אני בשלבי הפשרה לגבי קנייה באינטרנט ואין ספק שאם יהיה זה להתחיל בלקים של ציינה גלליז אבל לעת עתה יש לי מייבש של ביוטי קייר ויותר מלייבש הוא נזק, לא מייבש שעות, מקבל סימנים וכל הלק נהרס.
ויש של רבלון הרבלון לדעתי יותר טוב מאורלי (sach n dry אני לא בטוחה באיות אבל זה משהו כזה) בכל אופן אף אחד מהם לא משתווה למהירות הייבוש של אסי (ניתן להשיג במדינה מילאנו) ופושה (חו"ל) הם מייבשים מהר בטירוף החיסרון שאחרי כמה שעות הלק מתכווץ (זה לא קורה עם אורלי ורבלון) חבל חבל שלא מייבאים מייבשי לק יש כל כך הרבה בחו"ל וכאן המבחר פצפון
האחד קניתי בסופר פארם של "בוקי סטייל" והוא בהחלט עושה את העבודה אבל ... יש משהו הרבה יותר טוב ממנו לצערי אני לא יודעת של מי החברה, קניתי אותו אצל מניקוריסטית לפני מאה שנה בערך והוא עלה משהו כמו 60 שקלים אם אני זוכרת נכון, זה בקבוק שקוף עגול וגדול שניתן גם להשכיב אותו עם מעט הטייה לצד. הוא מעט סמיך והוא ממש אוטם את הלק, והאמיני לי שרוב הלקים שלי הם שיק ולה צט , ואני מבשלת, מנקה ושות ... וזה ממש שומר על הלק ונותן ברק לצבע. האם מישהי יודעת איך קוראים לחברה של המייבשים האלה, רואים אותם בדכ אצל פדיקוריסטיות שעושות בנייה ... הנה הסתכלתי שוב על הבקבוק אין עליו אפילו מדבקה.. שומו שמיים כשהוא יגמר אני לא יודעת מה אעשה