דילמה

אבל זו לא הנקודה.

[אני חושבת
] העניין הוא שבין אם היא קטנונית או לא, זה גורם לה להרגיש ככה, אז למה חבר שלה מוכן לתת לה להרגיש ככה על מנת שהוא ירגיש טוב?

magenta73

New member
כי שמענו רק את הצד שלה

ולא את שלו. זה למה. את לא יודעת בדיוק מה היה שם. את לא יודעת כמה הוא אוהב אותה. את לא יודעת איך ועל מה מושתטת מערכת היחסים ביניהם. אני פשוט העלתי את המצב מנקודת מבט אחרת. שתסתכל על הצד שלו, לא כאילו הוא מנצל אותה, אלא שזה ההגיון שלו. והוא לא עושה את זה בשביל לפגוע בה או להכריח אותה או כל דבר כזה.

*היא* כלומר אני מנסה לספר את זה

מהנקודת מבט הכי אובייקטיבית שאפשר! ברור שהוא לא עושה את זה במטרה לפגוע בי! הוא עושה את זה במטרה לספק את יצריו! ואפילו שהוא לא עושה את זה במטרה לפגוע - זה פוגע, ואני חושבת שזה רק הגיוני לצפות ממנו להבין את זה ולהתחשב בי!

magenta73

New member
ורוניקה

אני באמת מבינה אותך, אל תחשבי שלא. אבל אני כן מנסה להביא לסיפור נקודת מבט אחרת. רק בשבילך. בשביל שאולי תביני שהשד לא כזה נורא, והוא - הבחור שלך - גם לא כזה נורא. ואני האמת, לא כ"כ מבינה מה המניעים שלך בכל השירשור הזה. למה את כ"כ צריכה שכולם יסכימו איתך. למה זה טוב? שתכניסי אותו לשירשור ותגידי - הנה כולם חושבים שאתה מניאק? שאני צודקת? שיש לי קייס? אם נפגעת כמו שנפגעת, חמודה, אין לך מה לחפש מי צודק או לא. אם את חושבת, באמת ובתמים שהוא מזלזל בך וברצונות שלך, שהוא לא מתחשב בך, שהוא רק שם כדי לספק את צרכיו... אין לך מה להיות במערכת היחסים הזאת.

בואנהההההההההה!!!!

תאמין או לא - אם לא בא לי אז לא בא לי!!! אין פה שום קשר לאגואיזם!!! האגואיזם הוא לדרוש ממני לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות!!! ולא, זה לא רק כשאני רוצה, או רק כשהוא רוצה - סקס עושים כששני הצדדים רוצים, וכשאחד מהם לא רוצה אז השני מתבאס ומכבד את הרצון של השני!!! מה אתה רוצה להזדיין עם בובה??? עם מישהי שתעשה את זה רק כי לך בא?!?!? אולי כשתאהב מישהי באמת תבין על מה אני מדברת.

voguemaster

New member
אגב, תשתמשי בתרודנט

לא יזיק לך גם קצת חלבונים וויטמין B (שכחתי איזה מהם
)

אורזמן

New member
ורוניקה חומד, קראתי את מה שכתבת

כנראה שהחבר רוצה לפנק אותך ולעשות לך רק טוב, בלי שום קשר למצבך ולא מפריע לו שיש לך דלקת... נראה לי שהחבר פתוח יותר ממך לסקס\אהבה ובכלל. לא רוצה לעשות סקס איתו, אל תעשי! אל תגיעי לנקודת הנחה שרק את מחליטה מתי יהייה סקס, מאחר ששהסכמה לסקס רוב הזמן היא בשניים ולא צד אחד תמיד מחליט. כנראה מה שחסר לכם במערכת היחסים זו הדברות ופתיחות על נושא המין, אתם צריכים לחזק את החברות שלכם ורק אז תרגישי טוב יותר עם עצמך. מאחל לכם זוגיות טובה והתעלסות מהנה ומענגת.

night mistress

New member
איך רואים שזו נקודת מבט של גבר..

לפי מה שאני הבנתי מהכתוב החבר שלה חושב רק על עצמו.. הוא רוצה סקס, בלי קשר ללפנק אותה! לי הוא נשמע ילד אדיוט..אני רוצה לראות שהחבר (הדמיוני) שלי ילחץ עליי לעשות סקס ולא יתחשב בהרגשה הכללית שלי.. בנוגע לורוניקה- כי אם הוא יודע שסקס ללא נשיקות יגרום לך להרגיש זנותית והוא לא יכבד את זה אז הוא לא מכבד אותך חומד..

אורזמן

New member
אני הבנתי אחרת

יכול להיות שהיא אוהבת נשיקות ואוהבת למצוץ לו ועכשיו שיש לה את הדלקת היא מנוטרלת. בקשר לחבר, אם הוא באמת לוחץ וחושב רק על עצמו שילך לחפש....
בקשר לחבר הדימיוני שלך, את יכולה לתת לו תשובה דימיונית

ורוניקה יקירתי

לא נראה לי בכלל כל העסק הזה שלו, אבל נראה לי שאלו דברים שאת צריכה לבחון בזוגיות שלכם. מה שכן, אני לפחות הייתי מצפה מהבן זוג שיבין אותי בקטע הזה ולא יכפה עליי משהו שלא מתאים לי... וחוץ מזה יש מספיק דברים לעשות ביחד כדי שיהיה לו וגם לך כיף ונחמד- כך שכל עניין ה"דווקא" שלו וחוסר ההתחשבות לא ממש במקום. מקווה שתגיעו לעמק השווה

night mistress

New member
נשמע לי כמו ילד קטן וחרמן..

אין כאן עניין של עונג או פינוק בשבילך..מהכתוב אני מסיקה שכל מה שמעניין אותו (וגם אותך אם לומר את האמת) זה העונג שלו..אני גאה בך שאת עומדת על שלך, הוא צריך ללמוד לכבד את זה, חודש בלי סקס עוד לא הרג אף אחד,וכנראה שהוא צריך להתבגר.. נראה לי שפעם אחרונה ששמעתי גיבוב כזה של שטויות היה כשהייתי בתיכון וניסו להשכיב אותי..זה מזכיר לי את המשפט המפורסם "יש לי צרכים" (שתמיד נענה ב: "לך יש צרכים, אבל לי יש שני אחים גדולים..".. >אני גולשת< מעבר לכך שהכעיס אותי שהוא משחק לך אותה בקטע של "טוב אז כשיבוא לך אני לא אתן לך.." אבל אני מניחה שזו נקודת מבט שבאה עם הגיל.. תרגישי טוב ואל תוותרי.. הוא צריך לכבד את ההרגשה שלך,אני בספק אם הוא ירצה שחברה שלו, האשה שהוא אוהב,תרגיש כמו זונה אחרי שהוא שכב איתה..

s h i r k u s h

New member
סורי אבל החבר שלך נשמע ../images/Emo163.gif

את סה"כ באה לטובתו בגלל שיש לך את הדלקת הזאת, תגידו לו שיש דרכים אחרות לספק את עצמו. ועצה נוספת בשבילך- תחשבי היטב אם את רוצה בנאדם אגואיסט כמוהו בחייך...

niva99

New member
אם לא בא לך

בגלל הדלקת זה לגיטימי לגמרי. ואם אינך יכולה לשכב בלי להתנשק- כנ'ל. לא יקרה לו כלום אם יתחשב בך הפעם. תבטיחי לו ש כדאי לו לחכות כי תפצי אותו בעתיד על "עוגמת הנפש"...

למעלה