זה היה משעמם ...

Mesarim

Member
../images/Emo4.gif זה היה משעמם ...

זה היה מה זה משעמם, חבל על הזמן
מדינת ישראל נפנפה את נוער הצווחות, כנפנף העורב את שתי כנפיו, בקלילות מגוחכת.
הלו נזלו מהגגות, כמו שלג בשמש הצהריים היכן כל ההבטחות ? היכן כל ה"הפתעות של יוצאי הסיירות" ? כמה צרחות היסטריות של ילדודעס, ויאללה, לאוטובוסים. נשארתי עם 2 ארגזי בירה "מכבי", 1/2 ק"ג גבינה מלוחה, 2 אבטיחים, עוגיות, עוגת עלית בטעם תפוז, 3 בקבוקי קוקה קולה (אחד מהם, דיאט) ו 1 ק"ג פיצוחים שונים.
את החלב-עמיד נתתי לחתולי הרחוב
החבר'ה שהזמנתי לחגיגה, כמעט דפקו לי מכות מרוב אכזבה.
אתמול שהיתי מחוץ לעיר, אך לאוזני גונבה שמועה כי הופרחו זיקוקי די-נור בתל אביב, כאות שמחה על סיום ההתנתקות המבורכת, כמו כן, מעגלי הורה עליזים נתהוו בקרנות הרחוב.
את הכסף, את הכסף

יוטו

New member
לצערי הרבנים מיתנו אותם. . אגב

שלשום עצרו מעל לאלף איש שניסו להיכנס , אם הם היו נכנסים - הכול היה אחרת. .

Mesarim

Member
אכן, הכל היה אחרת

היו עוד 1000 עצורים
הצחקת אותי

hornyman73

New member
אני שמח שנגמר הגזל

זהו יצאנו מהשטחים!!!! איזה תחושת שחרור, עלה לנו הרבה כסף אבל, לפעמים החגיגה נגמרת...לה לה לה. זהו, אין יותר הטבות, אין חיילים לשמור על חממות בחינם בזמן שלחקלאי השרון גונבים והם צריכים להעסיק מאבטחים בשכר. נגמרה החגיגה מתנחלונים. עכשיו המדינה שוב שלנו. ואני שמח ששרון זה זה שסגר לכם את הברז. אתם הרי בחרתם בו. אוי הבגידה, הבגידה. אני מקווה שלא יקראו לכיכר דיזנגוף כיכר שרון...שרון אני אוהב אותך. בדיעבד צדקו הימנים, רק שרון יביא שלום.

יוטו

New member
אל דאגה נחזור לשם בקרוב יותר ממה

מדמיין , אם לא ע"י ממשלה אז ע"י המתיישבים. .

Breaking Wave

New member
נוער הצווחות עוד מעט יהפוך להיות

הילדים שלך, חלילה, כשהפצמרים ישרקו להם מעל הראש באשקלון ואשדוד. והטרור ימשיך כסידרו.

hornyman73

New member
סחתיין על הנבואות שלכם

דרך אגב, מחורבן בית שני הנבואה ניתנה לשוטים אז אתם....? מה עם נבואות הזעם לגבי הקטיושות שייפלו על לבנון אחרי הנסיגה? הרי משם גם לא רציתם לצאת...ארץ אבות עלק... עזה אף פעם לא היתה ישראל...אני לא מבין את ההתלהמות, בגלל 8 אלף איש אתם מוכנים לפרק את העם?

גם אשדוד ואשקלון לא היו חלק מישראל

תלמד תנ"ך וגבולות ארץ ישראל ותראה מי היו גרים באשקלון ואשדוד

hornyman73

New member
כי זה ארץ ישראל עכשיו

אי אפשר רק להתבסס על התורה כל הזמן. החליטו שזה ארץ ישראל וזהו. למה להתחכם? יש החלטה של מועצת או"ם לגבי ישראל. ללא ההחלטה לעולם לא היינו מקבלים את המדינה. ריחמו עלינו אחרי השואה. גם אנחנו צריכים להראות מידת הרחמים כלפי העבדים שלנו ולשחרר אותם. יום אחד יהיה שלום, אני יודע יכול להיות שהיום הזה רחוק וההתנתקות לא תביא שלום בטווח הרחוק. אבל ההתנתקות תביא גבולות ברורוים למדינה.

אז מה אם יש החלטת באו"ם

כמה ציטוטים על האו"ם : " או"ם שמום " , " לא חשוב מה אומרים הגויים חשוב מה עושים היהודים "

יוטו

New member
בלבנון נרצחים חיילים לאט לאט . .

למה נראה לך שהחיזבאלה מתחמש יותר ויותר? סתם ? הוא מחכה להיזדמנות או לתירוץ כדי לתת את המכה . .

hornyman73

New member
לא נרצח אף חייל

אסור לך לדבר ככה, אתה לא מאמין בכוחה של המילה? אם אתה קצת דתי תדע לך שהעולם נברא על ידי המילה של אלוהים. אם אני יגיד שמשהו יקרה ויש לי כח אז הסבירות שהוא יקרה תעלה. אני יכול לומר שיקרה לך משהו רע, זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה. כמו שביבי אומר שיהיו פיגועים ואז הם קורים והוא אומר אמרתי לכם... קצת בושה וצניעות לא תזיק. החיילים מאושרים וטוב להם.

feel6

New member
אתה מצחיק אותי...

קראתי את ההודעה שלך ואני רוצה להגיד לך שדברי חוכמה ממך לא יצאו... מצחיק שאדם בן 49 (או לא יודעת כמה) מדבר כמו ילד בן שלוש ממש בוגר מצידך! בושה לאנשים כמוך נראה איזה מעגלים תעשו שיבצעו שם פיגועים אהה בעצם שכחתי זה לא ממש יעניין אתכם הרי אין לכם לב אתם ריקים מבפנים אתם עוד תלכו ותנחמו את משפחת המחבל!! ככה זה אנשים נטולי השכלה, רגישות או כל דבר אחר!!! אה וד"א אני שמחה שהתאכזבת זה רק מראה עד כמה המתישבים טובי לב שאפילו יד לא הרימו על חייל/שוטר-שמחה שגם אתה מודה בזה...לא יותר מאשר לצחוק עלייך כל טוב!

למעלה