מה נסגר???

Black Star

New member
../images/Emo4.gifמה נסגר???

אתמול נפגשתי עם ידיד די טוב שלי. הלכנו לבית-קפה. לידיד הזה יש חברה חדשה. טוב, באמצע שישבנו שם היא כתבה לו הודעות וזה... הקיצר מפה לשם מתברר שהיא שאלה אותו איפה אתה, הוא אמר שהוא בבית קפה עם ידידה, ואז היא התחילה לכתוב הודעות, כאילו בצחוק, "אני לא מרשה לך לשבת איתה", "אני ארביץ לה אם היא תיגע בך" וכאלה. כמובן שזה הכל כאילו בצחוק, אבל - come on! - כולנו יודעים (ובעיקר יודעות) שמאחורי כאלו אמירות מסתתרת אמת. זה ממש עיצבן אותי. אולי אפילו יותר מדי. כאילו, ג'יז, איזו קנאית! ואני מרגישה שהעובדה הזו ובכלל זה שעכשיו יש לו חברה חוצצים בינינו. לא יודעת למה, ואיך, אבל... הרגשתי שזה עומד בינינו אתמול, וזה הרגיז אותי (גם ככה הייתי עצבנית בגלל עייפות..). מה אתם חושבים? למה בנות לא מסוגלות לפרגן לחבר שלהן שיהיו לו ידידות טובות, כאלו שהוא בקשר איתן עוד לפני שהוא הכיר את החברה, ומן הסתם יישאר איתן בקשר גם אחרי שהם ייפרדו?

AnkSunAmun

New member
יש לי את התשובה...

בנות הן עם מגעיל.... מכירה את הסיטואציה שזוג חברים רב על איזשהו נושא.. אחרי כמה זמן הם משלימים כמו כלום.. בנות.. בנות זה סיפור אחר.. הן שומרות טינה.... אחת כל כמה וכמה כשמדובר בנושא הלב - בנות יכולות להיות הכי גועליות לאחרות .... וקנאה זה דבר מטורף.. במיוחד אצל בנות... הן זוממות מזימות כדי לנקום או סתם כדי לצוד בחור (ממתי גברים הפכו לחיה ניצודה ובכלל לחפץ שהוא רכוש שלהן בלבד??!) לכן עצתי לי - שימי פס.. את לא חייבת לה שום דבר! היא יכולה לרטון כמה שהיא רוצה.. אבל סה"כ זו בעיה שלה .. לה יש בעיה לסמוך על החבר שלה... אין לה ביטחון עצמי מספיק גבוה ומספיק אמון בחבר שלה....

למעלה