תלונות נגדי ונגד הפורום להנהלת הפורומים במסרים בלבד! אני לא אתן לכם להפוך גם את הפורום הזה לביזיון - אם אתם לא מעוניינים אל תכתבו כאן! הייתי מאוד סבלנית לגנון שניסיתם לנהל פה עד עכשיו, אבל לאט לאט אני מתחילה לאבד את הסבלנות שלי. אני לא בנאדם של חסימות, אבל כנראה שזה הזמן לשנות גישה.
איומים שכאלה בכללם, וחסימות בפרט, לא עושים את עבודתם נאמנה... לכולנו יש עוד אי אלו ניקים.. ולא שהפורום הזה שווה את המאמץ, אבל אל תקראי על ראשנו תיגר, רות?!?
ביקשתי לא מעט פעמים שתפסיקו עם הגנון הזה כאן בפורום אך אתם מסרבים להקשיב, כנראה שחסימות יהיו הדרך היחידה אם אתם מחפשים מקום להפוך אותו לפח זבל תשתמשו בקומונה אותה פתחתם - כאן זה לא המקום!
מה הקטע להתחיל עם הנושא הזה כל פעם מחדש? פה זה לא פורום חיילים משוחררים. אולי יש דימיון, כי מה לעשות, מדברים על פה נושאים דומים, אבל זה לא אותו פורום, ותפסיקו להוציא את התסכול שלכם על הפורום הזה. אם חסר לכם פורום משוחררים, אתם יכולים להשתתף בדיונים פה בתור חיילים משוחררים ולנסות להרגיש "בבית", או פשוט לקחת את עצמם ואת התסכול שלכם, ללחוץ על הX הקטן בצד של הדף ולא להיכנס לפה. עזבו כבר את חן בשקט, מה היא עשתה לכם?