הוא.........

../images/Emo4.gifהוא.........

לא ראוי לאהבה שלי!!!! ככה התעוררתי הבוקר עם ההרגשה הזאת עם איכס כזה בנשמה הוא לא שווה את הכאב שמתרוץ אצלי בלב!!!! אוף אבל אני כל כך אוהבת אותו חולמת נושמת הוא זורם בתוכי אז איך זה מסתדר ביחד? איך מפרידים את הדברים בורחים ויוצאים לעולם חדש למי שמתעניין בפעם האחרונה זה כרגיל למחרת הסתדר הוא מכר סיפור אני קניתי וזה ממשיך עד ה"עונג" הבא

Vdrums

New member
אני מכיר את זה.

ידידה שלי, חבר שלה גר רחוק, 4 שנים. המפגשים הידרדרו לפעם בשלושה שבועות ואף יותר. המעגל הלך כך: בכי וייסורים כל הזמן, בסופ"ש שהוא בא הכל היה ורוד ואח"כ שבוע של רגיעה ושוב חוזר חלילה. עד שהיא זרקה אותו בטלפון
עכשיו שיבין מה היה לו ביד, יש אנשים שמבינים רק ככה.

גם אצלי

בעל שלי, אח שלו, אשתו - מזדיינת עם כל העולם. ואני לא יכולה להגיד כלום כי אם אני אומרת משהו - בעל שלי, אח שלו - פשוט לא יאמין ויגיד לי שאני מטומטמת. אבל אני לא מטומטמת אלא סתם מטמטמת. אז בגלל זה אני בבעיה.

niva99

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יותר פשוט היה לכתוב : גיסתי ה- @$&^*! בודגת. נקרעתי מצחוק- ואת אכן מטמטמת...

../images/Emo10.gifקשה אפילו לחשוב על זה

יושבת עם עצמי וחושבת מה יש לי ממנו ומה חסר החוסר עצום מאוד מעט מאוד נותן מעצמו וכל פעם שחושבת שזהו רוצה לקום וללכת לברוח להעלם להתנתק משהו שם בפנים מתפרץ לי פשוט לא מסוגלת אז אוספת לי רק ורוד וורוד ועוד ורוד!!! יש לי עוד חברים מסביב כולל מחזרים (באמת שלא חסר לי כלום נראת די טוב) אבל לא מסוגלת לעשות אפילו צעד אחד קטנטן למה אנחנו נותנים לעצמינו ככה ליפול

למה?

למה אנחנו מטומטמות? וגם השוק זה שוק של קונים בלבד כי הם מתים צעירים. אז מי צריך אותם כשיש ויברטורים משוכללים.

niva99

New member
דיייייייייייייייייייייייייייי!!!

תמשיכי. (מה לקחת היום)?

אורזמן

New member
הוא נותן מעט מעצמו ואת עדיין

מתלבטת? בגילאים ומצבים מסויימים אנחנו נותנים להרגלים ולנוחיות ליצור מצב קבע בחיים שלנו, על אף חוסר נוחיות מסויים שמציק לנו. טלפון אחד ממך והוא כבר לא בחייך שימשיך לספר סיפורים במקום אחר. בהצלחה חומד

למעלה