בצער רב...

מעיןבר

New member
../images/Emo4.gif בצער רב...

אני נאלצת לבשר לכן שהמחשב שלי, הבייבי שלי, קרס סופית אתמול אחה"צ... אני מנסה להשמיש את המחשב של חמותי (ממנו אני כותבת כרגע) לגלישה מהירה, אבל אם זה לא יסתדר אז אני אהיה די נטולת תקשורת עד שוביי לעבודה - ואני כבר נורא מתגעגעת
ועוד צער אחד - נאלצתי למחוק עכשיו הודעה בפורום כי הדיון בה נגרר לסגנון שלטעמי מבייש אותנו כפורום. אני מתנצלת בפניכן על המחיקה ההמונית, לא היה בה משהו אישי נגד אף אחת מכן. אני מבקשת שבעתיד פשוט תתעלמו מהודעות בסגנון - יש לנו דברים חשובים ומעניינים יותר לעסוק בהם, כמו חינוך הילדים הפרטיים שלנו

דפנה מי

New member
משתתפת בצערך../images/Emo24.gif

ומקווה שתשובי במהרה
אגב אם זה השרשור שאני חושבת, היו שם גם כמה קטעים שאתמול בערב ממש התגלגלתי מהם מצחוק

בלינקה

New member
../images/Emo12.gif

היה שרשור מביש ואני פיספסתי?
אני מבינה ומשתתפת בבאסה שלך על אובדן המחשב. כל פעם מחדש אני מגלה את רמת ההתמכרות שלי
הלואי שהייתי מצליחה להשמיש את המחשב אצל ההורים שלי. ככה לא הייתי מפספסת את השרשור המחוק

1במיה

New member
לא הפסדת משהו מיוחד../images/Emo13.gif בקצרה

נכנסה לכאן ילדה בת 3 ורבע (משהו כזה) שקראה לנו זקנות, בתולות (לא ברור?!)זקנות ומה לא? כמה בנות החליטו להתנצח איתה בפורום וכל השרשור היה הזוי ומצחיק...

odeia

New member
כמה מבינה אותך, שלי קרס אתמול

ללא גיבוי, נכנסתי לדכאון עמוק, אבל........ בסוף הצלחתי לסדר אותו לבד. ותמיד אני מפסידה אקשן, איזו בעסה.

sipor

New member
מצטערת על המחשב...

אבל.. איזה דיון מבייש... לא ראיתי! עכשיו אני מתה מסקרנות... בעצם.. עכשיו אני נזכרת... סתם ילד מפגר..

אנידס

New member
מצטערת לגבי המחשב, אבל נשמע שהיה

מעניין ביום שישי (חבל שהפסדתי).

למעלה