מה לעשות בחופש

SAAR01

New member
../images/Emo4.gifמה לעשות בחופש

אני גרה בחולון ואני רוצה לרשום את הבן שלי לקייטנה מישהו יודע לגבי קיטנות בחולון "חינוך מיוחד" אני ממש זקוקה לעזרה .

Diana M

New member
קייטנות

אם בנך לומד במסגרת של חינוך מיוחד יתכן ותתקיים קייטנה במסגרת בה הוא לומד במהלך חודש יולי. שווה לבדוק. איני מכירה מסגרות פרטיות העורכות קייטנות לילדיי חינוך מיוחד, אך אם בנך אינו לומד במסגרת חנ"מ אלא במסגרת רגילה, מדוע שלא תבדקי אפשרות לשלבו במקייטנה רגילה, אולי קטנה יותר עם יחס אישי יותר? בהצלחה

SAAR01

New member
שבת שלום דיאנה

אכן הבן שלי נמצא במסגרת חינוך מיוחד והוא מסיים השנה עד 31-7-04 את המסגרת הגן השאלה שלי היא חודש אוגוסט ואני פוחדת אני לא בטוחה שהוא יסתדר בקיטנה שהוא לא מכיר אף אחד וביננו ילדים הם עם אמיתי ואכזר והם יכולים לצחוק עליו אבל אני בכל זאת אני אברר באמת על קיטנה שהיא נותנת יחס אישי לכל ילד. שיהיה שבת שלום ושקט
SAAR

Diana M

New member
סער

איני זוכרת מאיזו לקות בנך סובל. לא בהכרח יתרחש מצב בו ילדים מציקים לו. אם הצוות בקיינה ידע לתווך לילדים את הקשיים של בנך בצורה שתועדד אמפטיה ורצון , אזי עשוי להתקיים מצב בו הם מרויחים כבני אדם והוא מרויח התנסות עם קבוצה נורמטיבית של בני גילו. אך שוב, איני יודעת מה מצב הילד. על כל פנים, יש לא מעט קייטנות פרטיות קטנות שניתן לבדוק, ניתן גם לבדוק עם ההורים האחרים במסגרת אפשרות להפעיל קייטנה משלכם באמצעות סטודנטים או מתנדבים. מאחלת לך הצלחה בסידור בנך בחופשה. דיאנה

למעלה