לספר לכם מה אני חושבת???

../images/Emo4.gif לספר לכם מה אני חושבת???

למרות שאני לא כל כך פעילה פה קבלו... אני חושבת ככה זאת לא יכולהלהיות שרידן שמתה... בלע בלע בלע ואז יש את קריסטל שנעלמה... לה בדיוק כששרידן מסתובבת בנמל ועדיין לא חזרה זה גם מה שיסביר את הפרסום והרעש שיקרה ואז מצד שלישי זאת יכולה להיות גם אייבי תחשבו ההמון פרסום בלונדה והכי חשוב איב וסם מכירים אותה וסם אמר שלמרות שהוא לא היה רוצה להיות זה שעושה את זה צריך לגשת למשפחה... ולהזכירכם לקריסטל אין משפחה בכלל... ואם זאת אייבי זה גם הפתרון המושלם לבטל את החתונה שלאיתן וגוון... אבל שלא כמו חלק מאנשים אני לא קוראת תתקציקים לפני ותעיתונים אין לי שמץ אין לי מושג בעצם זאת יכלה להיות כל בלונדינית מוכרת תתחילו לחשב כמה בלונדיניות יש בסדרה...

python 4

New member
אולי זאת צ'רי?

גם היא בלונדינית, וגם ממנה כולם היו שמחים להיפטר. מצד שני סם לא היה אומר שהוא צריך להודיע למשפחה.. והשדים במרתף לא היו עושים לטאבי רעידת אדמה בבית אם הם היו יודעים שצ'רי מתה. רגע, אולי זאת טאבי? גם היא בלונדינית. לא, אבל אין לה משפחה, אלא אם סם התכוון להודיע את זה לטימי.. ואייבי היא אלילה אמיתית אז זו לא יכולה להיות היא. מה שמשאיר רק אפשרות אחת - זו גוון! למרות שהעובדה שהיא ישנה לצד אית'ן בזמן שהיא אמורה להיות מתה על הרציף קצת מפריעה לי, אבל היי, בתשוקות כבר קרו מקרים יותר מוזרים.

rockchick5

New member
לי נראה שזאת גם קריסטל...

טוב גם בדקתי בתקצירים...
לא סתם.. לא בדקתי זה מעצבן... טוב אבל גם לי נראה שזאת קריסטל.. בגלל שהיא חדשה כזאת סתם נדחייפת.. לא?

למעלה