לא מצליחה

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo4.gifלא מצליחה

פשוט לא מצליחה להכניס את עצמי למשטר. לא, לא חזרתי לעצמי אחרי הלידה. ממש לא. יש עליי לפחות 5 ק"ג עודפים. כבר קניתי חצי מלתחה מחדש. הבטן שלי רופסת וממש נראית כמו הריון, חודש רביעי. אני הולכת כל בוקר וכל צהריים מהאוניברסיטה לתחנת הרכבת והפוך-ברגל, שזו הליכה די מכובדת. אבל! לא מסוגלת לסתום את הפה! יש לי ימים ארוכים, והפיצוי-כמובן: שווארמה, מק-דונלד'ס, כל מה שבא! אני לומדת 6 ימים בשבוע, יום ראשון 14 שעות מחוץ לבית, יום חמישי פעם בשבועיים גם. כך שהאוכל הוא כנראה פיצוי. אני לא מעיזה לעלות על המשקל, אבל זה לא יכול להמשיך ככה! אולי יש לכן רעיונות לאוכל ביתי שאפשר לקחת? (הבעיה היא שאני שונאת פירות).

משוש30

New member
אין לי מה להגיד. אני עושה דיאטות

נקודתיות (שבועיים של סאות ביץ') כל פעם בשאיפה לשמור על התוצאה עם הספורט אבל המחלות ה!#$#$% כל פעם הורסות לי את התוכניות. במידה רבה האוכל הוא באמת פיצוי על כל העבודה הקשה הלימודים ההתמודדות עם הילד.לא יכולה לעזור לצערי.

אדר שלי

New member
כשלמדתי הייתי מכינה../images/Emo21.gif

עוף בתנור בדבש ולימון כארוחת ערב והייתי מכינה כמות כפולה והיינו לוקחים איתנו. בעצם כל עוף בתנור שתכיני יהיה טעים יותר, גם קר, ביום שלמחרת. הייתי מוסיפה לזה אורז טעים עם תוספות, או תפוחי אדמה ובטטות אפויים, כי עצבן אותי לאכול סנדביץ' או סלט בצהריים.

isidora

New member
מזדהה ../images/Emo24.gif

עוד לא הצלחתי להכניס את עצמי לשום משטר לא סותמת את הפה ואפילו לא מנסה כאילו מראש מייאש אותי לחשוב על זה (ולי יש להוריד 10 ק"ג רק בשביל לחזור לעצמי לפני הלידה ו 15 ק"ג אם אני גם רוצה להרגיש טוב) אוכל ביתי תמיד אפשר לקחת, סנדוויצ'ים מלחם קל, ירקות, קופסא עם אורז ועוף. וגם בין הג'אנקים יש הבדל, אפשר לאכול את הפחות גרועים (נגיד איזה אורז סיני עם עוף וירקות, או נודלס או משהו אבל כך העצות שלי שוות ל|באמת אין אייקון של... ישבן?!| אני בעצמי לא מסוגלת
כמו שאמרתי,
והזדהות.

lulyK

New member
אין לי רעיונות, אני באותה צרה

אם את כבר קונה ואוכלת בחוץ, נסי את הסנדויץ' הקל של ארומה - מעולה.

בימבילי

New member
הוא באמת מעולה. אני מזמינה

אותו בלי העגבניות המיובשות. ככה אני חוסכת המון שומן, וזה לא פחות טעים (לי יותר).

משוש30

New member
בעגביות המיובשות יש שומן?איפה?

בגלל השמן? הוא היה נחמד לי עד שהיתי בדיאטה ואכלתי אותו כל יום...באאאאאא

בימבילי

New member
המון שמן. למעשה העגבניות האלו

שוחות בצנצנות שמן (זה מה שעושה את זה כל כך טעים...). הדיאטנית הקפדנית שלי טוענת שמדובר על 3 מנות שומן בסנדביץ כזה (כשהתצרוכת הנכונה לדעתה היא 2 מנות ביום). תנסי בלי העגבניות. זה עוד יותר טעים.

galiaS

New member
בעיני הוא מזעזע ../images/Emo3.gif

לכל הסנדויצים שלהם יש ריח של נפט.

cookie1

New member
באופן כללי הלחם שלהם לא משהו

ספוגי, מלא משפרי אפיה, בקיצור לא לטעמי רק כשאין ברירה. ברור שזה עדיף על מקדונלד

nubi

New member
אין לי ארומה בסביבתי

והבעיה היא שאני כל הזמן רצה.

אור100

New member
אם את כבר קונה בחוץ אז תקני סלט

גם אני אוכלת כמעט כל יום בחוץ כי אני לא בנויה להביא אוכל מהבית אבל מקפידה על סלט או משהו קל

בימבילי

New member
רעיונות לאוכל קר שאפשר לקחת:

1. סנדביצים מלחם קל (עם משהו קל בתוכו, כמובן...) 2. סלט פסטה (עם תוספות קלות כמו בולגרית 5%, עגבניות שרי וקצת זיתים) 3. חטיפי גרנולה - אם את אוהבת (ממליצה על אנרג'י דבש. מעולה) 4. יוגורט ופייבר וואן או ברנפלקס בשקית נפרדת. לפני שאוכלים - לערבב ביחד. טעים וגם משביע (וגם בריא) 5. פשטידה קרה, אם את אוהבת. לדעתי זה מעולה. בהצלחה. בעיני לרזות זה אחד הדברים הכי קשים.

lulyK

New member
אני ממליצה להקשיב לבימבילי

שהצליחה לעשות את זה ובקרוב תתהדר שוב במידה 38.

בימבילי

New member
מידה 38 הייתי רק בדרך

למידה שמעליה. אבל תודה על המחמאה. הכל בזכות זה שהוצאתי את העגבניות המיובשות מהסנדביץ'.

ו שתי

New member
לא נעים לי להגיד

אבל מידה 38 הייתי בפעם האחרונה בכיתה ה' בערך...

למעלה