חומרים של טופנייל מומלץ?

iefrat

New member
../images/Emo4.gifחומרים של טופנייל מומלץ?

נתקלתי בחומרים לציפרניים של טופנייל: כל מיני טיפוליים ושקופים לפרנצ' יש המלצות? איך ניתן לדעת אם זה טרי ואיכותי או ישן - בשקופים קשה להבחין.

iefrat

New member
../images/Emo208.gifקיבלתי המלצה חמה מאוד על המייבש של WOW

מישהי התנסתה? חברה אומרת שהוא גם מחזק וגם מייבש במהירות והיא חובבת לקים מנוסה עם מבחר של למעלה מ 100 לקים. המחיר: 5 ש"ח

LullaBelle

New member
אני דווקא ממש לא ממליצה עליו

הוא גורם ללק פשוט לרדת בחתיכה אחת ביום למחרת [או אפילו באותו היום, אם רחצת כלים או התקלחת שתי דקות יותר מהרגיל].

iefrat

New member
אז יש המלצה על מייבש ממש מוצלח שקונים בארץ?

אני בשלבי הפשרה לגבי קנייה באינטרנט ואין ספק שאם יהיה זה להתחיל בלקים של ציינה גלליז אבל לעת עתה יש לי מייבש של ביוטי קייר ויותר מלייבש הוא נזק, לא מייבש שעות, מקבל סימנים וכל הלק נהרס.

LullaBelle

New member
אין לי מושג, גם אני רוצה המלצה למען האמת

אין לי מייבש, יש לי רק כמה top coats.

נופ ר

New member
יש של אורלי

ויש של רבלון הרבלון לדעתי יותר טוב מאורלי (sach n dry אני לא בטוחה באיות אבל זה משהו כזה) בכל אופן אף אחד מהם לא משתווה למהירות הייבוש של אסי (ניתן להשיג במדינה מילאנו) ופושה (חו"ל) הם מייבשים מהר בטירוף החיסרון שאחרי כמה שעות הלק מתכווץ (זה לא קורה עם אורלי ורבלון) חבל חבל שלא מייבאים מייבשי לק יש כל כך הרבה בחו"ל וכאן המבחר פצפון

נופ ר

New member
עוד משהו

לייבוש מהיר של הלק - אפשר לטבול את הציפורניים בקערה עם מים וקרח (לאחר מריחת הלק... כשהוא בא במגע עם קור הוא מתקשה)

Camden

New member
אני גם ממש לא ממליצה

מעבר לזה שהוא לא בדיוק מייבש מהר, הריח שלו ממש בלתי נסבל, ממש אפשר להרגיש את הרעלים נכנסים לגוף...

arielred

New member
שני מייבשים

האחד קניתי בסופר פארם של "בוקי סטייל" והוא בהחלט עושה את העבודה אבל ... יש משהו הרבה יותר טוב ממנו לצערי אני לא יודעת של מי החברה, קניתי אותו אצל מניקוריסטית לפני מאה שנה בערך והוא עלה משהו כמו 60 שקלים אם אני זוכרת נכון, זה בקבוק שקוף עגול וגדול שניתן גם להשכיב אותו עם מעט הטייה לצד. הוא מעט סמיך והוא ממש אוטם את הלק, והאמיני לי שרוב הלקים שלי הם שיק ולה צט , ואני מבשלת, מנקה ושות ... וזה ממש שומר על הלק ונותן ברק לצבע. האם מישהי יודעת איך קוראים לחברה של המייבשים האלה, רואים אותם בדכ אצל פדיקוריסטיות שעושות בנייה ... הנה הסתכלתי שוב על הבקבוק אין עליו אפילו מדבקה.. שומו שמיים כשהוא יגמר אני לא יודעת מה אעשה :(

iefrat

New member
ומה לגבי סלי הנסן? ועוד שאלה כללית

יש להם סטנד מוצרים תלויים בסץפארם במחירים לא זולים בכלל, האם טובים? הנבתי שבד"כ בחצי הבקבוק המיבש כבר מתחיל להיות סמיך ולא יעיל?

למעלה