די מיואשת

../images/Emo4.gifדי מיואשת

טוב אז שוב מקווה לקצת תמיכה ,כמו שכבר סיפרתי אני ממתינה לפתרון בעית ההסעות,למרות שהאינפורמציה שקבלתי מהמעון בו נמצא יובלי שהרשות המקומית היא זו שאחראית לכך,הם,הרשות,טוענים שזה לא כך ואני פשוט לא יכולה יותר לא מצליחה להבין מי צודק.למרות שקבלתי צלום מסמך ממשרד העבודה שיש חוק הסעות למעונות שיקומים ושוב אנחנו תקועים, אני מנסה במישורים נוספים אבל אשמח לעוד מידע בנושא אם אפשר אפילו מסמכים חדשים שאולי לי לא ידוע אליהם, וכל הזמן עולה השאלה האם לא מספיק מסובך לנו שמשגעים אותנו גם עאכשיו לאחר שעברנו את הסיוט בביטוח הלאומי!?
 
אורה יקרה

לצערי, אני לא מבינה בעניין חוקי ההסעות, אך אני מאמינה שתקבלי תגובה מגדי, המומחה שלנו בעניין זה. אל תתייאשי, אני יודעת שזה מעצבן וכואב, כמו שכתבת בעצמך, משגעים אתכם. אנחנו כאן תמיד איתך, ונשמח לתת לך את כל התמיכה הדרושה. אבל מה שאני כן יכולה לעשות, זה להפנות אותך לפורום זכויות ומגבלות [נכים], בניהולה של אתי אברהמי. בהצלחה, קבלי חיבוק גדול, ליאת.
 

פאני יצ

New member
הסעות

הענה מה מצאתי " על-פי חוק הסעה בטיחותית לילדים ולפעוטות עם מוגבלות, התשנ'ד - 1994, זכאים ילדים עם צרכים מיוחדים (בהתאם לרשימה שפורטה בתקנות) להסעה מביתם לבית-הספר בו הם לומדים ובחזרה. האחריות לארגון ההסעות היא על הרשות המקומית בתחומה גר הילד. הרשות, ולא המשפחה, היא אשר צריכה לממן את ההסעות. בשנת 2002 הורחב החוק, והוחל, בשינויים קלים, גם על פעוטות בגילאי שנה עד שלוש שנים, הלומדים במעון יום שיקומי." מתוך האתר של בזכות http://www.bizchut.org.il/bizhut/upload/education/ הרשןיות מיתחמקות אנו במעבק מתחילת השנה איתם תרימי טלפון למקומון של עזורחם. מפלי מה שתיקשורת יכולה לעסות אם תיצתרחי עזרה צרי איתי קשר אישי אני מנסה לבריר לך עם מי כידי לדבר ברדיו. פאני
 

gadi7

New member
פאני צודקת

ובמסגרת תוכניתנו "הכה את המומחה" :האחריות לארגון ההסעות מוטלת על הרשות המקומית. כדאי לך להתייעץ עם אתי אברהמי. היא תדע מה האפשרויות העומדות בפנייך וכיצד מומלץ לך לפעול כאשר הרשות מתחמקת. פורום זכויות נכים בתפוז נמצא כאן:
 
גדי יקר

קודם כל, טוב לראות אותך כאן. תודה על האינפורמציה. בתשובתי המקורית לאורה, כבר נתתי את הקישור לפורום של אתי, הערה:הקישורים שלי לא בולטים, כי אני לא יודעת איך עושים הדגשה כחולה, [אשמח אם תפנה אליי במסר אישי, ותלמד אותי], ליאת.
 

פאני יצ

New member
קישור בולט

ערב טוב וסליחה על ההיתפרצות אך גם אני מנסה לעסות קישורים ישירים ובולטים ולא מצליחה אסמח עם תפרסם זות ברבים כך שכולנו נילמד. פאני
 
פאני

את לא מתפרצת. זה נכון שיש כאן הרבה אנשים שצריכים לעבור קורס בעניין הקישורים הישירים, ליאת.
 
פאני יקרה

תודה רבה על המידע, אני בטוחה שהוא ישרת הרבה גולשים מבולבלים בעניין ההסעות. את צודקת! אני תומכת בכל לב בהצעתך לפנות לתקשורת, אולי אפשר לערב את קול ישראל, או נתן זהבי. כל הכבוד על הנכונות לעזור, קבלי צל"ש, ליאת.
 
למעלה