצמם את זכויות היוצרים של הסידרה מן העונה הראשונה ...
מה אתם חושבים
נ.ב.
סתם התעניינתי, ואל תחשבו שאני
כועס
או משהו פשוט לא הבנתי מדוע אינכם עונים על השאלות שלי .
על כך, שכתבתי בקשר להורדות הפרקים, זה באמת לא היה לעיניין ולכן אני מבקש סליחה . אבל, אני כותב דברים ששייכים מאוד לזינה . נתתי לכם אתגר ולא עניתם עליו ... ביקשתי מידע על הספרים, ולא נתתם לי
ואני עוד שאלתי אותכם לפני, האם יש לכם את הספרים
ועניתם לי כי אכן יש לכם אותם . אז שאלתי על הספרים ולא עניתם לי אפיתלו שאלה אחת . מה זה קטע של התעלמות

frikin shin

New member
זה אני ... Groovy Benjemin

פשוט, לאחותי התקלל האינטרנט במחשב שלה ככה שהיא משתמשת בשלי וכל הזמן עושה "יציאה מהמערכת" וכותבת את שמה . לכן כתוב "Frikin' Shin" והחתימה המוזרה שלה . היא ממש לא ילדה מוזרה, פשוט את השם אני כיניתי אותה, בצחוק . ואת החתימה היא סתם צוחקת ... Anyway, אז תכתבו לי כי זה אני בן, Groovy Benjemin .

shanyz

New member
תשובה

בקשר לעצומה, אני חשובת שזה רעיון טוב
בקשר לזה שלא עונים.. אז בקשר לספרים אין לי אותם אז אני לא יכולה לענות... אז...לא יודעת

*neta*

New member
למה להגיד שמתעלמים?

שאלת על הספר X:WP - The Offical Guide to the Xenaverse, ולא ראיתי שמישהו ענה שיש לו אותו, ושאלת איך אפר להשיג וענינו לך שבארץ אנחנו לא יודעים, אבל ניתן להזמין מהאינטרנט או לקנות בחו"ל.אז בבקשה לא להגיד שאנחנו מתעלמים, כי זה ממש לא נכון, ולפעמים לא עונים כי לא יודעים,קורה. לגבי העצומה,וול, לפני שנתיים ששאלנו אותם (ערוץ 3) אמרו לנו שאין להם כוונה לקנות את הזכויות, אבל עבר זמן מאז אז שווה לנסות...

למעלה