הייייייייייי! מזי וג'יאנדוש.....

MOROCKERIT

New member
../images/Emo4.gifהייייייייייי! מזי וג'יאנדוש.....

איטס מי !!!!!!!! כאילו, מור בעעעע..... נכנסתי לשם שינוי באופן חד פעמי כדי להגיד לכם- סלאש המלך!!!!!!! והילה י**** ראיתי מה רשמת- מדוזות רולז ע??? חכי חכי! עוד יבוא יומך... ב א ס ט ד ר ו ל ז ז ז ! ! ! דאאאמט, שונאתותכן... סתאם, מה אתן נדרסות? טוב חפרתי, אז... ביייייייייי!

מורוששששששששש!! מה קורה מאמי??

שיאוו זאת מורר!! החברה שסיפרתי לכם אלייה..!! ששרופה על באסטדדדדדדדדדד!! תנו כבוד......חחחחחח אז מה קורה? חחח איזה מתוקה!!

maayansa

New member
חחחחח מורוששששששששששש

מה את עושה פה יא קרועההה?? שמעי הקטע של המדוזות
חח זה לא מה שאת חושבתתתתתת יא דפוקההה חחפפפפפ.. זה סתם כי אהבתי את הציור של המדוזה :p

../images/Emo39.gif מורררררררררר...

אז את כותבת על השולחנות במעבדה של פיזיקה "באסטד"?!?! אני רוצה תמונה שלך ומהררר..
חחחפפ

maayansa

New member
חחחחחחחחחח כן אלה אני ומור שרושמות

את זה על השולחנות בפיזיקה..... חיחיחיחיחי יש לי תמונה שלה תגידי לי שתיהיי פה

../images/Emo39.gif אנ'לא יודעת אם את פה..אבל

אני כן...בנתיים... אתן רושמות על השולחן הראשון
כי גמני רשמתי מש'ו על באסטד ואז כתבו לי מש'ו כמו "יש לך טעם טוב" ושאלתי מיזה...

maayansa

New member
כןןןןןן יא זאת את!?!??!?!?!

לא ידעתייייייייייייי יא בואי נתכתב על השולחן חחחחחחחחחחחחחחחחח בא לך? אני יכתוב בטוש חזק רק שימי לב לזה סבבה? את פה בכלל?

../images/Emo39.gif סבבה, נתכתב..../images/Emo6.gif

יש לי פיזיקה במעבדה ביום שלישי... שבוע שעבר עשיתי ת'ספר מחזור בחדר מחשבים אז סתם חיטטתי במחשב וראיתי תיקיה שלך...אז רציתי לפתוח קובץ Word וסתם לכתוב לך מש'ו...אבל בדיוק המורה שלי באה...
אז לא הספקתי

maayansa

New member
אההה חחחח איזה מחשב את?

תגידי לי ונתכתב על איזה תיקיה שנפתח נקרא לה גלי והילה חחחחחחחחח במחשב שלי (f) אההה ואני בדרך כלל על המחשב הראשון הכי קרוב לדלת

../images/Emo39.gif אני כל פעם על מחשב אחר...

אבל ראיתי תיקייה שלך על המחשב האחרון.. ליד המדפסת...[לא זה שהכי קרוב לדלת..]

maayansa

New member
אהההה אני כבר לא עובדת עליו...

אני כבר לא במחשב הזה התיקיה הזאת משנה שעברה שעבדתי עם מור ואיתי.. חחח לא משנה את לא מכירה אותם אקיצר אני לא שם אני לא יוכל לראות את זה... תכתבי במחשב ליד הדלת אם את יכולה... ותכתבי גם על השולחן הראשון בפיזיקה חחחחחחחפפ

למעלה