הדיסק של מאיה לא הגיע

../images/Emo4.gifהדיסק של מאיה לא הגיע

הלכתי לקנות אותו בTOWER RECORDS וליד העמדה עם הדיסקים החדשים - על הפלקט הופיעו תמונות כל האלבומים כולל של מאיה , ועל הסטנד מתחת היו כל הדיסקים פרט לדיסק של מאיה. כשביקשתי את הדיסק שלה המוכרת אמרה לי שהיא עוד לא הוציאה אותו , ומלמלה למוכר לצידה ..."וואי..עוד שאלה על מאיה בוסקילה אני משתגעת"

כנ"ל...

הלכתי לחנות ההיא...והמוכר אמר כזה ואיי אתה לפחות הבן אדם ה20 ששואל עליה.....אוףףף גם לא הגיע היום :()(

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחח נכון..הליקון יותר מעניינים

מהד ארצי :)

hero D

New member
אני קניתי אותו אתמול...

ב"צליל" והדיסק פשוט מקסיםםםםםםםםםםם, באמת! חוצ משני שירים מזרחיים כבדים שממשששששששש אבל ממש לא מתאימים לה, הבעיה אצלה שהיא לא מקובעת על הסגנון שלה, יש לה שם שיר שנקרא "נשמה" והוא פשוט מזעזע לדעתי, מתאים לזהבה בן, לא לה חוצ מזה, שאר הדיסק פשוט מדהים!

hero D

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

hero D

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

hero D

New member
אה ולגבי המחיר?

49 ש"ח ברשת צליל....לא יקר בכלל למרות שבשביל הדיסק שלה גם הייתי מוכנה להוציא יותר.

איזה תמונות!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תמונות מדהימות. תודה שהעלת את התמונות לפורום! יש סיכוי שנזכה לראות עוד תמונות מתוך הדיסק?
.

תתחדשי מתוקה../images/Emo70.gif

אני אחכה לאחרי החג בתקווה שהדיסק נמצא ומחכה לי בחנות

hero D

New member
תקשיבו אנשים.....

מישהו ביקש ממני להעביר את השירים למחשב ובאמת, זה לא מתוך אגואיסטיות או רוע אבל לא! אני לא מתכוונת לעשות את זה אני לא רוצה שאנשים יורידו מקאזה את השירים אני רוצה שיקנו את הדיסק שלה ויעזרו לה להצליח ובגדול, אתם יכולים לראות את זה כגועלי אני רואה את זה כתרומה בשבילה כדי שאנשים יקנו את הדיסק ולא יורידו אותו עכשיו כשהדיסק רק יוצא לגבי אנשים פה אפשר לדסקס על זה במסרים פרטיים, כי אתם אני יודעת שתקנו את הדיסק מין הסתם.... אז אל תכעסו עליי, זה רק כי אני ממש אוהבת אותה ורוצה שהיא תצליח ושתמכור הרבה. ברור לי שמישהו כבר ישים את זה בימים הקרובים איתי או בלעדיי, אני לא רוצה לתרום לזה, לפחות לא בתקופה הקרובה שהדיסק רק יוצא.

../images/Emo45.gif כל הכבוד ענת../images/Emo70.gif

אני אעשה כמוך גם כשאקנה את הדיסק. זה לא סכום רציני כל כך ₪49 ויש ברשת את 2 הסינגלים הראשונים כאן ואת הלב ממש לא בעיה להשיג .

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif.. צודקת..

אבל בין אם נרצה ובין אם לא, הדיסק יגיע לרשת (אתרים או קאזה..) בקרוב מאוד..

yoooni

New member
כללל הככבבבוד לך !!!

ככה אני אוהב שאנשים יבינו שמוזיקה עולה כסף כמו שלי אין כסף למוזיקה אבל אני קונה ככה אני מצפה שאחרים יעשו כל הכבוד !!!

למעלה