ח'יירום בה- איצ'י לא יעזור לך אחא פרויז !

YEKI 1

New member
../images/Emo4.gif ח'יירום בה- איצ'י לא יעזור לך אחא פרויז !

שום דבר לא יעזור לך אשנה מנהל'ה חדש ,אחא פרויז ! בשום פנים ואופן אני לא יעשה האשתי hash-ti (שולם ) איתך עד ש: 1)תתנצל על כך שלא זכיתי בפרס בתחרות הסיפורים משבוע שעבר ! 2)תעניק לי עכשיו שני ספרים במתנה ! 3)תחזיר לי את הוצאות החשמל למחשב שביזבזתי כדי לשלוח את הסיפור על עלילות הגונדי ,במיסעדה של אחא שימעון "דייונה" ,שעיצבן את הראש האספאוני שלי !
רק שתדע לך ! ! פח'ת זומבי ! ! fa-hat zum-bi ! ! , אני פניתי כבר למאהב החדש שלי , שימשון שיבולת , שהוא סגן מפקד זירת איראן במוסד ,ואתמול בלילה הוא נישבע לי בז'ונה צ'שאש היפות,שהוא פנה לחבר'ה האלה http://www.mahdi313.org/ כדי שיטפלו בך,בעד הבושה הגדולה שעשית לי בכך שאני לא זכיתי בתחרות, וכבר בדרך יצאה חוליה מיוחדת מטהרן בדרך אילך,כדי להעלים אותך ! !
אם אתה לא מאמין אתה יכול להיתקשר או לבוא לבית של שימשון אהובי ברמת השרון (הוא גם אספאוני,ובישל עבורי לשבת חמין פאצ'י,ולכן הבטן שלי מרעישה עכשיו וכו ) .הכתובת היא :רחוב ה .... ..... רגע שימשון ג'ונום אל תידחוף אותי..... מה אתה דואג... ? ....מי יראה ...? מה יראה..? ומספר הטלפון .... .... תוריד את היד ממני שימשון....... קאח סארוד אישאלה..... אל תידאג נו.... חוץ מהפרויז הזה אף אחד לא מגיע לפורום הזה.... תירגע כבר... ... רק חסר לך שימשון שתעיז לכבות לי את המחשב.... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150649859 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150746079

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifחיירו שׁה - צ'י קארי EZ דסוד מיאדאאאUןן?

אצ'נק ! צ'יקה גה Eסאבאני שודיאאוUןן? לEג'ן סרה אר צ'י כתאבו בבאד. הAייפה תו נוע'לה קללה שכּר ני גה חודתה בָּסה יה דוּנה כתאבצ'י ביערג' אינטוWרי HALLAAK בּוּכּוּניאWןן ? בE חזה אזארתה EZ אין כתבה נמיארזה בה יה צ'וסה תו ! וול כּוּן אע'א ג'ון! אין ארפא צ'יו? אחתיאר דריד שומה! BB
IN נייה צ'יו גה שומה רה גרמתון מיכּוּנד? לג'ן! מEגר מן דסתור דהנדה "תפוז" הסתם? אין PEDER סגא אר קארי גה חושון מיחאנד, אצ'נכ! מיכּוּננדוֹ גמרנו. אינה גה גוששון בהרפה קסי ני ! סקט שוו ! ע'ורבונד ברם, ע'זה בלדה בוחורם! חודתה נא רא הת נכּוּן. כּוֹרה בבשון שפש בגירה וו זחם ה אישאללה גה ,,תוֹ NATHENINEMA בַּר זַח כרדנד. BEHKETHA מיגואם גה מן המלאסות בֵּרָאיה אצ'נקה שומה דאדם. אמא אימ PEDERSAGAA ארצ'יגה חודשון חאסתנד קרדנד. אצ'נכי מן גה מועֵ'סר ניסם גה אינא רה מיפסי דומבאלם. שימשוּן צ'ה ככה אי בּוּ ? מן ETHESH נמיתרסם! מן חודם BAAD ערוסי מיכּוּנם !

IBP1

New member
אתה מזכיר לי את השכנים שלי

שנורא "מתים" האחד על השני.... בפעם האחרונה שהיא "מתה" עליו ....המשטרה התערבה.... ודפקה לה הערה על הפנס הסגול שעיטרה את עינו...והסבירה להם שפנסים יש רק במכונית!

פרויז1

New member
YEKI BUD YEKI NABUD - יודע מה זה?

YEKI היא אהבת חיי - אנחנו חלוקים. מילא ! ומה שבכותרת = היּה היה אצלנו הפנסים הם באמת במכוניות וברחובות. YEKI לא תחטוף ממני פנסים. אולי אחד להדגמה
אין על YEKI
מוקדש ליקי המתוקה : 14 וריאציות של שירים ששמם כשמך. http://www.backupflow.com/search.htm?k=يکى+بود+يکى+نبود&m=so וקליפ , הקדשה באופן פרטי : http://www.backupflow.com/v.htm?id=44990

YEKI 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifהקליפ YEKI מבוצע ע"י להקת החתולים השחור

מי יודע מה עוד פעם המזימות של פרויז נגדי ? חוב ! בו נגיד אולי הוא רוצה לעשות "האשתי" יענה שולם איתי ! ולכן שולח לי שירים בשם YEKI בישבילי . אז קודם כל: 1)למה הקליפ מ you-tuobe מבוצע ע"י להקת "החתולים השחורים" ? מה הכוונה של פרויז בזה? . יענה יש לו תוכנית איתי לא רק עם חתול שחור שחור אחד,אלא הוא מכין להקת חתולים שחורים ! ! 2)השם של השיר : " יקי בוד - יקי נבוד " , יענה: " יכול להיות - ויכול שלא להיות " ! , הוא בעצם רעיון פילוסופי עמוק , עם משמעויות בסיס בפילוסופיה ! ומי יודע "חבארוש" פרויז למה הוא מתכוון בכך ! 3)בכל זאת הסולן של הלהקה הזו מצא חן בעייני, ואני יחשוב להשלים עם פרויז אם הוא ישיג לי את מס' הטלפון של הסולן הזה ! הזמר הזה ניראה לי בחור לעיניין ,שיוכל לעשות את העבודה ! , אדון שיבולת הפסיק לקבל כדורי ויאגרה מהעבודה שלו , וגם כשהוא לקח שלוש כדורי ויאגרה ביום,זה לא הלך \ עמד לו איתי, ופשוט נימאס לי מהאימפוטנט הזה בן 61 ,ואני רק בת 19.

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifזה בגלל ההקדשה.

החתולים השחורים כבר עברו, הריב בינינו כבר היה, התפייסנו, והחברות שלנו חזקה כפי שלא היתה מעולם! טפו טפו טפו
צ'שמה בד
קרו, כורו מחומור בשד
נשווד
הנה שוב 14 קליפים ושירים, ששם הנושא שלהם מתחיל במילה אצ'נה
YEKI . לכבודך : http://www.backupflow.com/search.htm?k=يکى+بود+يکى+نبود&m=so שלחתי את המתקשר שלי לבדוק מי הניעה אותך לשערוריית הספר מהסיפור הפרסי. המתקשר כבר העביר אלי מסר סופי שהמניע הוא למעשה אישה ירושלמית. הוא הבטיח להשיג לי עוד מידע תיקשורי סודי.
יללה, לגאלארי ואם לא טוב - בורחים יחד לבית של חברים...

YEKI 1

New member
דרוש לחקירה הסוכן הסמוי : "פרויז"

אל: מר "פרויז" הנכבד,שלום רב ! מאת:המוסד למודיעין ותפקדים מיוחדים הנדון : תלונותהם של גב' YEKI ומר שימשון שיבולת (שם חסוי) - פגיעה מצידך בביטחון המדינה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עם קבלת הודעה זו הינך נדרש לפעול כדלקמן: 1)נא מלא את כל פרטיך המלאים בטופס המצ"ב ! 2)הינך נדרש בזאת לתרגם לעברית את תוכן הודעתך בפרסית לגב' YEKI ,בשירשור זה מהבוקר,ולרבות כל הגידופים שרשמת נגד מפקדנו הבכיר,מר שימשון שיבולת (שם חסוי), סגן ראש זירת איראן במוסדנו ! 3)הינך מתבקש להכין קיטבק עם ציוד אישי, ולהמתין היום בשעה 17:00 על הכביש בצומת גלילות,תוך שאתה מנפנף בטופס המצ"ב,ומחופש לשייח פרסי ,מטעמי ביטחון וסודיות ! ! 4)בשעה הנקובה בסעיף 3 להודעתנו זו,יעבור על ידך על הכביש,איש ביטחון מטעמנו,רכוכ על גמל צולע,ונושא ארגז תרנגולות ערביות,יעצור אותך,ויוביל אותך להמשך חקירה מקיפה במיתקננו הסמוך , וזאת גם בגין כל התנהלותך הניפשעת נגד הגב' YEKI ואיש המוסד הבכיר מר שימשון שיבולת ! (שם חסוי) 5)אי הענות לדרשתנו זו,תגרור גם את מעצרה של אישתך הפולנייה(חשוד ביותר),ולסגירת פורום פוגעני זה באופן מיידי ! 6)ראה הוזהרת

IBP1

New member
פרויז תיזהר זה נראה לי תרגיל של המוחאראבת'

הסורי ....כטובה אישית לאחמי...

פרויז1

New member
סודי ביותר : הקמבץ של מוחאבראת

הוא פרסי מושתל בדמות שאולה. המוחאברת בשליטה ישירה שלי ודיווחים בכת"סת מועברים ישירות לממונה. יש לי משימה בשבילך : תבצע תיקשור ותבדוק מי מניע את YEKI לשערוריית הספר מהסיפור הפרסי הזוכה. את המידע תסווג ותעביר אתי בערוץ שרשורי כאן. אל תשכח לציי : "מוגבל למורשים בלבד"
יללה! הולך לגאלרי פאלאס.
אם לא יהיה מעניין, נעזוב לבית של אחד החבר'ה.

IBP1

New member
הכותב אינו עוסק בתקשור...

אני לא מתחבר לזה. תגיד בוגד שכמוך אתה חייב לספר כאן בפרהסיה ( פרהסיה :זה כנראה שיתוף פעולה של פרסיה והקב"ה !! ,תראה את האות ה' באמצע ....) .....על השתול שלנו שם....

פרויז1

New member
חשיפת השתול בוצעה משיקולים טקטיים

זה יחייב את אחמי להשקיע משאביו בסגירת סתימות שממילא אנחנו לא עוברים דרכן. צריך להעצים את המידע. תעביר הוראה לדוברים שלנו ודווח לי תוצאות.

IBP1

New member
המלצה : שיתחיל לסגור את הפרצות במוחו....

משום מה זה מאפשר לכל מיני שטויות להיתקע במוח.....

פרויז1

New member
../images/Emo70.gifלסתום פרצות במוחו של אחמי?../images/Emo46.gif לא

הפגמים במוחו משחקים לטובתנו! אל תציע לי הצעות אחיתופל אכלו
לא בשביל זה אני מעסיק אותך בארגון.

IBP1

New member
אם החורים במוחו יעלמו אולי לא יכנסו לו

הרעיונות של פצצת אטום בשביל להכחיד אותנו....?! תחשוב שמחר הוא יקבל רעיון מטומטם נוסף להמטיר עלינו את כל ארסנל הנשק שלו עלינו.

פרויז1

New member
../images/Emo98.gifאני אסור לי להודות בעובדות!../images/Emo6.gif

כי אז יתגלה שאני הרכז הראשי של מקור המידע שישראל אספה באמצעותי על מוקדי הכח של קדאפי בלוב, וייחשף המקור שאחראי לאיסוף מודיעין שדה מהכורים של אחמי, הדרכים והאמצעים שננקטו להשתיל את התולעת במערכות המחשב הגרעיני האירני ושיבוש הצנטריפוגות. ועוד ים מידעים בטחוניים בעיקר בזירה הבטחונית בינלאומית. בגלל זה אני מנוע מלהגיב. גב' YEKI ! כדי לדבר איתי בענייני חו"בט על פי הנהלים יש לפנות אל ראש הממשלה שהוא הממונה הישיר על היחידה המיוחדת שבראשותי ועוסקת בשרותים חשאיים יחודיים. הוא ישירות מפעיל אותי מול שרי הבטחון החוץ ובגלל שאני פרסי - שר האוצר והכלכלה. שמשון שיבולת הוא הפָּקוד שלי. הורד בדרגה בשל התנהגות לא הולמת, הוריתי לסגור איתו עניין.
הוא יותר לא ייצור קשר איתכם ולא יגיב
. אנחנו מעבירים
באהבה
אל הגב' YEKI
ספר חלופי נשוא השערוריה - "האיש הבודד" מאת ברנרדו אצ'אגה. אין להרחיב את השערורייה אל התחום האישי משפחתי פולני, כי אז תתגלה פעילותה החסויה של הסןכנת שלי כפרה על הביצועים שלה - YEKI בעומק שטח האויב.

IBP1

New member
המלצה לפרויז:

שלח לה את "הפיתוי" של רם אורן ....ספר חובה לכל אישה. אני הלכתי לבדוק שוב מה הוא עושה אצלי בספריה הפרטית,עם עוד כמה ספרים של רם אורן.....

פרויז1

New member
ל- YEKI אני מעניק פיתויים מיוחדים

לא כאן המקום לפרט. למשאני לא רוצה שבגלל אי הבנות, הארגון ייגרר לתסבוכות שבית הנשיא לשעבר נסחף לתוכן. וחוצמזה : YEKI היא לא כל אחת. היא מיוחדת. תעביר אליה את כל הספרים שבספריית הגנוזים.

פרויז1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo124.gifYEKIIIIIIIII ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif

אתמול ניזכרתי בך : תת'רואה? לא עובר לי יום, בלי שמחשבותיי ינדדו אלייך. מה היה ? הלכתי עם הבת שלי לספר לקניות. טוב, זה שהטיול הזה עלה לי ים כסף, זה סיפור בפני עצמו. אבל מה שחשוב, זה מה שראיתי על המדפים שליד הקופאיות : את בטח כבר מנחשת! על המדפים שליד הקופאיות עמדו בגאון הספר הראשון של הסופרת הפרסיה. ספר עב כרס. והמחיר? פחד ! לא האמנתי. היות ובתפןז אסור לעשות פרסומת, אני לא יכול לציין את המחיר . אבל הוא C שקל !
מה זה מחיר מציאה?!!! תני קפיצה לקנות לך !!! בוקר טוב !

למעלה