יוווו בנות כנסו דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

Nummy Or

New member
../images/Emo4.gifיוווו בנות כנסו דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

אתן לא יודעות מה קרה היום...איזה יום נורא!!!אני לא יודעת מה לעשות... אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל הייתי רוצה לקבל קצת רעיונות... אני מנגנת בפסנתר ולפני כמה חודשים הלכתי למורה שגדול ממני בשנתיים כדי ללמוד סגנון ג'אז. הוא חיפאי במקור ואני אשדודית.הוא גר אצל משפחה בת"א כי הוא משרת בת"א. במשך הזמן הרגשתי שאני ממש מחבבת אותו והרגשתי שגם לו יש משהו כלפי כי הוא היה מנגן לי דברים רומנטיים ולא מפסיק להסתכל עליי. היום כשבאתי לשיעור הוא היה מקסים מתמיד והיה בא לי לנשק אותו....ואז צלצל הטלפון והוא ענה (כבר היה סוף השיעור) ואז הוא אמר לי שאני צריכה לחפש מורה אחר כי הוא משתחרר ועוד חודש הוא טס לארה"ב וחוזר אחרי זה לחיפה.... הייתי בהלם....רציתי לבכות אבל אפילו להתראות לא יצא לי לומר לו....הוא אפילו לא אמר כלום על אם זה שיעור אחרון או מה קורה עד שהוא טס......אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כרגע....ממש מתוסכלת,אני חושבת שהתאהבתי בבנדם הלא נכון בחיים שלי.מה עושים?

רעתהאחת

New member
תראי....

אם את חושבת שאת אוהבת אותו אז אני מציעה לך להגיד לו את זה לפני שהוא נוסע אם לא תדברי איתו את תבכי יום אחרי יום מציעה לך לדבר איתו .....

נצבי

New member
תנסי מקווה שזה יצליח לך

אםם הוא לא נישאר בארץץ ואפילו לא אמר לךך שלום זה כנראה שהוא פוחד ממחויבות או שהוא פשוט סוטה !!

Nummy Or

New member
חחחחח

אני צוחקת ובא לי לבכות....יש לי מועקה ואני לא מסוגלת לומר לו שאני אוהבת אותו בכלל כי אני מפחדת מהתשובה...

נומי אור כנסי דחוףףף !!

יפה שלי לאן נעלמתתת ? מאז תל אביב לא דיברנו חח נעלמת לי לגמרייי !!! אני הולכת עוד הפעם עוד שבוע תבואי איתי שוב :) ובקשר לבחור הזה תגידי לו תיזהרי ולא !! למה אחרי זה את תצטערי על זה כל החיים שלך מניסיון חח תגידי לו ואז תבואי ותספרי לי איך היה :) ושמרי יותר על קשר מגעיללההה !!

Nummy Or

New member
הייתי חולה בשבוע האחרון

למה לומר לא? אני רוצה לדעת אם יש סיכוי.... אגב אני התחלתי לעבו בגני התערוכה בצפארי....אז לא תהיה לי בעיה לבוא הרבה לתכניות של מה קשור:)

גם אני הולכת :][:

אבל נראה לי שב-8.45 לא ב-6 .. :| ואני הולכת גם ביום שלישי הזה בע"ה פעם שישית חחחח מי שרוצה יכול לבוא איתי ועם עוד 2 חברות =)

adi20022

New member
כנסיי

תאמיני לי אם הוא לא ענה לך, זה אומר שגם לא קשה עם זה... זה האמת .. =]] ואל תהיה עצובבה תאמיני שהכל לטובה, והכל יסתדר... וכמו שאומרים: הלך נסיך?! יבוא מלך, הלך מלך?! נישאר ארמון...

Nummy Or

New member
../images/Emo142.gifבנות....

הוא לא ענה אז התקשרתי אליו היום וקבעתי שיעור אחרון ואז שאלתי אותו .... אמרתי לו "תגיד לי בכנות,אני לא אפגע אם זה נכון,אני מציקה לך,אתה לא מרגיש בנוח שאני שולחת הודעות,כי זו ההרגשה שנתת לי" אז הוא אמר שממש לא,ושדווקא ההפך ולא הבין מאיפה אני חשבתי ככה.אבל אני עדיין לא יודעת כי בכל זאת הוא לא ענה לי ואין לי תאומץ לומר לו בפנים "שמע אני אוהבת אותך......אני חושבת..."-זה לא נשמע טוב. מצד שני יש מצב שהוא לא החזיר הודעות כי הוא רצה שאני אתקשר.. לא יודעת. איך מתאהבים במישהו ולא שמים לב....יו....רק לי זה קורה!

מאמי לא רק לך זה קורה.

זה קורה לכולם..מתאהבים במישהו ורק אחרי זה קולטים כאילו WTF התאהבתי במישהו והייתי הכי מאושרת בעולם ופתאום את נפגעת :[ ככה זה אהבה מאמי. ויופי שהתקשרת עכשיו את יודעת שאת לא מציקה ולפחות תפרדו יפה.

למעלה