ימים לא קלים

פרלמנים

New member
../images/Emo4.gifימים לא קלים

ערב טוב, מצטערת שאני לא לגמרי כאן מאתמול... מאתמול בבוקר (התקשרו שאבוא לקחת אותו מהגן מוקדם) דניאל עם פצעים בפה (פצעים לבנים ומאוד כואבים כנראה), מצב הרוח שלו נוראי, מסכים להיות רק על הידיים, כאוב מאוד, בוכה כמעט ללא הפסקה, לא אוכל, בקושי שותה והכי כואב...לא ינק כבר 24 שעות. לא האמנתי שככה נסיים את ההנקה אבל אני חושבת שאני אמשיך מכאן את "השוונג" ואפסיק להניק, בלי להפרד ובלי "הדרגה"... בסה"כ נשארו לנו 3 הנקות במהלך היום וגם ככה תכננתי לגמול בשבועות הקרובים (רציתי להפרד יפה ובהדרגה). הציצי כואב וגם הלב קצת כואב-ההנקה הפכה להיות בשבילי כל כך טבעית-תמיד אפשר, תמיד נוח, תמיד בטמפרטורה הנכונה ותמיד זה רק אני והתינוק שלי
ההנקה מלווה אותנו מהיום הראשון ללידתו של דניאל... אין לי כוח ואני זקוקה דחוף ללילה של שינה טובה ושקטה, אין לי מצברוח וקצת קשה לי ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifממוש, מחזירה לך חיבוק ענק../images/Emo23.gif

כמה שזה נשמע קשה...וואו, היום עוד אמא ספרה על הבת שלה, ילדה בת שנה, עם אותם פצעים בפה...כנראה שזה משהו באוויר... מסכן קטן, מה שהוא עובר...חבקי אותו חזק חזק בשמי, תהיי חזקה, מחבקת אותך חיבוק ענק
מקווה שהלילה יהיה שקט ורגוע. נשיקות אנג'לה

inbal38

New member
תחזיקי מעמד

לבן של חברה שלי היה לא מזמן כזה דבר, ואם אני לא טועה הם לקחו אותו לשתות חלב עיזים ישר מהעז. משהו כזה. שהאפקט הוא חלב טרי, תבררי על זה, זה עזר להם המון ! הכי חשוב לתת לו לשתות שלא יתיבש לך. תחזיקי מעמד. זה קשה. קשה מאוד. אבל הכל מלמעלה, אולי ה"ניתוק המהיר" מההנקה יוביל לבשורות הטובות שאת כ"כ רוצה... פשוט מסכן, איזה סבל. ואיזה סבל לראות את הילד שלך סובל ככה. החלמה מהירה לדניאל עוז, והרבה כח לאמא שלו. ענבל.

פרלמנים

New member
ענבל תודה רבה

אני מקפידה לתת לו תה צמחים ומים-הוא שותה יפה ויש חיתולים עם פיפי אז אני לא דואגת (התיאבון שלו לא משהו אבל הרופא אמר שזה צפוי). לגבי חלב עזים, זה פתרון ידוע-יש קצת בעייה כרגע רוב העיזים בהריון ואין חליבה (אני רצינית, זה משהו עונתי כזה)...יש כאן די הרבה בעלי עיזים אבל חלב-אין. מקווה שמחר יהיה שיפור. הכי אני מקווה שהוא לא יבקש ציצי כשיעברו הפצעים כי לא אדע איך לסרב לו. תודה על האיחולים, את מחזקת אותי ומזכירה לי את המטרה הטובה
ג'סיקה

סבתא53

New member
גסיקה

הפצעים בפה זאת מחלה מאד שכיחה אצל ילדים שהולכים לגן. לפי מה שאני יודעת זה מדבק ועובר דרך ארגז החול שהילדים משחקים בו בגן. תבדקי אם יש בגן עוד ילדים חולים. ענבל לא טועה. יש הרבה שלוקחים את ילדים לשתות חלב עיזים...[יש לכם במושב?] בכל אופן תשאלי קודם את הרופא אם יכולה להיות איזה השפעה שלילית של חלב לא מפוסטר על ילד שעד עכשיו ינק. מסכנציק דניאל זה מאד מאד כואב. מה הרופא אומר? מה לעשות גסיקה..ילדים זה שמחה...יהיה בסדר אל תדאגי זה יעבור מהר. חבוקים ונשיקות לילה טוב סבתא

פרלמנים

New member
הי סבתוש../images/Emo39.gif תודה על העידוד

הרופא אמר שזה כפי הנראה ויראלי...אשאל את הגננות אם יש עוד מקרים בגן. לגבי חלב העזים, כמו שעניתי לענבל-כרגע כל העיזים באזור שלנו לא נותנות חלב כי הן בהריון...זו תרופת סבתא ידועה אבל הרופא דווקא לא מתלהב ממנה-באופן טבעי)! מה איתכם? יש סיכוי לאיזו הופעת בכורה של האוצר? ג'סיקה

rinatk1977

New member
החלמה מהירה ותחזיקי מעמד

יש מין הרגשה באוויר בתקופה האחרונה שהכול הולך קשה אני מקווה שזה יעבור במהרה במיוחד שאת רואה את הדוגמן שלך הקטנטן חסר אונים... נשיקות וחיבוקים

תגידו לי הצרות מדבקות?? קודם קראתי על אנגלה

ועכשיו על גסיקה..גם עלי עבר יום לא קל. מתן פלט כל הבוקר תופעת לוואי של הנתוח מאתמול או יותר נכון של ההרדמה ששכחו להזכיר לנו שיכול לקרות.אחר כך עד הצהריים נתתי לו רק קצת מים רתוחים המסכן היה מורעב וצרח..כאב לי הלב. רק בצהריים התחלתי לתת לו לאט לאט חלב..עכשיו כבר מרגישים הרבה יותר טוב. מקווה שישתפרו העניינים אצלך ושדניאל ירגיש טוב יותר. לגבי ההנקה אני מתארת לי שזה קשה אבל לי אפילו לא היה העונג הזה ...כי בעקר שאבתי ורק חודשיים. פשוט לא היה לי מספיק חלב לשניים

פרלמנים

New member
מאחלת לכולנו שיהיה רק טוב../images/Emo57.gif

שלא יהיו עוד מחלות ווירוסים וכו'. לגבי ההנקה-אני מודה כל יום על הנקה כ"כ מוצלחת וממושכת-למרות זאת, קשה להפרד
... מאחלת לך בהריון הבא הנקה טובה, ארוכה ומוצלחת בע"ה ג'סיקה

דורה23

New member
לילה קל ורגוע ../images/Emo29.gif

מאחלות ריפוי קל ומהיר מהניתוח יעל ודורה

אוי, מה קרה לכולכם השבוע?? תגידי..

יש להם חול בגן?, לעיתים המפגש עם החול מזהם את הפה וזה מה שגורם לכך, גם אצל תמיר היה כך אבל לא כתוצאה מחול אלא כנראה מוירוס שחטף ... בכל מקרה לא קראתי עדיין את התגובות הקודמות אבל חשוב מאוד שתדעי שחלב עיזים יכול לשפר פלאים את תהליך ההחלמה... מנסה להבין אותך עם הציצי אך לצערי לא אוכל... בגלל שלא הנקתי תרגישו טוב בתקווה לימים טובים יותר אורית

דורה23

New member
לג'סיקה

היי , מצטערת לשמוע , אבל הפצעים האלה הם מסוג הדברים שכמו שהם צצו פתאום כך הם גם נעלמים. לאחיינית שלי היה משהו דומה בגרון - הפצעים הלבנים נקראים אפטות ואומרים שחלב עזים לא מפוסטר (ישר מהחליבה) עוזר ומרפא. שיהייה לילה טוב
דורה

למעלה