לא מבינה כלום!! אוקיי מה זה הדבר הזה...אני לא מבינה כלום מהפורום הזה..תסבירו לי!!!
ש שרון מאיר New member 11/4/02 #1 ../images/Emo4.gif לא מבינה כלום!! אוקיי מה זה הדבר הזה...אני לא מבינה כלום מהפורום הזה..תסבירו לי!!!
../images/Emo4.gif לא מבינה כלום!! אוקיי מה זה הדבר הזה...אני לא מבינה כלום מהפורום הזה..תסבירו לי!!!
ב בן דיאמנט1 New member 12/4/02 #2 חח...רגע רגע שאני אבין..את צריכה הסבר אישי.. או שכבר תסתדרי...כמו שאת תמיד מסתדרת
O Oע Oע ללפלאנד New member 12/4/02 #3 שרון קודם כל ברוכה הבאה.... מטרת הפורום: לקלל שמאלנים שמוכרים ת´מדינה! הפורום הזה הוא בעצם צאט...אז ככה שאת צריכה להוסיף נושא וחברי הפורום מביעים דיעה....
שרון קודם כל ברוכה הבאה.... מטרת הפורום: לקלל שמאלנים שמוכרים ת´מדינה! הפורום הזה הוא בעצם צאט...אז ככה שאת צריכה להוסיף נושא וחברי הפורום מביעים דיעה....
H havlaz New member 12/4/02 #4 מותר לי להגיד פאקינג שיט? זה לא צ´ט זה פורום דנים פה על נושאים בצ´ט מדברים על דברים אישים, מה שלום החתולה והאחות, פה זה דיון על נושאים אחרים..
מותר לי להגיד פאקינג שיט? זה לא צ´ט זה פורום דנים פה על נושאים בצ´ט מדברים על דברים אישים, מה שלום החתולה והאחות, פה זה דיון על נושאים אחרים..
O Oע Oע ללפלאנד New member 12/4/02 #7 זה לא צאט...וזה גם לא ממש פורום רואים איזה נושאים אחרים....חוץ מהדיון העצבני אתמול עם השמאלנים...
א אממממ תום New member 12/4/02 #5 ../images/Emo128.gif מה הבעיה בשמאלנים עדי???? זה שלכל אחד יש את הדעות שלו זה משהו אחד זה שאתה לא מסכים איתן זה משהו אחר וזה שלפי דעות מקטלגים אנשים לצדדים זה משהו אידיוטי
../images/Emo128.gif מה הבעיה בשמאלנים עדי???? זה שלכל אחד יש את הדעות שלו זה משהו אחד זה שאתה לא מסכים איתן זה משהו אחר וזה שלפי דעות מקטלגים אנשים לצדדים זה משהו אידיוטי
ב בן דיאמנט1 New member 12/4/02 #6 יאללה חברה עזבו עזבו אותה זאתי היא "שרון מאיר" היא יודעת תמיד להסתדר לבד והיא לא צריכה את העזרה של אף אחד ממכם..לא לכבוד שלה.. אחמ..שפוטה..אחמ..
יאללה חברה עזבו עזבו אותה זאתי היא "שרון מאיר" היא יודעת תמיד להסתדר לבד והיא לא צריכה את העזרה של אף אחד ממכם..לא לכבוד שלה.. אחמ..שפוטה..אחמ..
מ מרקו וזהו New member 12/4/02 #8 יש רק חוק אחד שאת חייבת לאמץ - והוא שירשורים, אם מדברים על נושא מסויים בפורום, אין צורך לפתוח בהודעה חדשה, אלא להגיב להודעה הזו, וכך לשרשר את ההדועה שלך לדיון. מלבד זה, ברוכה הבאה. מרקו וזהו!!!
יש רק חוק אחד שאת חייבת לאמץ - והוא שירשורים, אם מדברים על נושא מסויים בפורום, אין צורך לפתוח בהודעה חדשה, אלא להגיב להודעה הזו, וכך לשרשר את ההדועה שלך לדיון. מלבד זה, ברוכה הבאה. מרקו וזהו!!!
ב בן דיאמנט1 New member 12/4/02 #9 חחחח חלילה.. חס וחלילה שמישהו חדש יגיע ומרקו לא יספר לו על תורת המרקואיזם וחור השרשור..חלילה..