חייבת לשמוע חוות דעתכם

../images/Emo4.gifחייבת לשמוע חוות דעתכם

היום בבוקר בזמן שיעור של מועדון גיל הזהב אחת הבנות בשיא החוצפה שלה בזמן שאני מסבירה ומלמדת ענתה לטלפון והחלה לשוחח כאילו זה לא שיעור וכאילו אני לא שם.כהיא סיממה לדבר אמרתי לה שהיא ממש חוצפנית ליד כולם ואמרתי לה אחכ שאם היא רוצה לדבר בטלפון שלא תבוא לשיעור. הבוס שלי אמר שבגללשהיא מבוגרת ובגלל שאנחנו נותני שירות אסור להגיד לה חוצפנית אלא להסביר בתחילת שיעור לא לשוחח בפלאפון אבל לעזזל 5000 פעמים ביקשתי לסגור פלאפון בזמן שיעור וכאילו שדיברתי לקיר כל ]פעם משהי אחרת מזלזל ועונה לטלפון. מה דעתכם עוד בסוף יצא שאני זו שלא בסדר!!!!!!!!!!!!!!

DREAM111

New member
הלא בסדר זה שקראת לה חוצפנית בפני כולם

אבל כן בפירוש אם הייתי בסיטואציה הייתי מביכה אותה בהערה שהיא מפריעה לשיעור והיא מתבקשת לסיים את השיחה מחוץ ל"כיתה" ולקחת לתשומת ליבה שהפעם היא מתבקשת לצאת אבל בפעם הבאה היא לא תוכל להיכנס לשיעור עם הנייד דלוק.

אבל היא ממש חוצפנית

אני בחיים לא יענה לטלפון בזמן שיעור. לא לשכוח את העובדהשאני באה מכינה שיעור מקצועי תריכה ריכוז ושקט מלאים וכל הפרעה כזו מוציאה אותי מהתלם.

DREAM111

New member
אין ספק שזה כך אבל כנותנת שרות יודעת

עד כמה תמיד הלקוח צודק וכל השיט הזה. בגלל זה אני אומרת להביך אותם אבל בדרך דיפלומטית.

כמו שלילך ציינה

זה ממש גובל בחוצפה ובחוסר כבוד לענות לשיחה באמצע שיעור. היא היתה צריכה לצאת ואז לשוחח. מצד שני, את מבחינתך לא היית אמורה להתבטא כלפיה במילה "חוצפנית", ועוד ליד כולם. אחרי הכל כשמדובר בנשים מבוגרות, יש צורך לכבד אותם מעבר לנורמלי.

ואל תשכחי...

שחלקם עם בעית זכרון. או יותר נכון שכחה. אז צריך להזקיר להם מליון פעם. 5000 לא מספיק

הבוס שלך צודק למרות שגם את...אבל !!!

יש כאן אבל גדול....יש דבר להתבטא... לומר לה חוצפנית זה לא לעניין....יכולת לומר לה אני מבקשת ממך להפסיק את השיחה כעת או בחוץ.... ולומר להבא....מי שלא תסגור את הטלפון ותענה, לא תכנס לשעור הבא.... אל תשכחי שזה גיל בעייתי....פשוט להזכיר שוב ושוב... ואפילו לפני שאת מתחילה לשאול: כולם סגרו את הניידים ???????? ואז להתחיל....

סקסיית

New member
צודקת. אבל...

לא צודקת. אל תשכחי שאת לא נמצאת ב"חוק חינוך חינם" וגם לא בביה"ס. אנשים משלמים מכספם כדי להיות שם. ולכן יש משהו בבחינת "לא מחייב" בשיעורים כאלו. אני הייתי מבקשת שאם יש טלפון וחייבים לענות יש לעזוב את הכיתה ולשוחח במסדרון ע"מ לא להפריע לשאר השיעור. כמובן שהכל בנעימות ובאדיבות. לדעתי זה יתקבל יותר בהבנה. זכותה לבזבז חצי מהשיעור שהיא שילמה עליו בשיחה. אבל חל עליה האיסור להפריע לשאר הכיתה.

חולקת על דעתך במשפט: יש משהו לא מחייב...

בגלל שהיא משלמת מותר לה לעשות מה שהיא רוצה? אין כזה דבר... יש נהלים בכל מקום.... וכמו שאמרת....חל עליה האיסור להפריע לשאר הכיתה.... ואכן לבקש במידה ויש טלפון לצאת מהכיתה בשביל לא להפריע... אבל השיעורים מחייבים בהחלט מבחינת כל הנהלים.

השיעורים האלו לא מחייבים בכלל

כל אחד יכול לעשות כרצונו. כלומר גם מי שמשלם - יכול לא לבוא בכלל, לבוא ל-10 דקות וללכת הביתה, או לשבת כל השיעור בחוץ. במועדוניות גיל הזהב אין נהלים והתחייבויות. הם באים בשביל הכיף שלהם. הבעיה היא כשההפרעות האלו באות על חשבון אחרים. כאן יש צורך להגיב, אבל בצורה עדינה.

אף שיעור לא מחייב

גם אם זה יותר צעירות אין בזה חובה מה שיש זה נהלים וכללים שצריך לכבד. לצערי היום מלא אנשים ולא רק בשיעורים אלא גם בהצגות סרטים הרצאות וכו עונים לפלאפון בלי בושה. מה אגיד לכם הגענו ממש לזמנים טובים. מעניין איך פעם הסתדרו כשלא היו פלאפונים.

אני לאחרונה יוצאת הרבה בלי הפלאפון

מין שקט נפשי שכזה. למה אנחנו צריכים להיות זמינים 24 שעות ביממה?

אם כך אז אני מתנצלת....

אני יודעת שאני משלמת אני מגיעה בזמן....מקשיבה למדריכה.....מכבדת את כולם ולא אענה לנייד לא יודעת איך במועדוניות אבל אם מותר להם הכל....אז חבל שרונה מתעצבנת...אין על מה! כי כלום לא יעזור.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנכון מאוד ובאמת

הגעתי למסקנה שחבל על העצבים שלי שידברו עד מחר בטלפון אני אפסיק את השיעור עד שתסיים וזהו כי נימאס לי לדבר לקיר במילא זה לא עוזר.אחכ אני יוצאת עם דפיקות לב מהירות עצבים ובגלל מי ולמה שילכו לעזה בסה"כ זה יפגע בהם כשהשיעור לא יתנהל כמו שצריך. אני בסוף יוצאת הסתומה שלוקחת ללב.

יפעת*

New member
זאת הדרך../images/Emo70.gif

ככה בעצם בדרך מאוד לגיטימית תגרמי לה להרגיש לא נוח. את לא אומרת כלום, אז את לא הופכת להיות הבעיה, וספק אם היא תעשה זאת שוב.

סקסיית

New member
בדיוק כמו שהמנגואית אמרה

אין חובה. וגם לך אין חובה על כלום... זה הכסף שלך. זה שאת מרגישה מחוייבת ורוצה ללמוד וכו', זה עניין אישי. הרבה אנשים באים כדי "להעביר זמן" בייחוד גיל הזהב. להיות עם אנשים בחברה. ולכן, פשוט לבקש לצאת ולא להפרי עלאחרים. אפשר גם לבוא בהפוך וליצור לחץ חברתי ... כשמישהי עונה לטלפון, להפסיק את השיעור ולומר לשאר התלמידים "אני אמשיך ברגע שהגב' תצא החוצה לשוחח". תאמיני לי שכל הכיתה תצעק עליה לסיים או לצאת.

תקשיבו../images/Emo88.gif

קודם כל זו לא פעם ראשונה שמתעמלת עונהלפאלפון בזמן שיעור. 50 פעם בקשתי לא לדבר בטלפון בזמן שיעור אלא אם יש מקרה דחוף להגיד לי לפני. משום מה אנשים שמים ז------- ועושים מה בראש שלהם ופשוט נימאס לי מה אני גננת.כמה פעמים אפשר לבקש לא לשוחח בזמן שיעור. ומה זה לא מחייב מי שבאה לשיעור זה מחייב אותה לכבד את המקום ולהתנהג על עפי נהלים ולא שכל אחת יעשה מה בראש שלו.

למעלה