הו, כמה שזה מבאס לפתוח את ה....

Music4Life

New member
../images/Emo4.gif הו, כמה שזה מבאס לפתוח את ה....

טלוויזיה בערוץ 3, לקוות לעוד תוכנית מעניינת בד"ר פיל, רק בשביל לדעת שהתוכנית שמשודרת כבר שודרה בעבר וכבר ראיתי אותה
היום התוכנית היתה עם אנשים {בעיקר בני נוער} שחותחים, שורפים, ומשחיטים את עצמם. ד"ר פיל דיבר עם כמה בני נוער שעושים זאת ושאל מה הסיבות למעשה הזה. הם כולם אמרו לו שהם עושים את זה בגלל שהם לא יודעים איך להתמודד עם דברים רעים שקורים להם להביע את עצמם במילים...והחיתוך הזה גורם להם להרגשה עילאית שגורמת לכאב להעלם...רק דרך החתכים הם יכולים להגיד ולהביע מה שמילים לא.
כן...מזעזע...ד"ר פיל הראה קטעים מטיפול קבוצתי של כמה נערות, שם הן סיפרו למה הו עושות את זה וכמה פעמים הם היו חותכות את עצמן בלילה ומה עוד היו מעוללות לגופן ואיפה הן חושבות שהיו אם לא היו באות לטיפול... ד"ר פיל גם ראיין שחקנית אחת שאמרה שבמשך 28 שנה היא נהגה לתלוש כל שערה בגופה כמעט....ריסים, גבות, שיער מהראש, שיערות קטנות על הפנים, הכל. היא לא יכלה להפסיק ונהנתה עד שראתה שהיא מדממת ושזה משתלט על חייה. תוכנית מעניינצת אבל...ראיתי כבר...
מי פה ראה את זה בעבר

אני גם נראה לי ראיתי בעבר ../images/Emo10.gif

כנראה התבלבל להם או משהו כזה בערוץ 3- לא נורא

brum

New member
אני דווקא לא זוכרת את התוכנית

אבל המם אותי איך הילדה הראשונה שהתארחה דיברה כמו רובוט שום רגש בעיניים, הגוף כמעט לא זז - מפחיד

Music4Life

New member
חחחח יואו את צודקת...

כן אה?? הילדה הראשונה, ששמע דניאל, באמת דיברה משונה...שמתי לזה לב וגם אני ככה אמרתי לעצמי שהיא מוזרה במקצת.. נשמע היה שזה מתוכנן {אני יודעת שלא...} אבל היא דיברה אשכרה קאילו היא מקריאה מדף...בלי שום רגש בעיניים - משונה...

למעלה