מה, אין ג'ימבורי בעיר הזאת? או משחקיה לפעוטות? מישהו יודע? מכיר?
פ פיצי ואמא New member 22/1/08 #1 ../images/Emo4.gif מה, אין ג'ימבורי בעיר הזאת? או משחקיה לפעוטות? מישהו יודע? מכיר?
F frige New member 22/1/08 #3 בואי אלינו עם ארבעת הבנים שלי ועם עוד 2 ילדים של השכנים שאני לוקחת כל יום מהגנים אליי הביתה לשעה עד שההורים שלהם מגיעים, בהחלט אפשר לפתוח פה ג'ימבורי למופת. ממליצה גם להביא סטוקים של אקמול, בשביל אלי שלי . וברוכה הבאה , תשארי עימנו, נחמד פה. שרית
בואי אלינו עם ארבעת הבנים שלי ועם עוד 2 ילדים של השכנים שאני לוקחת כל יום מהגנים אליי הביתה לשעה עד שההורים שלהם מגיעים, בהחלט אפשר לפתוח פה ג'ימבורי למופת. ממליצה גם להביא סטוקים של אקמול, בשביל אלי שלי . וברוכה הבאה , תשארי עימנו, נחמד פה. שרית
D dafgol New member 22/1/08 #4 הי פיצי ../images/Emo24.gif במגדל עצמה אין ג'ימבורי\משחקייה לצערינו מי שיפתח אחת....ישחק אותה בגדול.... יש את המשחקיה שעדן המליצה עליה,את באלגן ביגור (שאת בטח מכירה), בעיקר יש ג'ימבורי חורף בבית.... ברוכה הבאה
הי פיצי ../images/Emo24.gif במגדל עצמה אין ג'ימבורי\משחקייה לצערינו מי שיפתח אחת....ישחק אותה בגדול.... יש את המשחקיה שעדן המליצה עליה,את באלגן ביגור (שאת בטח מכירה), בעיקר יש ג'ימבורי חורף בבית.... ברוכה הבאה