היי נמלולה וסוזן

../images/Emo4.gif היי נמלולה וסוזן

הערב נראה לי שצרותי חזרו בגדול. מזה כשלושה חודשים היה לנו שקט מכאבים ואפילו הפסיקו את האוקסיקונטין כי האווסטין עשה את העבודה והגרורות לא היו פעילות. הערב יש לו כאבי תופת באותו מקום של הגרורה שהייתנ לא פעילה. אני מקווה שהאווסטין לא סיים את תפקידו ואענו שולט בגרורות אחרת זו ההתחלה של הסופניות כפי שהסבירה לי הרופאה שיש שלב שהאווסטין מפסיק להשפיע. ביום שני יש CT-PET כנקבל תשובה נהיה יותר חכמים, נכון לעכשיו זה לא "מריח" לי טוב.

יש נרקוטיקה בבית

נתתי לו לפי הנחיות הרופא תורן בהדסה תרופות נרקוטיות אוקסיקונטין בסירופ ובכדורים, עדיין מתלונן, זה גורם לו גם להזיות, בקיצור החיים אי שם בביוב. רשה לי מאוד לרותו במצב כזה.

עד יום שני

יש עוד קצת זמן ואם יש כאלה כאבים אז אולי כדאי לגשת למיון לפני כן כדי שלפחות יתנו לו משהו שיקל על הכאבים.

ציפורלילה מתוקה

יש את כל התרופות בבית, הרופא בהדסה אמר שאין טעם להביא אותו כי גם הם הם יתנו לו את אותו טיפול ועדיף שאתן לו בבית. יום שני אפגש עם דר' אילה הוברט מהדסה הרופאה שמטפלת בו ואבקש שבעום שני תמשוך את תוצאות הסי טי פט עמה שיותר מהר. בגדול: בזמנו היא אמרה שאם בסי טי פט יראו גרורות חדשות אפע"י שהוא מקבל אווסטין זה אומר שזה כבר לא עובד על הגוגות והיא תפסיק את הטיפול. נהיה חכמים יותר אחרי תוצאות הסי טי פט.

suzzan

New member
מצטערת לשמוע..

אני מקווה שהבוקר הוא מרגיש קצת יותר טוב. אני כל כך מכירה את התחושה להיות ליד מישהו אהוב ולהרגיש חסרת אונים ממצבו. אני מחזקת את ידייך ומקווה שיום שני יגיע מהר ושהתוצאות יהיו טובות, ואם לא אז לפות שיהיה פתרון. סוזאן.

נמלולה

New member
הי

אם יש משהו שלמדתי על המחלה הזאתונדמה לי שכבר אמרתי את זה שזה כל יום יש משהו חדש, ולכן גם כל יום צריך למצוא את הכוחות להתמודד עם זה מחדש! אני ממש מקווה שבעלך לא יסבול...

למעלה