../images/Emo4.gifבעיה עם מרקם בצק
הי אחרי שפיסלתי קצת והתעסקתי עם הבצק סוכר, ראיתי שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה...
כשאני מפסלת הבצק ממש דביק - אז אני עובדת עם קורנפלור ומעט CMC. הבעיה היא שאני כל פעם מוסיפה עוד קצת קורנפלור כי הוא ממש דביק ונדבק לידיים ולמשטח, ואז בסוף כשהוא מתייבש נוצרים סדקים
מה האיזון שצריך כדי שהבצק ייצא נורמלי?
תודה ...
הי אחרי שפיסלתי קצת והתעסקתי עם הבצק סוכר, ראיתי שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה...


