ילדים ובשר

חצצית

New member
../images/Emo4.gifילדים ובשר

שלום, יש לי שני ילדים בעייתים באוכל ובעיקר בכל מה שקשור לאכילת בשר (בלשון המעטה).. הדבר היחיד שהם מוכנים לאכול זה את הקציצות הודו של סבתא שלהם (עם הרבה רוטב עגבניות). מנחמת אותי העובדה שבשר הודו הוא בשר בריא ומלא ברזל. הבעיה היא שהסבתא מספקת לנו קציצות פעם בשבועיים בערך ובשאר הזמן הילדים פשוט לא מוכנים לאכול שום בשר אחר.. מה עושים? תודה...

טוב שהם אוכלים את זה,תכיני מה

הבעיה? רוצה מתכון? מה עם חזה עוף (שניצל)?הם לא אוהבים?

חצצית

New member
לא מתחרה עם הסבתא..../images/Emo9.gif

הי טינטין, תודה על התגובה. לא הילדים לא אוהבים לאכול שניצל (מוזר נכון?)אשמח למתכון טוב שהילדים שלך אוהבים, אולי משהו עם בשר הודו (כמו שסבתא שלהם מכינה..)

לא מוזר,ילדים לא תמיד אוהבים

לאכול כל דבר, גם שלי לא הכי אכלנים, אבל אני מנסה, מה שהם אוכלים אני אומרת תודה, לא מכריחה, אני עושה את הקציצות האלה גם, פשוט מאוד, חצי קילו בשר טחון הודו תוסיפי לו ביצה אחת,בצל מגורר,פטרוזיליה קצוצה,מלח,פלפל,ופרורי לחם, תיצרי קציצות וזהו. את הרוטב אני מכינהככה: מטגנת בצל ושום במעט שמן מוסיפה קופסה קטנה של רסק עגבניות פפריקה חריפה בישביל הטעם ,מלח פלפל ומים לכיסוי הקציצות. מרתיחה אותם בתוך הרוטב ומבשלת כ-20 דקות.

חצצית

New member
תודה רבה!

אני אנסה את זה בבית.. אעדכן אותך איך הלך.. תודה שוב

litzuf

New member
גם אצלי הילדה לא אכלנית גדולה של בשר....

דברי חלב אוכלת יותר טו ב.... אבל כל פעם אני מנסה לתת... פעם הולך טוב ופעם לא....

חצצית ילדים זה שמחה מאוד זולה חחחחחחחחחח

ילדים לא אוהבים כל דבר לאכול תנסי לתת להם כל מיני שניצולינים אפשרי נגיסי עוף שניצל חיות אולי זה ילהיב אותם

רוצה את הקציצות שלי?

כשהילדים שלי אוכלים אותם אני רגועה.. על בשר טחון (אפשר חצי חצי בקר ועוף) אני מגרדת שום, בצל גדול, גזר, קישוא ,תפו"א ועגבניה (כבר יש לך ירקות..) מוסיפה לחם רטוב או פרורי לחם, בהרט, חוויג', כמון, מלח , פלפל ומעט רוטב סויה וביצים לפי הצורך בין 2-3 ואח"כ או מטגנת או שמה ברוטב אדום שגם בו מגרדת עגבניה בנוסף לרסק עם שום, פפריקה, מלח, פלפל, חוויג' ובהרט ומעט סוכר להורדת החמיצות של העגבניות.

למעלה