בעיה עם האבנים

Mandy18

New member
../images/Emo4.gif בעיה עם האבנים

יש לי שאלה לגבי אבנים שברשותי. לבשתי את ההמטייט כאשר הייתי בחופשה עם חברות שלי. אחת החברות לפעמים עולה לי על העצבים ואני רציתי אבן שתגרום לי לא להתייחס לשטויות שלה וגם לא להיות מושפעת מהאנרגיה הרעה שלה. החופשה עברה בהצלחה - לא התרגזתי אפילו פעם אחת, ובסיום הלכנו לחוף הים וחשבתי שזו הזדמנות מצויינת לשטוף את האבן שלי כידי שתתנקה. בעבודה היחסים שלי לא משהו עם עובדת אחת אז החלטתי ללבוש את ההמטייט בשביל אותו הדבר - כידי שלא אתרגש מהשטויות שלה. לצערי זה לא עבד. היה עימות והרגשתי נורא. הרגשתי שהאבן לא עובדת יותר בשבילי והחלטתי למחרת ללבוש את הרוז קוורץ וזה כבר הרגיש יותר טוב. ניסיתי גם ללבוש את עין הנמר ולא הרגשתי כלום. אז השאלות שלי: - מדוע ההמטייט איכזבה אותי? בחופשה היה כל כך טוב ואחר-כך בעבודה הכל השתבש. האם אני צריכה שוב לנקות את האבן? - והמלצה - הנה האבנים ברשותי תוכלו להמליץ מה הכי טוב להפחית מתחים בעבודה כידי ליצור אווירה רגועה יותר ואבן להגנה מאנרגיות שליליות? האבנים שלי - המטייט, רוז קוורץ, עין הנמר, אגת בופצואנה, אגת בלו לייס, בלאדסטון, היולייט לבן, סמוקי-קוורץ, אמטיסט. תודה רבה לעונים!

RainBird

New member
ת'שמעי- אם האבנים התקלקלו פני לטכנאי אבנים מורשה באזורך. אולי הגשמים הפתאומיים פגעו בחיווט. *עד כאן הומור* יש הרבה סיבות למה אבנים עובדות או מפסיקות לעבוד בשלב זה או אחר. האבן היא סלקטיט שאינו מודע לעצמו ולפיכך לא יכול לשאול שאלות קיומיות. את לעומת זאת- שחווה את העולם בחושים אנושיים מחודדים- יכולה. למשל, אותה המטייט אם היא חסמה אנרגיה מתדר מסויים "רע" זה לא אומר שהיא תחסום את כל התדרים השונים. את יכולה לנסות גם טורמלין שחור ולהחליף בינהן בהתאם לצורך.

טורמלין שחורה ../images/Emo45.gif

יש לי גביש אחד גולמי יפהפה על השולחן במשרד ברגעים ממש קשים... היא אצלי ביד

RainBird

New member
האמת שטורמלין שחורה היא דרך נפוצה אבל לא הכי אפקטיבית לחסום רוע ואנרגיה שלילית מאנשים. יש עוד הרבה טכניקות חלקן הרבה יותר יעילות.

ברשותך אבנים שיכולות לעזור... ועוד המלצה

ראשית, חשוב לזכור שאבנים מסוגלות רק לתמוך בתהליכים או בהלכי-רוח, באמצעות התדרים שהן משדרות -- הן לא מסוגלות ליצור מציאות אחרת. במילים אחרות, כאשר נעזרים באבנים מתקיים איזשהו שיתוף פעולה. שנית, תמיד ניתן לטהר אבנים, אם את מרגישה שיש צורך. את רוב האבנים, כולל כל אלו שהזכרת, ניתן לשטוף במים. אפשרות נוספת היא להעביר אותן דרך עשן-קטורת או מרווה. המטייט היא אבן מחזקת, מטהרת, מחברת, שטובה גם לקרקוע. אולם, ככל הידוע לי, הגנה מפני אנרגיות שליליות אינה נמנית עם איכויותיה העיקריות. יתכן שהיא פשוט לא יכלה לבצע את המשימה שהטלת עליה. האבן העוצמתית ביותר להגנה מפני אנרגיות שליליות היא טורמלין שחורה -- מומלצת ביותר, גם בגלל תכונותיה וגם בגלל יופיה (שחור מנצנץ, כמו אור שחור). מבין האבנים שציינת שיש ברשותך, אגת בוטצואנה מצויינת להרגעה, אגת בלו-לייס מצויינת לתקשורת טובה יותר ורוז-קוורץ מצויינת להפחתת מועקות רגשיות -- שלושתן יחד יכולות לעזור, או כל אחת מהן לחוד, לפי הצורך שלך. בכל מקרה, ניתן ומומלץ לצרף אליהן גם את הטורמלין השחורה, כדי להדוף אנרגיות שליליות (ממקור חיצוני ו/או פנימי).

למעלה