היום התחלתי לעבוד..

beautifull rose

New member
../images/Emo4.gifהיום התחלתי לעבוד.. ../images/Emo54.gif

במקום נחמד,אבל מקום ציבורי ואני סובלת מחרדה חברתית עבדתי טוב כמה שעות אבל כשהמנהל נכנס התחרפנתי לגמרי והתחלתי לעשות שטויות וטעויות,אלוהים, איזה פדיחות איזה רושם מוטעה הוא קיבל ממני. פתאום הרגשתי בלאק אאוט ראיתי שחור בעיניים כאילו שהלכתי להתמוטט. וגם כשהמקום המלאה אנשים הרגשתי סחרחורת נוראית כשהמקום היה ריק היתי בסדר.. גילה לדעתך מישהו עם חרדה חברתית יכול לעבוד במקום ציבורי? אני מנסה במשך זמן מה להתגבר על הבעיות האלה בעצמי ללא תרופות ופסיכיאטרים,כי אני לא מאמינה בהם יותר,ורוב הזמן אני מצליחה לגרש את השדים ולא לתת לעצמי ליפול לתהומות הייאוש,אבל הדרך עוד ארוכה ... בתכלס מה אני צריכה לחשוב כשמופיע התקף חרדה פתאומי משתלט לי על הנשמה? הלוואי שהיתה לזה תרופת פלא אבל אני יודעת שאין.. אני רק רוצה לתפקד כמו בנאדם נורמלי ולעבוד , כי אני יודעת שאני בעצם נורמלית ואינטליגנטית כמו כל האנשים בפורום,אבל אין לי הסבר לחרדות האלה הנוראיות אלוהים יודע למה זה קורה... גילה גם את חרדה ליפעמים? נקווה שמחר יילך לי יותר טוב... ביי חברים

התקבלת לעבודה!!! ../images/Emo24.gif

למה פרצוף עצוב?
תני לעצמך זמן לשמוח על ההישג, קודם כל. את חרדה ואת מתפקדת ויש מצב שעם הזמן החרדות ילכו ויפחתו, במיוחד אם את מצליחה לתפקד למרות התקפי החרדה שאת חשה. לגבי החרדות שלי- מה את חושבת?

beautifull rose

New member
לא יודעת ,יש לך חרדות?

זה מה שהתחשק לי לשאול גם את הפסיכיאטרית שלי.(אבל התביישתי לשאול) יש לי פרצוף עצוב כי גם בעבר עבדתי במקום ציבורי ובמקום שהחרדות ייעלמו הם הלכו והחמירו ומצבי היה גרוע. אני רק מפחדת שזה לא יחזור על עצמו,אפילו שמקום העבודה החדש ניראה לי טיפה יותר קל ונחמד... נקווה לטוב

פייה 31

New member
בהצלחה...

גם אני התחלתי לעבוד לא מזמן אני לא סובלת מחרדה חברתית ולפעמים כשהבוסית שלי מבקשת ממני לעשות כל מיני דברים גם אני נלחצת שלא אצליח וגם לי לפעמים קורה שאני מרגישה פחד שאולי אני אקבל התקף בעבודה אני מנסה להתעסק אך ורק בעובדה ולא לחשוב ולקחת את הדברים לאט לאט ואם יום אחד ארגיש שאיני עומדת בכך ואני עוד כמה דקות מקבלת התקף פשוט אצא החוצה אנשום אוויר צח ואחזור לעבוד.

פייה 31

New member
בהצלחה...

גם אני התחלתי לעבוד לא מזמן אני לא סובלת מחרדה חברתית ולפעמים כשהבוסית שלי מבקשת ממני לעשות כל מיני דברים גם אני נלחצת שלא אצליח וגם לי לפעמים קורה שאני מרגישה פחד שאולי אני אקבל התקף בעבודה אני מנסה להתעסק אך ורק בעובדה ולא לחשוב ולקחת את הדברים לאט לאט ואם יום אחד ארגיש שאיני עומדת בכך ואני עוד כמה דקות מקבלת התקף פשוט אצא החוצה אנשום אוויר צח ואחזור לעבוד.

פייה 31

New member
בהצלחה...

פייה 31

New member
בהצלחה...

../images/Emo50.gif../images/Emo29.gif

ואני מקווה שעם הזמן יהיה לך קל יותר גמני התחלתי עבודה במקום ציבורי ועבודה עם יותר מדי אחריות
אני לא חושבת שאני בנויה לזה בכלל אבל אין לי ברירה..

beautifull rose

New member
../images/Emo141.gifתודה לך ../images/Emo19.gif

אתמול הלך לי קצת יותר טוב אבל נורא קשה לי לתפקד בלחץ. אני לא בנוייה גם כן לעבודה הזאת אבל שוק העבודה על הפנים ואני לא מוצאת משהו יותר נורמלי לפחות במקצוע שלי.. כשאני הולכת לעבוד אני עושה את זה במסירות והמעסיקים מעירים לי שאני יותר מדי שקטה ולא עושה מספיק רעש... ממש נמאס לי לשמוע את זה מכל מקום,רואים אדם שקט ישר לוקחים אותו בתור פראייר,לי זה לא מפריע שאני שקטה,זה מפריע לאחרים משום מה
אני לא יכולה לשנות את האופי שלי מתי שאני רוצה,ככה אלוהים עשה אותי ואם הם לא מקבלים אותי כמו שאני זה פשוט בעיה שלהם
לא ככה?

אני מבינה אותך..../images/Emo29.gif

אני גם שקטה לא מוציאה מילה מהפ אני יכולה לשבת באיזה מקום עם אנשים ולא לדבר כל הערב. אבל ככה אנשים. ככה אנחנו. ומי שלא יכול לקבל את זה ככה זה בעיה שלו לא שלך ולא שלי

למעלה