היי...

לעתיד

New member
../images/Emo4.gifהיי...

מה שלום כולם? אמנם לא רשמתי הרבה, כי אני לא תמיד מוצאת מה לומר, אבל ממש רציתי לספר לכם על אתמול.... כבר שלושה חודשים בערך אני שומרת ממש טוב, ופתאום אתמול בערב נכנסתי לכזה בולמוס מטורף. אכלתי כל היום רגיל, 4 פריכיות אורז ומעדן לארוחת בוקר, קוקו לאמצע יום, שניצל ושני תפו"א לצהריים, ובערב תכננתי לאכול סלט. עכשיו, בניסיון לשמור על עצמי אמרתי שאולי אני אוכל להתגבר על הרצון לאכול סיני, פיצה ושווארמה בביס אחד,
אז ניסית להוסיף עוד שתי פריכיות ושליש קופסת גבינה לארוחת ערב. עכשיו, זה לא כל כך עבד... ובסוף שתיתי תה עם 20 עוגיות בערך... ולא דלות שומן קלוריות או משהו שכזה אלא שוקלד ציפס לבן שחור ועוגיות משקפיים.... (עוגיות זה ממש בעייתי בשבילי אני לא ממש יודעת גבולות איתן) בכל מקרה, אני פשוט ממש פוחדת שזה ישפיע על ההמשך..
כבר פעם אחת בעבר התחלתי בתזונה נכונה למשך חודש והחזקתי ממש יפה ואז היה משבר ונגמר הכל....
אני יודעת שהפעם זה שונה, כי כבר החזקתי לפחות שלושה חודשים ועברתי תקופות משבר והמשכתי אחריהן והתגברתי, אבל אני תמיד פוחדת שאולי אני אפסיק, כי נורא קשה לי לקבוע עובדה בגיל 20 לכל החיים... בכל מקרה, האמת שאתמול שוחחתי אם מישהו על נושא לגמרי לא קשור אבל בעקרון אמרנו שהכל תלוי עד כמה אתה רוצה משהו ושביכולתך לעשות הכל אם רק תשקיע מספיק... אז אחרי זה ישבתי ורשמתי לי את כל הסיבות למה אני רוצה להמשיך בדיאטה, ואז בבוקר קמתי והגעתי למסקנה שפה התחילה הטעות שלי. כשהתחלתי לקרוא לזה דיאטה ולמרכז את כל המאמצים במספר על המשקל... המטרה שלי היא תזונה נכונה, שיהיה לי גוף בריא עם הרגשה עצמית טובה וזה לא משנה אם זה יקרה משקל 70 80 או 60, כל עוד אני ארגיש טוב עם זה. בכל מקרה, פשוט רציתי לספר למישהו, אני מקווה שלא שיעממתי אותכם, ותודה על ההקשבה....

ס ו ז א ן

New member
תמשיכי הלאה בדרך שהיית עד

עכשיו כולנו בני אדם ויש מעידות קורה אל תוותרי לעצך ונכון זאת לא שיאטה זו דרך חיים ואגב התה אני הפסקתי לשתות תה רק בגלל העוגיות שמתי לב שאני שותה תה רק בגללן אז ירד התה ואיתו גם העוגיות

לעתיד

New member
גם את?../images/Emo24.gif

אני תמיד ככה, אחד מהדברים הכי אהובים עליי זה כוס תה (בימים מש רעים- כוסות) עם עוגיות.. בשביל זה אני כבר כמעט ולא פותחת את קופסת העוגיות. פשוט אצלנו בבית יש קופסת עוגיות ענקית כזו, שתמיד מלאה (אמא פולנייה, צפויי לא?!
) בהתחלה בכלל לא הרשתי לגעת בהם, אחרי זה רק בסופ"ש, הרשתי לעצמי קצת, אבל נראה לי שפה הייתה הטעות אני לא מצליחה לשים לעצמי גבולות כמו שצריך, כנראה שאני פשוט צריכה להגמל לחלוטין, א לפחות עד שאני אצליח לשלוט בעוגיות ולא הן בי...
בכל מקרה תודה על ההתייחסות,
זה ממש עוזר לדעת שיש עוד אנשים שעוברים את זה....

שרון ש

New member
מסקנות מצוינות!!

יופי של מסקנות הסקת לך שם..
אכן, "אורח חיים בריא " נשמע הרבה יותר טוב מ"דיאטה".. אני גדולה בלדבר אבל גם אני כמובן מסתכלת על המשקל ורוצה לראות ירידה.. הקטע הכי מצחיק הוא שממה שהבנתי מאנשים שרזו הרבה ( עוד יותר ממני אפילו) זה שברגע שהם הפכו את זה לאורח חיים, לכחלק מהחיים, הם רזו אפילו יותר ממתי שהיו אובססיביים לקלוריות ולמשקל. מקווה להביא את עצמי גם למקום ההוא.. כן גם עם מתוק מפעם לפעם ( לא כל יום כמו שקורה לי היום- עוגיות זו החולשה שלי גם), הרבה בריאות ואושר בלב. כל הכבוד לך! וכמובן, בהצלחה שרון

לעתיד

New member
../images/Emo9.gifזה לא קל....

בהתחלה כשבאמת ראיתי את זה כתזונה נכונה בלי הלחץ של דיאטה זה היה הרבה יותר פשוט, אבל ברגע שבאמת שתחלתי להוריד במשקל, כבר פתאום במספרים קיבלו חלק נורא גדול, אני מנסה לחזור ולומר לעצמי שהחשוב זה התזונה הנכונה והבריאות וההרגשה העצמית.... יש ימים שזה עובד יותר ויש שפחות...
אורח חיים זה שבפני עצמו מפחיד אותי, כי אני לא בטוחה שיש בי את הכוח להחליט מהיום לכל חיי, אבל כמו שכל המאמרים והמייעצים אומרים אני אאמין בעצמי ואומר שיש בי את הכוח ואני אצליח להפוף זאת לחיים ושמור על זאת לתמיד, אחרי הכל למה לא?! מה מזיק לי ?! הבריאות, ההרגשה הטובה, הכושר מההליכות?!
הורג אותי איך כל הדברים האלו מובנים לי ביותר ואני באמת מאמינה להם, אבל עוגיה אחת לפעמים יכולה ממש להסתיר אותם....
בכל מקרה, תודה מכל הלב !

למעלה