ההודעה הראשונה שלי פה ו...

../images/Emo4.gifההודעה הראשונה שלי פה ו...

היא הודעה עצובה... היה לנו כל כך כיף... "זוכרת ששאלת אותי מה אני מרגיש? ואמרתי לך שכיף לי אתך ואני מאוד נהנה נכון? זה לא השתנה.. אבל לא נראה לי שיש באמת יותר מזה... הגעתי לזה עם עצמי היום והגעתי למסקנה שדבר ראשון עדיף שאגיד לך את זה.." "ומה אתה רוצה לעשות עם זה?" "תראי אני מאוד נהנה לדבר אתך.. ואני מאוד אשמח להמשיך להיפגש אתך.. אבל בקשר לכל מה שבא עם זה.. לא חושב שכדאי" ההמשך כבר היה ברור כמו שמש על אדם רגוע... שמש על אגם בלי חיים... אני לא מרגישה באבל, כן כואב לי קצת, עצוב לי קצת, אבל כבד לי... נורא כבד לי... ואני לא יודעת מה לעשות עם ההרגשה של הכבדות הזאת...

Lancelot99

New member
נמנעתי הרבה זמן מלהגיב בפורום הזה

אבל הפעם אני אגיב משתתף ומזדהה בצערך

seeyou

New member
במקום לבכות שזה נגמר...../images/Emo140.gif

..........תחיכי על מה שהיה.... אם סבלנות תמצאי את הנסיך שלך .. יוסי

../images/Emo4.gifאני לא בוכה ... זה סתם היה מעיק!

אנחנו מדברים כנראה לפי מה שהבנתי כמו שני חברים טובים /ידידים טובים... אני סתם לא אוהבת להיות לבד... ולהתחיל שוב להכיר אנשים מחדש אין לי כוח...

magenta73

New member
מותק, זה כל הכיף...

תארי לך להישאר תקועה עם משהו אחד כל החיים... תהני!!!!!! קחי את הזמן להרגע, ואז תפרצי בכל הכוח.

MAX D

New member
מכיר את התחושה מקרוב

אפילו מקרוב מאוד... אם תירצי הרחבה- בפרטי, אבל רק שתדעי, כדי לעבור את זה- צריך כצת זמן לבד. זה קשה, אפילו קשה מאוד לתפוס את המרחק הזה מבנאדם שאוהבים/שיש רגש כלפיו, אבל זה חשוב מאוד.

ת מ ו ז

New member
אני מצטערת אבל

בסדר הוא לא רוצה להיות איתך יותר, וזה כואב ועצוב והפיתרון הוא לא להיכנס לדיכאונות אלא לשנות גישה! הייתה תקופה יפה, תקחי את הדברים הטובים ותמשיכי איתם, אל תתעקי בעבר, כי די הוא היה מזה עוזר להמשיך לחשוב עליו, נכון שזה חסר, כואב, אבל הכל עובר. ובאמת היה קשר וניגמר אז למה לבכות על משהו שניגמר? בדיוק מזמזם שיר של מרגול "כמה טוב כמה טובה לאהוב" וזה נכון אין דבר שהוא יותר טוב מלאוהב, אבל אף פעם זה לא טוב לטלות את האושר שלך במישהו אחר, ואם מישהו לא רוצה אותך את אל צריכה להיות עצובה בגלל זה אלא לקחת את הדברים הטובים איתך ולהמשיך הלאה.

אז זהו שלא הבנת בכלל !!!

הוא לא מרגיש, נכון גם אני לא מרגישה... כל אחד מאיתנו פחד לפגוע בשני ובגלל זה לא חתכנו... הוא קיבל את האומץ... ואמר שהוא לא מרגיש... אני הייתי בוגרת... קיבלתי את זה... הוא הבהיר לי שאני חשובה לו בתור בנאדם ושחשוב לו לדבר איתי... ואני שמחתי אחרי הכל הוא אדם מקסים ואני מתה עליו... הוא בא והיה כנה איתי, אמר שנוח לו להיות איתי בתור בנאדם כמו חברים טובים שלו... ובכל מה שקשור לזוגיות לא כדאי שיהיה משהו שקשור לדבר כזה... מה שאני אומרת זה שזה פשוט מוזר כי אני לא יודעת מה הלאה... אני מפחדת לאבד אותו בתור ידיד... לא בתור אהבה... כי אני לא מאוהבת... בעיניי החיים יפים...

למעלה