הצעות להסבה.....

הירוקה

New member
../images/Emo4.gifהצעות להסבה.....

הי, סיימתי את לימודי הע.סוציאלית שלי לפני כ 6 שנים. מאז עבדתי במס' מקומות, חב' סיעוד, בתי אבות פרטיים- מקומות פרטיים, ללא הדרכה, שכר נמוך וללא תנאים. אני יודעת שלא "מיציתי" את המקצוע אבל מעדיפה הסבה. האם אתם מכירים עוס'ים שעשו הסבה למקצוע אחר? לאלו מקצועות, והאם הם מרוצים? לאלו מקצועות קרובים ניתן להסב? אודה להתייחסותכם שתהיה שנה נפלאה

למה הסבה?

האם בגלל התנאים, עבודה ללא הדרכה וכו'? כי אם כן, אז למה להסב לתחומים דומים? נראה לי שבתחום הטיפולי ככלל התנאים במגזר הציבורי והפרטי אינם תנאים.

הירוקה

New member
בגלל הכל...

התנאים, ההדרכה, היחס (במקומות הפרטיים), העבודה (שוב בפרטי), השכר המדהים (אני מסיימת ח.לידה= אם אשוב לעבודה =אחרי הסידור לילדים= ישארו לי 200 שח לחודש!!!) כל אלו מביאים אולי לחפש תקווה בשדות זרים.. לכן שואלת ולא בהכרח בתחום טיפולי אלא בתחומים הנושקים, בתחום אשר אוכל לפנות אליהם ללא לימודי תואר עוד מס' שנים באוניברסיטה.. כי בכל זאת צריך גם להביא פרנסה הביתה.

123מתלבטת

New member
הסבה

היי, אם הכוונה היא ללא לימודים נוספים :אני מכירה כמה עו"סים שעובדים בתחום משאבי אנוש במפעלים,הדרכה בחברות הסלולריות.תפקידים שבהם הדרישה היא לתואר במדעי ההתנהגות. הרבה בהצלחה.

למעלה