דילמה

לארבעת המגיבות האחרונות...

מסכימה אתכן ותודה.. אני מקווה שאצליח לגרום לו להבין את נקודת המבט שלי.

צודקת!

שכשיהיה מצב שאת תרצי סקס והוא לא, אני בטוח שאת תביני אותו יותר מימה שהוא עכשיו מבין אותך! בזה שהוא יהיה בטוח! חוצמיזה-איך הוא יכול לשכב עם חברה שלו,כשהוא יודע שהיא לא ממש רוצה בשלב הזה... גם אם תסכימי לו כתוצאה מלחץ נפשי שלו,

צ י ו ר

New member
זה לא עניין של סקס ....

זה עניין של מגע, איכפתיות. לא חייבים לעשות בכלל סקס אם לא רוצים- זה לא העניין, העניין הוא האם יש מגע. האם יש מגע ללא קשר לסקס, ליטוף, חיבוק, מ ג ע . אפשר לגעת אחד בשני- אינטימיות. גם כשחולים אפשר להגיע למגע, נראה לי שאת זה הוא מבקש....

הוא יכול לבקש...

אני מבין שהוא רוצה מגע ולא סקס, אבל כשבן אדם לא מרגיש טוב,לפעמים גם החשק יורד לו, בקיצור לא בא לה-אין לה מצב רוח לזה בשלב הזה. הוא צריך לכבד את החלטתה. לא?

צ י ו ר

New member
כן ולא

הוא צריך לכבד את החלטתה, היא צריכה להתחשב ברצונו... אם זה נמשך כבר למעלה מכמה ימים- אפשר להבין את הכמיהה שלו למגע, בכל אופן אני מצטער אם הייתי נוקשה פה בשירשור.

אז זהו שכן../images/Emo70.gif

זה עניין נטו של סקס. הבנאדם רוצה סקס!!! נחמד שאתה מתיימר להיות קורא מחשבות, אבל נראה לי שלא ממש הולך לך. אני צריכה לכבד את רצונו ולשכב איתו למרות שאני לא רוצה??? אני לא יודעת מה איתך, אבל לי זה נראה דוחה לחלוטין לשכב עם מישהו, שברור לי שאינו מעוניין לעשות את זה כרגע, ועושה את זה רק כי ככה בא לי!

את לא צריכה לשכב עם מישהו כדי ש"יהיה לו טוב". מה את 'יד שרה'??? אם הוא מוכן לשכב איתך ולתת לך, כדברייך, להרגיש זנותית, לא עדיף שהוא יילך לאחת כזו ויחסוך לשניכם כאב ראש [בנוסף לפה שלך שכבר כואב]??

למעלה