הבושה להיות דתי

../images/Emo4.gifהבושה להיות דתי../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

שאלה שהרבה דתיים שואלים אותה כבר הרבה זמן...למה לעזאזל זה בושה להיות דתי
או יותר נכון למה לעזאזל יש אנשים שמתבישים שהם דתיים
אתם בטח שואלים...למה היא שואלת את זה כאן ולא בפורום דתיים....התשובה פשוטה...זה קשור לשני הזרמים
אני אתן לכם דוןגמא, טוף
בעצם...שתיים/שנייים
א-חברה שלי
שהיא באינטרנט היא רושמת שהיא חילונייה-שאני שואלת למה לעזאזל-היא עונה-כי זה בושה! אנשים לא רוצים לדבר עם דתיים
ב-לפעמים אנשים רושמים לי שהם חילוניים ושהם מגלים שאני דתייה הם רושמים "גם אני-שפוט חשבתי שלא תרצי לדבר איתי בגלל זה" אה
מה השטות
למה לכל השדים והרוחות אנשים דתיים (לפחות חלקם) מאמינים שזה בושה להיות דתי ולמה אנשים חילוניים (לפחות חלקם) מאמינים שיש בעיה כל שהיא לדבר עם דתיים

לי אין מושג

אני חילוני ואין לי בעיה לדבר עם דתיים. להפך אני מעוניין יותר בשיחות עם אנשים שונים ממני בתכלית מסוימת, ודתיים הם כאלה. לדוגמא הייתי רוצה לדבר פעם עם נאצי(לא פנים אל פנים, אני לא מתאבד) ולנסות ולהבין את השקפת העולם שלו ולמה הוא שונא יהודים.

שיריה

New member
משועממת אחת,

אני לא יודעת בת כמה את, אבל תני לי לנחש... אמ... את בגיל ההתבגרות. את מרשה לי להשליך עלייך ועל חברייך עובדה פסיכולוגית ובזאת להוכיח לעצמי שאני מוכנה למבחן ? בגיל העשרה, הנוער עדיין מגבש לעצמו זהות עצמית, ה"אני" שלו עדיין לא יציב, הוא אינו בטוח בעצמו.. (טוב החלק האחרון לא כתוב בספר... ) הוא אינו "סגור" על מה שהוא, בגיל מאוחר יותר מי שיחשוב שזה בושה להיות דתי, פשוט לא ישאר כזה... כשאנשים מאמינים במשהו, הם פשוט לא יתביישו בו. ואת יקירתי... זכית להיות בטוחה בעצמך. תהיי גאה בזה. ותמשיכי להיות גאה בכך שאת דתיה!

מתנדב

New member
גם אני לא מבין מה הבושה בזה...

צרכים להתבייש במה שאת? אני ממש לא מבין את אותם אנשים

אני אישית לא מתביישת...אחרים מתבייש

מתביישים בטענה שזה בושה-ובטענה שלא רוצים לדבר איתם בגלל זה

למעלה