דילמה

../images/Emo4.gif דילמה ../images/Emo4.gif ../images/Emo187.gif

אני כבר שבועיים חולה ויש לי דלקת בפה, ככה שאני וחבר שלי לא יכולים להתנשק, ואני לא יכולה לרדת לו, ולא לנשק אותו ולא כלום. אז לא שכבנו כל הזמן הזה. אמרתי לו שאני לא רוצה לשכב בלי להתנשק ובלי כל המסביב, כי זה יגרום לי להרגיש זנותית / לא טוב עם עצמי / הרגשה מגעילה. הוא טוען שאני חושבת רק על עצמי, ושאם הייתי חושבת גם עליו, אז הייתי מסכימה לשכב איתו במצב הזה, למרות שלא ממש בא לי, רק כדי שיהיה לו טוב. הוא אומר שכשיהיה מצב שאני ארצה סקס והוא לא, אני אבין איך הוא מרגיש. מה דעתכם

magenta73

New member
לא מסכימה...

אמנם יש דבר כזה טאקט, וכנראה שזה חסר לו, אבל עם כל הכבוד הם חברים. לא מדובר כאן בסטוץ או משהו בסגנון. סקס זה חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים. אני אישית חושבת שהיא עושה דרמה מיותרת. כאילו סקס זה מטלה או משהו ש"חייבים" לתת, ולא משהו שגם היא, חלילה, ניהנת ממנו. סקס חייב לבוא עם נשיקות? לא. סקס זה סקס. בלי כל הדרמות ההוליוודיות שמראים לנו.

צ י ו ר

New member
פששששששששששששש

איזו תשובה הולמת
הנתינה היא לא על מנת לרצות.... אלא על מנת שלשני יהיה טוב, הרצון לתת. לא צריך להכריח - זה צריל להגיע מרצון, לדעתי כמו שאת חולה והולכת לעבוד ולזה כן יש לך כח- אז לעשות אהבה עם החבר- ייקח לך אפילו פחות זמן

מה קשור????????????

לפעמים אני לא נהנית!!! לפעמים לא בא לי!!! אני לא חושבת שאני צריכה לעשות את זה כשלא בא רק כדי שיהיה לו טוב!!! מה הדבר הבא??? שהוא יגיד לי שהוא רוצה שלישייה ואם אני רוצה שיהיה לו טוב אז אני חייבת להסכים??? נו באמת. סקס זה לא על נתינה - זה על הנאה הדדית!!! ואם לאחד הצדדים לא כיף - אין שום סיבה שהוא יעשה את זה בשביל הצד האחר!!! ואם אני מרגישה שהסקס שלי חייב לבוא עם נשיקות, אז ככה זה יהיה, והוא יכבד את הרצון שלי!!! סקס זה לא סקס כמו שאמרת!!! סקס זה אהבה!!! ואהבה זה דבר הדדי!

magenta73

New member
אה וואלה...

ואיפה ההדדיות שלך? "אני לא חושבת שאני צריכה לעשות את זה כשלא בא רק כדי שיהיה לו טוב!!!" אהבה זאת קבלה. לראות את הצפרדע ולנשק אותה כל יום בלי לצפות שהיא תהפוך לנסיך. אהבה זאת התפשרות. זה ללכת לקראת האחר, גם כשלא נראה לך. אהבה זה התגמשות. אהבה זה לצאת מהחוקים של עצמך לקראת זה שאותו את אוהבת. וסקס. סקס זאת פעולה פיזית.

בשבילי זאת פעולת אהבה!!! לא פעולה

פיזית!!! בסקס לא מתפשרים. הגוף שלי הוא שלי, ואני אחלוק אותו רק כשמתאים לי, כי אני לא רכוש של אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magenta73

New member
את לא הרכוש שלו

את חברה שלו. את חייבת להרגע. את תפגעי בקשר הזה סתם. תקראי שוב את מה שכתבתי. תביני שהוא לא בא בבעלות או ברכושנות. הוא באמת לא מבין מה העיניין הגדול. סקס אצל נשים וגברים לא עובד אותו דבר מבחינת החשיבה. אולי... מבחינתו אין הבדל בין סקס עם או בלי נשיקות. מבחינתו סקס יכול לשקף "אהבה" הרבה יותר מנשיקה. אולי מבחינתו זה שאת דוחה אותו, מעליב?

צ י ו ר

New member
ורוניקה

עוד מעט תגידי שאת לא כלי למימוש הצרכים שלו כגבר, נכון? וואלה את טועה , כי את לא חייבת לעשות, את רוצה לעשות. טוב לך שטוב לו וכך להיפך. תפנימי.

צ י ו ר

New member
את מדברת כאילו את נערת ליווי שלו

ולא החברה שלו. כאילו עדיף לו לבחור להזמין נערת ליווי או שאת כביכול מרגישה כזו.

magenta73

New member
אוקיי...

כשכתבתי תפגעי התכוונתי שאת תפגעי בקשר. את זאת שתגרמי לקשר להסתיים בגלל נקודת ההשקפה שלך, שהיא - להיפגע. ועצה קטנה. אם את אוהבת אותו, רוצה אותו, ובכלל... תסתכלי רחוק יותר. רחב יותר. לא רק על עצמך. במילים אחרות IT'S NOT ALL ABOUT YOU אבל לא נראה לי שתביני למה אני מתכוונת. בכל מקרה, הרבה הצלחה, הרבה בריאות... והרבה אהבה.

צ י ו ר

New member
ורוניקה

קראתי אותך בעוד פורום, את לדעתי כן אגואיסטית, חושבת רק על הצד שלך, רק על טובתך, אם לא בא לי- לא בא גם לך... אז תתייבש לך עד שיבוא לי. את אגואיסטית ברמה.

magenta73

New member
ציור...

וזה יעזור למה בדיוק...? עזוב אותה. תן לה לגדול. היא תבין לבד. באמת שהיא תבין. בתור בחורה... אני יכולה להבין את האטרף על הרכוש ועל הסקס זה אהבה ולא משהו פיסי. זה הסרט הכי גדול של בחורות בימינו. ועדיין... מפחיד אותי כמה שזה משחק משחק גם במערכות יחסים כביכול "מוצקות".

צ י ו ר

New member
הוצאתי עליה אגרסיות

כי אצלי במערכת היחסים שהיתה לי - היה לי את אותו הדבר בדיוק. אבל אם כל האגרסיות האלה אני לא חושב שאמרתי משהו שהוא לא נכון.... לילה טוב מגנטה יקרה

magenta73

New member
זה לא קשור לנכון או לא נכון

זה קשור לאיך אנחנו אומרים את זה... אתה יכול להגיד את הדבר הכי נכון בעולם אבל הוא יהיה בטון הלא נכון, וזהו, אבד עליך... לא משנה. לילה טוב וחלומות פז. צייר לי נסיך... או כיבשה...

billc

New member
אתה החולני ההוא../images/Emo4.gif

שהכריח את החברה שלו לקיים איתך יחסי מין למרות שהיא היתה פצועה בפות אני מבין שהיא זרקה אותך כל הכבוד לה

אני לא חושבת שזה העניין.

[ואולי אני טועה, אבל נראה את מי שייעז להגיד לי
] מבחינתי, סקס הוא סקס. פעם אחת בחיי סקס היה מאהבה. ועדיין, במצב של חולי [כזה או אחר], מעבר לחוסר היכולת הפיזית יש גם את חוסר החשק ואני לא חושבת שצריך להיכנס למיטה אם אין רצון או חשק ושיקום הבחור שרק יחשוב על להעז להטיח בי דברים שכאלה.

magenta73

New member
אבל זה לא מה שהיא כתבה

היא כתבה שסקס בלי נשיקות יתן לה הרגשה שהיא זונה. בלי קשר למצבה הפיזי. או לרמת החשק שלה. רק בגלל זה זה נראה לי קטנוני. אבל אולי זה עיניין של גיל...

למעלה